Νέα

Ιερόδουλες έκαναν σεξ με πελάτες σε δημόσια θέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
9a5a51d48c166ac96afef075240382b7_XL.jpg

Την ώρα που η παράνομη πορνεία στην Πάτρα λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο thebest.gr,  αλλοδαπές κοπέλες δε διστάζουν μάλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε... δημόσια θέα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γεμίζουν με τις αλλοδαπές από νωρίς το βράδυ, με τις κοπέλες να προσπαθούν να αρπάξουν όποιον περαστικό θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιθανός πελάτης τους. Πιάνουν την κουβέντα με ηλικιωμένους, ενώ επιδεικνύουν τα... κάλλη τους και σε διερχόμενους οδηγούς.
Όταν μάλιστα κάποιος από τους πεζούς δεχθεί τις... «προσφορές» τους, δεν απομακρύνονται και πολύ από την περιοχή για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάρκινγκ που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και σκοτεινά και απόμερα σημεία, έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής».
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της Πάτρας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει, στην κυριολεξία, «πάνω» σε τέτοιου είδους γρήγορες συνευρέσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.328
Πόντοι
22.266
παλι στην πατρα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
έτσι γαμάτε ακάποτα γαμάτε στο δρόμο στις στάνες καπνίζετε φουλ τρώτε και πίνετε μαλακίες και μην ξεχνάτε γαμάτε ότι κινείται χωρίς προφυλάξεις. γυναίκες σκυλιά γατιά δε γαμιέται εδώ είναι ελλάδα ρε και ο έλληνας δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις θα κάνει ότι του καυλώνει. ο εοπυυ σας περιμένει να σας γράψει στα αρχίδια του και το κράτος να μη σας δώσει σύνταξη αφού θα ψοφήσετε. γέμισε η ελλάς μαλάκες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αθανατη Πατρα ρε φιλε!!!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Είναι αλήθεια και το έχω δεί. Ένα γρήγορο είναι ότι χρειάζεται πολλές φορές. Και οικονομικό.
Κανείς δεν είπε ότι δεν παίρνουν προφυλάξεις. Στον παίζουν, περνάνε προφυλακτικό , πίπα και ένα στα όρθια.
Άντε και στην Αθήνα.

Επισκέπτης
έτσι γαμάτε ακάποτα γαμάτε στο δρόμο στις στάνες καπνίζετε φουλ τρώτε και πίνετε μαλακίες και μην ξεχνάτε γαμάτε ότι κινείται χωρίς προφυλάξεις. γυναίκες σκυλιά γατιά δε γαμιέται εδώ είναι ελλάδα ρε και ο έλληνας δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις θα κάνει ότι του καυλώνει. ο εοπυυ σας περιμένει να σας γράψει στα αρχίδια του και το κράτος να μη σας δώσει σύνταξη αφού θα ψοφήσετε. γέμισε η ελλάς μαλάκες.
εισαι ο τυπος μου !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Γινονται τετοια σκηνικα στη Μιναρουπολη?
Φτου ρε γαμωτο, οταν ημουν φοιτητης υπηρχε πολυ ησυχια.
Πετρινα χρονια :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γινονται τετοια σκηνικα στη Μιναρουπολη?
Φτου ρε γαμωτο, οταν ημουν φοιτητης υπηρχε πολυ ησυχια.
Πετρινα χρονια :2funny:

Τοτε  διαβαζανε τα παιδια.....Τωρα....ακουνε μουσικη

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Oι κλασικες εγκυρες  :jerking: :jerking: :jerking: ειδησεις απο τα μιναρο-site  :headbang:

thebest, dete, klp παπαρες  :jerking:

Επισκέπτης
και να παιρνεις μηνιατικο 1 ευρω και 35 σεντς και ο στουρναρας να σου ζητα σουμα 1000 ευρω τη μερα.....γουσταρουν ολοι...τους αρεσει...επιθυμουν την καταντια με ζεση..

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Γενικα οι πατρινες ειναι μεγαλες πουτανες !!!  :sunglasses:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καλή είδηση είναι αυτή.
Θα πει ότι ο κόσμος γαμάει ακόμα.
Και ότι μουνί προσφέρεται.

Επισκέπτης
Είναι αλήθεια και το έχω δεί. Ένα γρήγορο είναι ότι χρειάζεται πολλές φορές. Και οικονομικό.
Κανείς δεν είπε ότι δεν παίρνουν προφυλάξεις. Στον παίζουν, περνάνε προφυλακτικό , πίπα και ένα στα όρθια.
Άντε και στην Αθήνα.

Που γινεται ρε φιλε ? Που το εχεις δει το σκηνικο ? Γιατι εγω περα απο κατι ελεεινες ρουμανογυφτισες που τριγυρνανε στην πλατεια Ολγας  δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα οσες φορες κατεβηκα Πατρα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Που γινεται ρε φιλε ? Που το εχεις δει το σκηνικο ? Γιατι εγω περα απο κατι ελεεινες ρουμανογυφτισες που τριγυρνανε στην πλατεια Ολγας  δεν εχω παρει χαμπαρι τιποτα οσες φορες κατεβηκα Πατρα.
μα δεν κατάλαβες αγαπητέ. αυτές γαμιούντε στη μέση του δρόμου. οι άπλυτες ρουμανο-αλβανο-γύφτισες τα πρεζάκια και ότι άλλο άθλιο έχει μαζευτεί στη χώρα. εσύ τι ψάχνεις σιτυτουρίστριες να γαμιούντε στο δρόμο με ένα δεκάρικο;  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom