Νέα

Ηλεκρική κιθάρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δε βρηκα thread σχετικο και ειπα να την αρχη αν και δεν ξερω κατα ποσο θα βρω απηχηση σαυτο το φορουμ που η γραμμη του δεν αφορα το εν λογω οργανο.
Ξεκινησα απο μια απλη κλασσικη κιθαρα που δανειστικα κιολας απο ενα φιλο ναυτικο.
Αυτες τις μερες θα γινει η αποκτηση μιας fender stratocaster μιας και θελω πλεον να αναπτυξω το ρεπερτοριο  :grin: και σε λιγο πιο ροκ ακουσματα.
Θελω καταρχας να πω οτι ποτε δεν εχω κανει μαθηματα κιθαρας απο δασκαλο και οτι εχω μαθει ειναι απο ταβλαδουρες που εχω παρει απο φιλους που ασχολουνται καθως και φυσικα πολλες ωρες πρακτικης εξασκησης.
Παραυτα ομως επειδη δεν εχω βρει ολα τα ρεπερτορια που θελω θα θελα τη γνωμη οσων γνωριζουν που μπορω να βρω.
Μεχρι τωρα χρησιμοποιω το guitar pro 5 και μερικα sites:.
Oσοι λοιπον ειναι σε συγκροτηματα,κανουν εμφανισεις και θελουν να διαφημιστουν ας το ανακοινωσουν.
Τελος ψαχνω σα τρελος και δεν εχω βρει ακομα tabs απο stratovarius.Οποιος εχει ας στειλει πμ.

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ανεβαζω και ενα δειγμα με μερικους φιλους επειτα απο ακρως ερασιτεχνικη ηχογραφηση οπως θα καταλαβετε.
Πολλες φορες ακομα και οι ερασιτεχνικες χροιες μαγευουν το αυτι μας και ιδου μια αποδειξη..
Οσοι εχουν δικα τους demo ας τα ανεβασουν επισης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οταν λες ψαχνεις tabs απο στρατοβαριους εννοεις απο το νετ ετσι?επισης τι ταμπουλατουρες θες? δεξιοχειρες ή αριστεροχειρες?εκτος αν ξερεις τις συγχορδιες οποτε δεν υπαρχει θεμα..... α και για την ιστορια εχω μια μαυρη ηλεκτροακουστικη washburn αριστεροχειρη....

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ναι.Εκτος και αν υπαρχουν σκαναρισμενες οποτε καλυτερα.Δεξιοχειρας ειμαι αν και οσες εχω μεχρι τωρα δεν το λενε πουθενα.
Tην εν λογω μαρκα δε τη γνωριζω δυστυχως.Τι ενισχυτη εχεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εχω παρει ενισχυτη ακομα μιας και ειμαι αγγλια και την κιθαρα τη χρειαζομαι για τη δουλεια μου......θα βαλω μπρος για ενισχυτη οταν γυρισω ελλαδα.....

για τα ταμπς σε ρωτησα γιατι μερικα εχουν και τα δαχτυλα που πρεπει να βαλεις οποτε αν εισαι αριστεροχειρας ειναι πιο δυσκολο να βρεις αριστερες ταμπουλατουρες.......εφοσον ομως ξερεις να παιζεις τις συγχοριδες δεν υπαρχει θεμα......δοκιμασε τα παρακατω λινκ

Επισκέπτης
Ετσι στο γρηγορο που κοιταξα, μπες , κανε αναζητηση γράφοντας guitar pro, επελεξε Applications και θα βρεις μπολικες. Τωρα για πιο συγκεκριμενα και ποια torrent εχω κατεβασει αυριο.

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Τα 2 πρωτα λινκς θατα δοκιμασω αυριο γιατι τωρα ειμαι σε pc πισω απο firewall και μονο το 3ο λινκ μου ανοιγει στο οποιο οντως εχει οτι ψαχνω.
Τhanks μουνιτσα,μεφτιαξες τρελα αποψε. :dancing:
Σου αφιερωνω το forever των stratovarius το οποιο θα το μαθω στις επομενες μερες κιολας :grin:

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παρακαλω δεν κανει τιποτις :) και θενξ για την αφιερωση.......οι stratovarius ειναι απο τους αγαπημενους μου.......

Αυτο που λεει ο οριτζιναλ βεβαια προυποθετει να εχεις torrent client....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα μπορουσαμε επισης σε αυτο το θρεντ να εκθεσουμε και τις αποψεις ή γουστα μας για τους κιθαριστες που λατρεψαμε και γουσταρουμε......συμφωνω για το forever των stratovarius.....μια και ειναι απο τα αγαπημενα μου γκρουπ οχι τοσο για την κιθαρα οσο για τα υπεροχα φωνητικα του timo και το δυνατο power metal σε συνδυασμο με το βιολι που χρησιμοποιουν και τα εκπληκτικα ντραμς που εχουν.....infinity,dream with me,playing with fire,forever,kiss of judas,hunting high n low,etrnity,destiny,S.O.S. και αναριθμητα αλλα εχουν αφησει πραγματικα ανεξιτηλα το χρωμα τους στο μεταλ παγκοσμιως....οποιος δεν τους ειδε περσι στο κλαμπ 22 ηταν ατυχος!επισης πραγματικα με εντυπωσιασε ο andrian smith,o dave murray αλλα και ο janicj gers των maiden προχθες στο ελληνικο!ειναι αξιοι συντροφοι του τεραστιου steve harris με την τρομερη κορακλα του που εχει επισης φωναρα!οσο για τους κιθαριστες που ανεκαθεν θαυμαζα ειναι τοσοι πολλοι....αλλα θα περιοριστω οσο μπορω.....ritchie blackmore,joe satriani,yngwie malmsteen(ο αγαπημενος μου)!,gary moore,tony iommi,jimmy page,steve vai,kai hansen ειναι μερικοι απο αυτους!

Επισκέπτης
Παίζω ηλεκτρική κιθάρα από 16 χρονών. Έχω και συγκρότημα. Τώρα πια είμαι ο πιο μικρός, 33 (οι ηλικίες μας είναι από 33-41!!!). Παίζουμε ΜΟΝΟ δικά μας κομμάτια και έχουμε ηχογραφήσει κανονικά σε studio 3 από αυτά. Το στυλ μας είναι κάτι μεταξύ pure heavy (Maiden, Helloween, Accept) και progressive metal (Stratovarius, Dream Theater). Όσο μπορούμε βέβαια να παίζουμε στυλ Dream Theater γιατί ερασιτέχνες είμαστε όλοι και αυτοδίδακτοι. Πάντως η μουσική μας χαρακτηρίζεται από πολλές ενναλαγές στο tempo και στα riffs, όπως και προσθήκες κλασσικής μουσικής.

Αυτά!

Α! By the way... οι κιθαρίστες θα βρουν ενδιαφέροντα τα παρακάτω:

(Michael Romeo - Symphony X)

(Joe Satriani)

(John Petrucci)

(Ynwie Malmsteen)

Βάλτε εκεί στο youtube.com όποιο όνομα κιθαρίστα προτιμάτε και θα σας φέρει σίγουρα κάποια του videos!

georgi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
εχω μερικα tabs για stratovarious!!

Επισκέπτης
ξεκινα να παιζεις νιρβανα που ειναι και πανευκολο!!2 ακορντα ειναι  ολα  σχεδοντα τραγουδια τους!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom