Νέα

Ιδανική Ενδεκάδα Εθνικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ανεξαρτήτως τι αποφασίζει ο θείος Ότο, εσείς ποια κρίνετε πώς είναι αυτή τη στιγμή η ιδανικότερη ενδεκάδα για την Εθνική Ομάδα που θα μπορούσε κάποιος να εμφανίσει στην έναρξη ενός αγώνα;

Αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση, πέρα από την αναφορά των ονομάτων έντεκα παικτών, αιτιολογείστε τις επιλογές σας.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ασε ρε φίλε να αποφασίσει ο θείος Οττο.. οχι τίποτε άλλο μην τυχόν βρεί σαν άλλοθι "ακουσα τι έλεγε ο κόσμος στο bourdela.com"  :grin: :grin:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ λέω...

Τερματοφύλακας: Νικοπολίδης (Ολυμπιακός - ο μόνος από το ελληνικό πρωτάθλημα)

ʼμυνα: Σεϊταρίδης (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κυριάκος (ʼϊντραχτ Φρανγκφούρτης), Ταυλαρίδης (Λιλ), Φύσσας (Χαρτς - με μισή καρδιά, αλλά δε μου 'ρχεται άλλος στο μυαλό)

Κέντρο: Κατσουράνης (Μπενφίκα), Μπασινάς (Μαγιόρκα), Γιαννακόπουλος (Μπόλτον), Καραγκούνης (Μπενφίκα)

Επίθεση: Σαμαράς (Μάντσεστερ Σίτυ), Αμανατίδης (ʼϊντραχτ Φρανγκφούρτης)

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Εδω βλεπουμε οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που επαιξαν στον Π.Α.Ο. :headbang:

Φουστη βαρδινογιαννη :knuppel:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εγώ λέω

Οικονομοπουλος,Μποτίνος,Σαραφης, Ασλανίδης,Δομάζος,Παπαιωαννου,Δεληκάρης,Κουδας,Μαύρος,
Αγανιάν,Μητρόπουλος

δεν θάταν καλύτερο το ποδόσφαιρο ρε παιδιά?

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εδω βλεπουμε οτι υπαρχουν πολλοι παικτες που επαιξαν στον Π.Α.Ο. :headbang:

Φουστη βαρδινογιαννη :knuppel:

Εγώ είμαι Γαύρος φίλε. Και σου λέω ότι θα ήμουν ευτυχισμένος αν ο Σώκρατες ήταν τόσο σοβαρός ώστε να μη λαμβάνει καν υπόψη τους Τάκηδες και τα πρεζάκια της 7, και μαζί με τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου, σας έπαιρνε επίσης Σεϊταρίδη, Κυριάκο, Μπασινά, Καραγκούνη και Λυμπερόπουλο. Έτσι, θα φτιάχναμε εμείς σούπερ ομάδα, με μία σειρά εξαιρετικά ποιοτικών παικτών και ο Βαρδινογιάννης θα έπαιρνε το μάθημά του ότι loosers δεν είναι ποτέ οι παίκτες, αλλά loosing είναι η νοοτροπία μίας ομάδας συνήθως και αυτή, προέρχεται πρωτίστως από τη Διοίκηση.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ʼσχετα με ποδοσφαιρική αξία εγώ τον Λυμπερόπουλο δεν τον γουστάρω για έναν απλό λόγο!
όταν βάζεις γκολ δεν κάνεις χειρονομίες στην εξέδρα!
Αν μπουκάρουν μέσα και σε πάνε κωλοφεράτζα δεν θα τους αδικήσω!
έχω και εγώ τα βίτσια μου

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ʼσχετα με ποδοσφαιρική αξία εγώ τον Λυμπερόπουλο δεν τον γουστάρω για έναν απλό λόγο!
όταν βάζεις γκολ δεν κάνεις χειρονομίες στην εξέδρα!
Αν μπουκάρουν μέσα και σε πάνε κωλοφεράτζα δεν θα τους αδικήσω!
έχω και εγώ τα βίτσια μου

Έλα ρε, την πλάτη της φανέλας του με το νούμερο και το όνομα μας είχε δείξει. Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Εγώ, που 'μαι Γαύρος δε θίχτηκα, αν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο συμβάν με το 1-1 στο ΟΑΚΑ. Τογκολ που είχε κολλήσει στο ελευθεροπουλάκι ήταν τόσο μοναδικό, που θα τον δικαιολογούσα αν κουνούσε και τ' αρχίδια του ακόμη.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έεχετε υπόψη σας κάνα άλλο αριστερό μπακ αντί του Φύσσα, γιατί δε μου κάθεται ρε γμτ. Φοβερά στόκος όταν ανεβαίνει από τη σέντα και πάνω!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το έχει ξανακάνει και στον ημιτελικό στο καραισκάκη αλλα δεν έχει να κάνει με την ομάδα μου! μιλάω για όλους! απλά έπιασα Λυμπερόπουλο επειδή αναφέρθηκε! Μου την δίνει να βλέπω κάποιον να το κάνει.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το γκολ που είχε κολλήσει στο ελευθεροπουλάκι ήταν τόσο μοναδικό, που θα τον δικαιολογούσα αν κουνούσε και τ' αρχίδια του ακόμη.

Ειναι απο τα καλυτερα γκολ που εχουν μπει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου...

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ειναι απο τα καλυτερα γκολ που εχουν μπει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου...

Ρεφάραμε πάντως οι Γαύροι, όχι μόνο μετο 1-4 του κυπέλλου μές στη Λεωφόρο, αλλά κυρίως, με τη φωτοβολίδα του Λουτσιάνο, από τα 40 μέτρα, ακριβώς στο βάθος του γάμα της εστίας του Παναθηναϊκού.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ρε συ το καταλαβα αλλα εγω εννοουσα αλλο.
Στα @@ μου το γκολ του καραγκιοζη λουτσιανο που "εφαγε" καθισμα απο την ΘΥΡΑ 13 :2funny:

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ RONALDINHO

Stories

Νέο!

Stories