tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ωχ,θα φαμε και ξυλο δηλαδη?Σύμφωνα με περιγραφές είναι και πρώην Βοδιγκαρντ!!!
ωχ,θα φαμε και ξυλο δηλαδη?Σύμφωνα με περιγραφές είναι και πρώην Βοδιγκαρντ!!!
ακυρο φιλε,1,67 υψος 147κιλα,αμα κλασσω θα πνιγει απο την μποχα,αντεχει?Είναι και gay όμως φίλε.... Κάτι θα φάς τώρα ξύλο θα είναι, ψωλή θα είναι, δεν ξέρω!!!
Ελενα σε επαιρνα τηλεφωνο γιαα να ερθεις τσικνοπεμπτη να φαμε,μην κανεις μονη σουΓεια σας! να σας ενημερώσω, αν και θα προκαλέσω μεγάλη λύπη σε αυτούς που έχουν μάθει να καίνε κορίτσια, δεν θα παίξω σε καμία τσόντα, ούτε κάτι αντίστοιχο προς το φιλοθέαμον κοινόν!
Κι αυτό, γιατί μετά την κριτική ενός ανθρώπου που εμπιστεύθηκα να κάνουμε λίγο καυλωτικό το πράγμα, με έχουν πρήξει όλοι γι᾽αυτό το θέμα.
Φυσικά και δεν περίμενα να γράψει για την κυλότα που φωτογράφησε, αλλά τί να κάνουμε. Αλλη φορά δεν έχει φίλτατε διότι με έκανες ρόμπα ξεκούμπτωτη κι εσύ. Αμα πάρεις τηλ θα στο κλείσω.
Αφού με έχουν ζητήσει τουλάχιστον 10 να φωτογραφηθώ και να σκἄσω μύτη μέρα μεσημέρι στην πόρτα του χοτέλ με τις ζαρτιέρες!
Ψιτ, δείτε στη γωνία άμα έρχομαι. Αμα ήταν να κάνω τσόντα θα το έκανα στα 20 μου. Ούτε κι αν έχω νερό με ψωμί να φάω, δεν θα σας κάνω τη χάρη. Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι ό, τι λέω αυτό είναι και θα είναι!
Φιλἀκια και χαίρομαι πολύ που παίζετε ορισμένοι τόσο απελπισμένα τον πούτσο σας με τις φωτό μου!
:-* :-* :-* :-* :-*
Ελενα σε επαιρνα τηλεφωνο γιαα να ερθεις τσικνοπεμπτη να φαμε,μην κανεις μονη σου
με ξερεις,μιλουσαμε και παλιοτερα αλλα ολο με βριζεις...θες να γινουμε φιλοι?γιατί σε ξέρω, ερώτ. Δεν μπορώ να το κάνω.
Αφου μας βριζει ολους η ΕλεναΌλοι φίλοι είμαστε εδώ μέσα!!!
Αφου μας βριζει ολους η Ελενα
Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά κι εσύ....Βρίζει τους κακοπροαίρετους!!Αφου μας βριζει ολους η Ελενα
Μην κολλάς κούκλα,οι ΚΑΛΟΙ πάντα επιβιώνουν παρά τα όσα μπορεί να λέγονται γι αυτούς...δεν σε ξέρω και μη με συκοφαντείς, όπως κάνουν κάποιες άλλες. Οποιος συμπεριφέρεται σωστά, του μιλάω, οι άλλοι δεν έχουν θέση στην καρδιά μου!
Ελενα μ'αγαπας?δεν σε ξέρω και μη με συκοφαντείς, όπως κάνουν κάποιες άλλες. Οποιος συμπεριφέρεται σωστά, του μιλάω, οι άλλοι δεν έχουν θέση στην καρδιά μου!
Ελενα μ'αγαπας?
Καλό σου βράδυ και καλές δουλειές!!!όλους σας αγαπάω , εκτός από μερικούς κακούς που μου κάναν κακο!
καληνύχτα και φιλάκια πολλά
Λευτεριά στα τρόλια ρε!!!!!!!!!!!!!!