jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ολοι μας εχουμε δει πουτανιτσες να σαλοναριζονται πανω σε 20 ποντα ( για σολα λεμε οχι τακουνι )
μερικες μαλιστα τις βλεπουμε να τον περνουν τον υπανακο τους στο σαλονι με αυτα
οπως εδω η φιλη μου η Αμαντα
Λοιπον ποια η γνωμη σας για τα υπερυψωμενα κοριτσια ?
Εμενα δε μαρεσουν , χαλαει το συνολο και η συμμετρια . αν εισαι κοντουλα εισαι κοντουλα
κι αν ερθω ερχομαι γιατι μαρεσεις , οι ψηλες ειναι ψηλες , εχουν ποιο μεγαλο σωμα ποιο μεγαλα χερια γενικα ειναι ποιο ψηλες
δεν ειναι απλα η αποσταση της μυτης απο το πατωμα που σε κανει ψηλη αγαπητη ιεροδουλη
με το να ανεβεις εκει πανω δε γινεσαι ψηλη , γινεσαι ατσουμπαλη
Αν σαρεσει να κοιτας απο ψηλα , ανεβα στο τραπεζι και ριξε κανα ναζι να με ψησεις
ας δουμε τι λεει και ο υπολοιπος αρσενικος πληθησμος
Διεκρινηση , δε μιλαμε για τακουνια αλλα για παπουτσια με 10 - 15 και 20 εκατοστα σολας
Αλλο οι γοβες με τακουνι
Επιλογή 1: Μαρεσουν , με φιαχνουν , μ ανεβαζουν βρε παιδι
Επιλογή 2: Σε μερικες γκομενες πανε , αλλες τις χαλανες .. γενικα χεστηκα
Επιλογή 3: Δε μαρεσουν , σαν ξυλοποδαρα ειναι οταν βλεπω γκομενα με τετοια χανει πολυ στα ματια μου
Επιλογή 4: Μονο βυζια βλεπω . Τι παπουτσια και μαλακιες , φορανε παπουτσια στα μπουρδελα ? πρωτη φορα το ακουω
Επιλογή 5: Αλλο ... γραψτε τι ..
μερικες μαλιστα τις βλεπουμε να τον περνουν τον υπανακο τους στο σαλονι με αυτα
οπως εδω η φιλη μου η Αμαντα
Λοιπον ποια η γνωμη σας για τα υπερυψωμενα κοριτσια ?
Εμενα δε μαρεσουν , χαλαει το συνολο και η συμμετρια . αν εισαι κοντουλα εισαι κοντουλα
κι αν ερθω ερχομαι γιατι μαρεσεις , οι ψηλες ειναι ψηλες , εχουν ποιο μεγαλο σωμα ποιο μεγαλα χερια γενικα ειναι ποιο ψηλες
δεν ειναι απλα η αποσταση της μυτης απο το πατωμα που σε κανει ψηλη αγαπητη ιεροδουλη
με το να ανεβεις εκει πανω δε γινεσαι ψηλη , γινεσαι ατσουμπαλη
Αν σαρεσει να κοιτας απο ψηλα , ανεβα στο τραπεζι και ριξε κανα ναζι να με ψησεις
ας δουμε τι λεει και ο υπολοιπος αρσενικος πληθησμος
Διεκρινηση , δε μιλαμε για τακουνια αλλα για παπουτσια με 10 - 15 και 20 εκατοστα σολας
Αλλο οι γοβες με τακουνι
Επιλογή 1: Μαρεσουν , με φιαχνουν , μ ανεβαζουν βρε παιδι
Επιλογή 2: Σε μερικες γκομενες πανε , αλλες τις χαλανες .. γενικα χεστηκα
Επιλογή 3: Δε μαρεσουν , σαν ξυλοποδαρα ειναι οταν βλεπω γκομενα με τετοια χανει πολυ στα ματια μου
Επιλογή 4: Μονο βυζια βλεπω . Τι παπουτσια και μαλακιες , φορανε παπουτσια στα μπουρδελα ? πρωτη φορα το ακουω
Επιλογή 5: Αλλο ... γραψτε τι ..