Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Εχω παρατηρήσει τελευταία κάποια ΙΧ και μότο χωρίς πινακίδες.....Υπάρχουν 3 εξηγήσεις για αυτό...
1 Μόλις το αγοράσανε
2 Τους έχουν αφαιρέσει τις πινακίδες λόγω παράβασεις ή τις έχασαν
3 Είναι αστυνομία
Εχθές συγκεκριμένα είδα για 2η φορά μοτο χωρίς πινακίδες να συνοδεύει μια infinity λιμουζίνα με ανακλαστικά τζάμια παντού στην Αθήνα, κι αυτή χωρίς πινακίδες. Επίσης είδα Ζητά να περνά με κόκκινο πολλές φορές, χωρίς να έχει την σειρήνα ή το "καρούμπαλο" αναμμένο.
Φυσικά αν κάνω εγώ κάτι απο τα παραπάνω θα μου κόψουν τον κώλο
Μην πείτε πως γράφω θέμα άσχετο γιατί ξέρω πως πολλοί το έχουν παρατηρήσει.Περιμένω τα σχολιά σας.
ΥΓ. Οχι, δεν βλέπω πολύ "Θεωρίες συνομοσίας", άλλωστε το είδα μια φορά και το βρήκα καλό εργάκι
1 Μόλις το αγοράσανε
2 Τους έχουν αφαιρέσει τις πινακίδες λόγω παράβασεις ή τις έχασαν
3 Είναι αστυνομία
Εχθές συγκεκριμένα είδα για 2η φορά μοτο χωρίς πινακίδες να συνοδεύει μια infinity λιμουζίνα με ανακλαστικά τζάμια παντού στην Αθήνα, κι αυτή χωρίς πινακίδες. Επίσης είδα Ζητά να περνά με κόκκινο πολλές φορές, χωρίς να έχει την σειρήνα ή το "καρούμπαλο" αναμμένο.
Φυσικά αν κάνω εγώ κάτι απο τα παραπάνω θα μου κόψουν τον κώλο
Μην πείτε πως γράφω θέμα άσχετο γιατί ξέρω πως πολλοί το έχουν παρατηρήσει.Περιμένω τα σχολιά σας.
ΥΓ. Οχι, δεν βλέπω πολύ "Θεωρίες συνομοσίας", άλλωστε το είδα μια φορά και το βρήκα καλό εργάκι