Νέα

Ηλεκτρονική κάρτα πληρωμών .....κατά φοροδιαφυγής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα requiem4ad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

requiem4ad

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η ηλεκτρονική κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και μέσω αυτής το υπουργείο Οικονομικών θα έχει πλήρη εικόνα για τις συναλλαγές και τον ΦΠΑ και οι πολίτες θα απαλλαγούν από τη συλλογή αποδείξεων.

www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/605609/Article.aspx]http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/605609/Article.aspx[/color[/URL]]

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Η γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοιο θα κριθεί αντισυνταγματικό ... κανείς μας δεν γουστάρει η κεντρική διοίκηση να γνωρίζει , από που πήραμε τυρόπιτα το πρωί , που βάλαμε βενζίνη , που φάγαμε και που γαμήσαμε. Με κάτι τέτοιο μπορεί το κράτος ανά πάσα στιγμή να ξέρει που είσαι και τι κάνεις , τι συνήθειες έχεις  ακόμα και το τι παράξενες μπορείς να έχεις και να μην γουστάεις να τις ξέρει κανείς.

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρίχνουν και το κόκκαλο ότι ο πολίτης θα απαλλαγεί από τον κόπο συλλογής αποδείξεων    για πόσο μαλάκες μας περνάνε?
το πρέσινγκ από την τρόικα έχει ως αποτέλεσμα τις απελπιστικές κινήσεις των κυβερνώντων 
εκτός από άσχετοι που είναι καταντούν και επικίνδυνοι για τη χώρα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το χαραγμα θα ερθει μετα...α ρε πατερα Παισιε.....τοτε σε κοροιδευαν ολοι οι ''μη κολλημενα μυαλα'' :jerking:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Η ηλεκτρονική κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και μέσω αυτής το υπουργείο Οικονομικών θα έχει πλήρη εικόνα για τις συναλλαγές και τον ΦΠΑ και οι πολίτες θα απαλλαγούν από τη συλλογή αποδείξεων.

www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/605609/Article.aspx]http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/605609/Article.aspx[/color[/URL]]
θα κλαψουνε μανουλες  :fuck1:

xostikas36

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0

θα παρουν τα αρχιδια μου ουτε πιστωτικες εχω ουτε απο αυτη θα εχω μετρητα μονο εχω θα γαμαω δεν εχω δεν γαμαω και ουτε αποδειξεις μαζευω τους εχω γραμενους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η γνώμη μου είναι ότι κάτι τέτοιο θα κριθεί αντισυνταγματικό ... κανείς μας δεν γουστάρει η κεντρική διοίκηση να γνωρίζει , από που πήραμε τυρόπιτα το πρωί , που βάλαμε βενζίνη , που φάγαμε και που γαμήσαμε. Με κάτι τέτοιο μπορεί το κράτος ανά πάσα στιγμή να ξέρει που είσαι και τι κάνεις , τι συνήθειες έχεις  ακόμα και το τι παράξενες μπορείς να έχεις και να μην γουστάεις να τις ξέρει κανείς.

Που είναι αυτό το μαγαζί??? :think:

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλα θα γινουμε η πολη του 2080 ξαφνικα.... μαλλον οχι.Σε προσφατο ταξιδι στην κεντρικη ευρωπη που οπωσ γνωριζετε ειναι 20 χρονια μπροστα σε ΟΛΑ σχεδον υπαρχουν ακομα μετρητα και αποδειξεις κανονικες οποτε χαλαρωστε...
οποιος νομιζει οτι θα λειτουργησουν θυμιθειτε τις αυτοματες μπαρες στο ιστορικο κεντρο πριν απο 10 χρονια ειναι ακομα βυθισμενες στο μπετο

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
εγω από θέμα διευκόλυνσης το βρίσκω πολύ εξυπηρετικό, αλλωστε η καρτες πληρωμων όχι με αυτη τη μορφη ακομα υπαρχουν εδω και καιρό και είναι οι debit cards. όλα αυτά απλά είναι μερικά βηματα πριν το rfid id chip το οποιο ειναι απλα τραγικό

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη θα αναφερει η καρτα σε ποιο περιπτερο αγορασα το πρωι τσιγαρα,και σε ποιο ξενοδοχειο πηγα με τον ταδε γκομενο αρε ξυλο που πρεπει να πεσει! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δηλαδη θα αναφερει η καρτα σε ποιο περιπτερο αγορασα το πρωι τσιγαρα,και σε ποιο ξενοδοχειο πηγα με τον ταδε γκομενο αρε ξυλο που πρεπει να πεσει! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Αν επισκέπτεσαι συνέχεια ξενοδοχεία.... ΝΑΙ θα καρφώνεσαι.... :grin: :grin: :grin:

Yiannis12345

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ψυχραιμία. Με την ανικανότητα που τους χαρακτηρίζει ούτε σε 500 χρόνια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγω από θέμα διευκόλυνσης το βρίσκω πολύ εξυπηρετικό, αλλωστε η καρτες πληρωμων όχι με αυτη τη μορφη ακομα υπαρχουν εδω και καιρό και είναι οι debit cards.

Εσύ κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, πιθανόν να το βρίσκουν πολύ εξυπηρετικό. Όμως υπάρχουν μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι, που όλα αυτά τους φαντάζουν σενάριο επιστημονικής ταινίας. Πόσο θα είναι σε θέση να χειριστούν σωστά και προς όφελός τους αυτού του είδους την κάρτα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, πιθανόν να το βρίσκουν πολύ εξυπηρετικό. Όμως υπάρχουν μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι, που όλα αυτά τους φαντάζουν σενάριο επιστημονικής ταινίας. Πόσο θα είναι σε θέση να χειριστούν σωστά και προς όφελός τους αυτού του είδους την κάρτα?

πάντως στην Νορβηγία και Σουηδία που οι debit cards χρησιμοποιούνται συνεχώς έχω δεί γερόντια 80+ να μην έχουν κανένα πρόβλημα... οι μόνοι που πληρώνανε μετρητά ήτανε οι πάκηδες... (τούρκοι, αφγανοί, ιρακινοί..)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πάντως στην Νορβηγία και Σουηδία που οι debit cards χρησιμοποιούνται συνεχώς έχω δεί γερόντια 80+ να μην έχουν κανένα πρόβλημα... οι μόνοι που πληρώνανε μετρητά ήτανε οι πάκηδες... (τούρκοι, αφγανοί, ιρακινοί..)

Σουηδία πάει να μας κάνει κι εδώ ο Γιωργάκης ρεεεε!!! Δεν το έχετε καταλάβει? :cheesy:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εδω παντως απο οτι βλεπω στην Ελλαδα, την πρωτη καθε μηνα, ουρες στην Εθνικη τραπεζα για να παρουν την συνταξη, και διπλα το ΑΤΜ αδειο.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μια τετοια καρτα θα ναι σαν να μας φακελωνε και δε λεει ρε παιδες............ :s&m_3:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εδω παντως απο οτι βλεπω στην Ελλαδα, την πρωτη καθε μηνα, ουρες στην Εθνικη τραπεζα για να παρουν την συνταξη, και διπλα το ΑΤΜ αδειο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Στις 22 κάθε μήνα, που είναι διαθέσιμη η σύνταξη του ΙΚΑ. Λες τελικά να μηχανογραφηθούν και τα γερόντια??? :think:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε 1 στο 1.000.000 κατι τετοιο να εφαρμωστει στην Ελλάδα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Στις 22 κάθε μήνα, που είναι διαθέσιμη η σύνταξη του ΙΚΑ. Λες τελικά να μηχανογραφηθούν και τα γερόντια??? :think:
Πριν χρονια, ειχαν δωσει καρτες στους συνταξιουχους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom