Νέα

Ιερόδουλες λήστεψαν οδηγό στην Ευριπίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pontik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Περίεργη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας οδηγός φορτηγού, γύρω στις 2 το πρωί, και ενώ κινούνταν στην οδό Ευριπίδου και Σωκράτους, είδε περίπου 40 ιερόδουλες από αφρικανικές χώρες να του κλείνουν το δρόμο.

Ο αυτοκινητιστής τα έχασε και  ακινητοποίησε το όχημα. Τότε, οι ιερόδουλες άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και αφού του επιτέθηκαν αφαίρεσαν 800 ευρώ που είχε μαζί του.

Ο οδηγός αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς, που βρίσκονταν στην Ομόνοια προληπτικά, λόγω των πανηγυρισμών των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ωστόσο ήταν αργά, καθώς οι Αφρικανές είχαν εξαφανιστεί.

Απο

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Περίεργη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας οδηγός φορτηγού, γύρω στις 2 το πρωί, και ενώ κινούνταν στην οδό Ευριπίδου και Σωκράτους, είδε περίπου 40 ιερόδουλες από αφρικανικές χώρες να του κλείνουν το δρόμο.

Ο αυτοκινητιστής τα έχασε και  ακινητοποίησε το όχημα. Τότε, οι ιερόδουλες άνοιξαν την πόρτα του οχήματος και αφού του επιτέθηκαν αφαίρεσαν 800 ευρώ που είχε μαζί του.

Ο οδηγός αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς, που βρίσκονταν στην Ομόνοια προληπτικά, λόγω των πανηγυρισμών των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ωστόσο ήταν αργά, καθώς οι Αφρικανές είχαν εξαφανιστεί.

Απο

μάλιστα... δλδ να μην περνάμε καν από κει πια

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το περίεργο που είναι?
με τόσες μαύρες-αδήλωτες κλπ πως να μην γίνει αυτό στο συγκεκριμένο σημείο.
Εμένα δύο φορές που πήγαινα στου ψυρρή μου την έπεσαν και τη μία σταμάτησαν μπροστά στις ρόδες μου για να με ακινητοποιήσουν.
Ευτυχώς είχα κλειδωμένες τις πόρτες.
Μακριά από εκεί.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν είναι αληθινό το περιστατικό, αλλά ΑΝ είναι (και γιατι να μην είναι?) αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

40 μαυρούκες...  έχω δει και περισσότερες (περίπου 200!).

Πως ζουν αυτές?  Αααααν χτυπήσουν κανένα πελάτη, παίρνουν 30 ευρώ. Πόσες (από τις 40 ή τις 200 που βλέπετε εκεί τις νύχτες) θα "πιάσουν" πελάτη?
Ελάχιστες.
Έχει πέσει πείνα.
Τι θα κάνουν?
Να πάνε για μεροκάματο (καθαρίστρια κλπ) δε πάνε, και κανείς δε τις παίρνει άλλωστε.
Ο νταβατζής/έμπορος/δανειστής τις βαράει να του φέρουν φράγγα.
Είναι σε μια ξένη χώρα, χωρίς στον ήλιο μοίρα, δίχως μία, κυνηγημένες απ' την αστυνομία, χωρίς χαρτιά, όλα εναντίον τους.
Τι θα κάνουν?
Θα προχωρήσουν σε κάποιας μορφής εγκληματικότητα για να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
Δε το κάνουν για να γίνουν πλούσιες, το κάνουν γιατί τις έχει κόψει η λόρδα.

Και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και άμα είσαι άντρας μόνος σου την έκανες.
Θα σου την πέσουν σίγουρα.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Καλομαθανε οι μαιμουδες.
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν είναι αληθινό το περιστατικό, αλλά ΑΝ είναι (και γιατι να μην είναι?) αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

40 μαυρούκες...  έχω δει και περισσότερες (περίπου 200!).

Πως ζουν αυτές?  Αααααν χτυπήσουν κανένα πελάτη, παίρνουν 30 ευρώ. Πόσες (από τις 40 ή τις 200 που βλέπετε εκεί τις νύχτες) θα "πιάσουν" πελάτη?
Ελάχιστες.
Έχει πέσει πείνα.
Τι θα κάνουν?
Να πάνε για μεροκάματο (καθαρίστρια κλπ) δε πάνε, και κανείς δε τις παίρνει άλλωστε.
Ο νταβατζής/έμπορος/δανειστής τις βαράει να του φέρουν φράγγα.
Είναι σε μια ξένη χώρα, χωρίς στον ήλιο μοίρα, δίχως μία, κυνηγημένες απ' την αστυνομία, χωρίς χαρτιά, όλα εναντίον τους.
Τι θα κάνουν?
Θα προχωρήσουν σε κάποιας μορφής εγκληματικότητα για να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
Δε το κάνουν για να γίνουν πλούσιες, το κάνουν γιατί τις έχει κόψει η λόρδα.

Και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα...
Τον νταβατζη/εμπορο/δανειστη ποιος τον κυνηγαει ετσι ωστε να μην (εκ)βιαζει τις "μαυρουκες"?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
όταν σου την πέσουν κι εσένα είτε είναι νταβατζήδες είτε αραπίνες είτε άσπρες έλα να μου βρεις τον υπαίτιο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ζούγκλα γίναμε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε παλικάρια, είστε σίγουροι?
Μήπως έκανε και καμιά ταρζανιά ο δικός μας??
Λέω τώρα εγω  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια, είστε σίγουροι?
Μήπως έκανε και καμιά ταρζανιά ο δικός μας??
Λέω τώρα εγω  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ψιλοβρωμάει η φάση...
Ο άλλος με φορτηγό... οι μπάτσοι δίπλα... τα κορίτσια είναι γνωστό πως τα βρίσκεις στα ξενοδοχεία... Αλλά πάλι θα μου πείς για 800 ευρώ... Ε φαίνεται η πείνα δεν κάνει φυλετικούς διαχωρισμούς....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ψιλοβρωμάει η φάση...
Ο άλλος με φορτηγό... οι μπάτσοι δίπλα... τα κορίτσια είναι γνωστό πως τα βρίσκεις στα ξενοδοχεία... Αλλά πάλι θα μου πείς για 800 ευρώ... Ε φαίνεται η πείνα δεν κάνει φυλετικούς διαχωρισμούς....
βρε παιδιά ούτε ρατσιστής είμαι ούτε με νοιάζει άμα ήταν μαύρες-κίτρινες-άσπρες.
Σας λέω και σε μένα και σε έναν άλλο γνωστό μου την είχαν πέσει στο παρελθόν.
Είναι δεκάδες και σταματάνε μπροστά στις ρόδες σου και οι άλλες ανοίγουν τη πόρτα.

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το κέντρο της Αθήνας είναι "απαγορευμένη περιοχή" για λογικούς ανθρώπους. Δυστυχώς είναι μια περιοχή που ανθεί η εγκληματικότητα και η εξαθλίωση. Είναι επικίνδυνα για όλους ανεξαρτήτως ώρας. Την  ημέρα είναι πολύ πιθανό να κλεψουν πορτοφόλι, τις δε βραδινές ώρες, άστα να πάνε. Δεν είναι λογικό να περάσει κάποιος μόνος του, αλλά και δυο άνδρες μέσα σε αυτοκίνητο κινδυνεύουν εξ ίσου. Πριν από καιρό επέστρεφα από ταξείδι πολύ αργά και ερχόμενος από Καβάλας, όταν είχα φθάσει στην πλατεία Καραισκάκη, επέλεξα να συνεχίσω από Πειραιώς αντί από Αλεξάνδρας. Στον δρόμο που συνδέει την πλατεία με την Πειραιως, όρμισε ένα σμάρι ανθρώπων στο αυτοκίνητο που προπορευόταν από εμένα και το περικύκλωσαν.  Κατευθείαν έβαλα όπισθεν και ξέφυγα στο πρώτο στενό που βρήκα. Δυστυχώς μετά τους Ολυμπιακούς το ιστορικό κέντρο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη περιοχή που συγκρίνεται με λίγες αντίστοιχες περιοχές δυτικοευρωπαικών πόλεων. Δυστυχώς.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
όταν σου την πέσουν κι εσένα είτε είναι νταβατζήδες είτε αραπίνες είτε άσπρες έλα να μου βρεις τον υπαίτιο.
Κατ' αρχην θα φταιω εγω που δε το σκεφτηκα σωστα κλπ κλπ...

Μετα θα φταινε οι μαλακες πολιτες/πολιτικοι που απο τη στιγμη που θα μπει η αλλη παρανομα στη χωρα ειναι σε μια ζουγκλα, στο κατω μερος της τροφικης αλυσιδας...

Μετα θα φταινε οι μπατσοι που αν ειναι να σαπισουν κανεναν κακομοιρη τρεχουν, αλλα αν ειναι να πιασουν καμια συμμορια ξαφνικα "εχουν και οικογενειες" και λουφαζουν. Οπως ειχε πει και καποιο θρυλικο μελος εδω μεσα, που μου διαφευγει το ονομα του, θα μου πεις τα παλικαρια οι μπατσοι κανουν δυο δουλειες για να τα βγαλουν περα... Δε προλαβαινουν να πουλανε την πρεζα ΚΑΙ να πιανουν και τους "κακους"...

Επισης φταινε και αυτοι που τις γαμανε, ενω ξερουν ή βλεπουν οτι τις σαπιζει και ο νταβατζης ή ειναι ναρκομανεις ή χρωστανε λεφτα σε τοκογλυφους/"μαφιοζους" ή και τα τρια μαζι...

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό απ'τη Σωκράτους..Ότι στην πέφτουν στο αμάξι..ναι..συνέχεια..αλλά δεν έχουν σκοπό να κλέψουν. Πιστεύω ότι μπορεί να τους έκανε καμιά "ταρζανιά" όπως λέει ο κρέταν αλλά και από μόνες τους να πήραν την πρωτοβουλία δεν το θεωρώ διόλου απίθανο όντας σε τέτοιο επίπεδο εξαθλίωσης. Καλά για την αστυνομία μην τα ξαναλέω.. μια φορά ρωτήσαμε μπάτσο γιατί δεν τις πιάνουνε.. και απαντάει.. "εε.. πως να τις πιάσουμε?.. αφού τρέχουνε!" .. Όχι ότι φταίνε αυτές, τους νταβάδες πρέπει να τσακώσουν πρώτους εννοείται.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κατ' αρχην θα φταιω εγω που δε το σκεφτηκα σωστα κλπ κλπ...

Μετα θα φταινε οι μαλακες πολιτες/πολιτικοι που απο τη στιγμη που θα μπει η αλλη παρανομα στη χωρα ειναι σε μια ζουγκλα, στο κατω μερος της τροφικης αλυσιδας...

Μετα θα φταινε οι μπατσοι που αν ειναι να σαπισουν κανεναν κακομοιρη τρεχουν, αλλα αν ειναι να πιασουν καμια συμμορια ξαφνικα "εχουν και οικογενειες" και λουφαζουν. Οπως ειχε πει και καποιο θρυλικο μελος εδω μεσα, που μου διαφευγει το ονομα του, θα μου πεις τα παλικαρια οι μπατσοι κανουν δυο δουλειες για να τα βγαλουν περα... Δε προλαβαινουν να πουλανε την πρεζα ΚΑΙ να πιανουν και τους "κακους"...

Επισης φταινε και αυτοι που τις γαμανε, ενω ξερουν ή βλεπουν οτι τις σαπιζει και ο νταβατζης ή ειναι ναρκομανεις ή χρωστανε λεφτα σε τοκογλυφους/"μαφιοζους" ή και τα τρια μαζι...

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
κάπως έτσι είναι.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μετα θα φταινε οι μπατσοι που αν ειναι να σαπισουν κανεναν κακομοιρη τρεχουν, αλλα αν ειναι να πιασουν καμια συμμορια ξαφνικα "εχουν και οικογενειες" και λουφαζουν.

Προφανώς οι μπάτσοι είναι όλοι σαδιστές. Με το σαδιστρομέτρο τους προσλαμβάνουν.
Και προφανώς δεν θα είναι, ως αποτέλεσμα του ίδιου θολοκουλτουριάρικου εκπαιδευτικού συστηματος, το ίδιο σταρχιδιστές όσο κάθε άλλος πολίτης αυτής της Μπανανίας...
Καθως πριν μάθουν τον παραμικροό για υποχρεώσεις μόνο να κραυγάζουν για δικαιώματα μαθαίνουν...

Οπως ειχε πει και καποιο θρυλικο μελος εδω μεσα, που μου διαφευγει το ονομα του, θα μου πεις τα παλικαρια οι μπατσοι κανουν δυο δουλειες για να τα βγαλουν περα... Δε προλαβαινουν να πουλανε την πρεζα ΚΑΙ να πιανουν και τους "κακους"...

Θα έχεις, είμαι βέβαιος, ασφαλείς πληροφοριες για το τελευταίο θεμα που θες να μοιραστείς μαζί μας...

Αυτό ναι τώρα βέβαια.
Δώστε φράγκα στον λαό να γαμάνε όλοι Σιτυτουρίστριες μέχρι και οι έποικοι/λαθρομετανάστες ακόμη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom