Νέα

ιχνη.net

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
https://ιχνη.net/#!/contact_noaccess.php μάλλον για πολύ απατεώνες τούς κόβω ρε παιδιά πως γίνετε να παρακολούθησις κινητό χωρίς να έχεις φυσική πρόσβαση ? και στα βίντεο τους στο youtoube τα σχόλια τα έχουν απενεργοποιημένα και σε παίρνουν τηλ με ένα τηλ από εξωτερικό πού αν τούς πάρεις δεν υπάρχει αυτό το νούμερο . δηλαδή θέλουν να τους βάλεις λεφτά σε μια ανώνυμη ετερια χωρίς καν όνομα και μετά σε ε μαι λ να σού στείλουν και καλά την απάντηση .τα λαγωνικά τού mpou όλο και κάτι θα ξέρουν. και εννοιτε ότι ο άλλος δεν ειναι χαζός να πατισι καπιο λινκ που θα του στείλει καπιος άσχετος.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.154
Πόντοι
456
https://ιχνη.net/#!/contact_noaccess.php μάλλον για πολύ απατεώνες τούς κόβω ρε παιδιά πως γίνετε να παρακολούθησις κινητό χωρίς να έχεις φυσική πρόσβαση ? και στα βίντεο τους στο youtoube τα σχόλια τα έχουν απενεργοποιημένα και σε παίρνουν τηλ με ένα τηλ από εξωτερικό πού αν τούς πάρεις δεν υπάρχει αυτό το νούμερο . δηλαδή θέλουν να τους βάλεις λεφτά σε μια ανώνυμη ετερια χωρίς καν όνομα και μετά σε ε μαι λ να σού στείλουν και καλά την απάντηση .τα λαγωνικά τού mpou όλο και κάτι θα ξέρουν. και εννοιτε ότι ο άλλος δεν ειναι χαζός να πατισι καπιο λινκ που θα του στείλει καπιος άσχετος.
ΑΚΟΜΑ κυκλοφορούνε τέτοιες μαλακίες;
Κάτι τέτοια τα θυμάμαι απο την εποχή του dial up internet, κοντά 20 χρόνια πίσω. Και δεν είναι καν Κυριακή γαμώτο...
Σοβαρά τώρα, αυτά που λένε οτι προσφέρουν, απλά δεν γίνονται. Τουλάχιστον όχι σε συσκευές που δεν τρέχουν OS Android ή iOS. ΜΟΝΟ σε αυτές τις περιπτώσεις, και ΜΟΝΟ με rootkit, θεωρητικά, θα μπορούσε κάποιος να έχει πρόσβαση σε κλήσεις, μυνήματα και πολυμέσα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.638
Πόντοι
27.261
με μισο νικ μπακλαβα, ανοιξες ωραιο θρεντακι παντως και κερδιζεις το λικε μου.?
αν και εχεις λερωμενη τη φωλιτσα σου.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
με μισο νικ μπακλαβα, ανοιξες ωραιο θρεντακι παντως και κερδιζεις το λικε μου.?
αν και εχεις λερωμενη τη φωλιτσα σου. ρε φιλε καντο πιο λιανια να το καταλαβο και εγω τι εννοις τι μισο νικ μου λες ? πια φωλιά έχω λερωμένη ? με ξέρεις ? έλεος δηλαδή .

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ΑΚΟΜΑ κυκλοφορούνε τέτοιες μαλακίες;
Κάτι τέτοια τα θυμάμαι απο την εποχή του dial up internet, κοντά 20 χρόνια πίσω. Και δεν είναι καν Κυριακή γαμώτο...
Σοβαρά τώρα, αυτά που λένε οτι προσφέρουν, απλά δεν γίνονται. Τουλάχιστον όχι σε συσκευές που δεν τρέχουν OS Android ή iOS. ΜΟΝΟ σε αυτές τις περιπτώσεις, και ΜΟΝΟ με rootkit, θεωρητικά, θα μπορούσε κάποιος να έχει πρόσβαση σε κλήσεις, μυνήματα και πολυμέσα. ((((( παλικάρι μου δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά λίγο πιο απλοϊκά μπορείς να τα πεις ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.638
Πόντοι
27.261
με καρυδι η' με αμυγδαλο? :think:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.154
Πόντοι
456
απλούστερα...
λοιπόν, να δούμε...
Το κινητό, το κάθε κινητό (συσκευή), δέχεται και στέλνει σήματα. Τα σήματα αυτά, είναι κωδικοποιημένα ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ διαμορφωμένα για να "καβαλάνε" σε μία φέρουσα συχνότητα, η οποία υποστηρίζεται απο το δίκτυο κεραιών.
Το να σπάσει κάποιος την κωδικοποίηση δύο συσκευών που έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία, είτε κλήση, είτε μυνήματα, είτε πολυμέσα, είναι απο πολύ δύσκολο εώς αδύνατο, εκτός και αν αυτός ο κάποιος λέγεται ΕΥΠ, CIA, Μossad, Interpol ή NSA. Οπότε, ο μόνος τρόπος για μια τέτοια παρακολούθηση, είναι η συσκευή που θα παρακολουθείται, να μπορεί να δεχτεί apps που θα λειτουργούν σαν malware και θα στέλνουν πλήρη αναφορά της λειτουργείας της εν λόγω συσκευής.
Και, εδώ, βρίσκεται η φάκα... αν εσύ τσιμπήσεις, και, για τον όποιο λόγο, δεχτείς να περάσεις κάποια εφαρμογή στο κινητό της γκόμενας, γυναίκας, άντρα, παιδιού, η δεν ξέρω εγώ... κάποιος θα έχει πρόσβαση ακόμα και σε στοιχεία που ΔΕΝ θέλεις να έχει, όπως, ας πούμε, στοιχεία e-banking...
Α, παρεπιμπτόντως... πιο απλοποιημένα δεν το έχω...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.862
Πόντοι
7.195
ρε Μπακλαβατζίογλου υπάρχεις ακόμα ρε συ ;
Λογικό είναι να κρύβονται αφού αυτό που πουλάνε είναι παράνομο.
Το ρωτάνε από την αρχή αν η συσκευή έχει Android ή iOS
Τι ποσό ζητάνε ;

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε Μπακλαβατζίογλου υπάρχεις ακόμα ρε συ ;
Λογικό είναι να κρύβονται αφού αυτό που πουλάνε είναι παράνομο.
Το ρωτάνε από την αρχή αν η συσκευή έχει Android ή iOS
Τι ποσό ζητάνε ; δεν τους νιαζει και καλά τι συσκευή ειναι να εδω γραφουν τις παπαριες τους https://ιχνη.net/#!/kinito.html
ΠΡΟΣΟΧΗ
Λαμβάνοντας υπόψιν τις πληροφορίες και τι υπηρεσίες που καταχωρήσατε στη "φόρμα συνεργασίας" υπάρχουν λύσεις σε αυτό που ζητάτε, χωρίς πρόσβαση.
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για αυτές τις τέσσερις λύσεις μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή.
Αφού γίνει η πληρωμή των 100€ θα λάβετε στο email σας πληροφορίες για αυτές τις λύσεις Α - Β - Γ - Δ.

Πληρωμή μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους.

➤ ΜΕΣΟ ΤΟΥ E-BANΚΙΝG.
Μπορείτε να κάνετε μεταφορά-πληρωμή σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
δηλαδή ζητάνε τα λεφτά προτα χωρίς να σου πούνε πως θα το κάνεις. το τηλ επικινονιας ειναι ένα άγνωστο που δεν υπάρχει καν λέω λινκ αδερφέ θα πατήσει ? λέει προτα τα λεφτά και μετά θα σου πω , απάτη μου μυρίζει πάντως μόνο αυτοί σε παίρνουν εσύ δεν μπορείς να τους πάρεις

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.638
Πόντοι
27.261
δηλαδή ζητάνε τα λεφτά προτα χωρίς να σου πούνε πως θα το κάνεις. το τηλ επικινονιας ειναι ένα άγνωστο που δεν υπάρχει καν λέω λινκ αδερφέ θα πατήσει ? λέει προτα τα λεφτά και μετά θα σου πω , απάτη μου μυρίζει πάντως μόνο αυτοί σε παίρνουν εσύ δεν μπορείς να τους πάρεις
αξιοτιμε παιχτη μπακλαβατζιογλου μια χαρα ειναι το site, το πιο αξιοπιστο που υπαρχει εβερ, ειδικα για την περιπτωση σου :confused:
αλλα επειδη σε βλεπω οτι το ψαχνεις πολυ σχολαστικα και πολυ καλα κανεις και μπραβο σου, να σου στειλω τον ιβαν μου να μου βαλεις το ποσο και να τα κανονισω ολα εγω ?
οχι τιποτα αλλο δηλαδη, απλα για να μη μπλεξεις.
για σενα το λεω, για να σε βοηθησω.

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
αξιοτιμε παιχτη μπακλαβατζιογλου μια χαρα ειναι το site, το πιο αξιοπιστο που υπαρχει εβερ, ειδικα για την περιπτωση σου :confused:
αλλα επειδη σε βλεπω οτι το ψαχνεις πολυ σχολαστικα και πολυ καλα κανεις και μπραβο σου, να σου στειλω τον ιβαν μου να μου βαλεις το ποσο και να τα κανονισω ολα εγω ?
οχι τιποτα αλλο δηλαδη, απλα για να μη μπλεξεις.
για σενα το λεω, για να σε βοηθησω. ο τι καλός πού εισαι ρε !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom