Νέα

ΙΧ &Μοτο χωρίς πινακίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εχω παρατηρήσει τελευταία κάποια ΙΧ και μότο χωρίς πινακίδες.....Υπάρχουν 3 εξηγήσεις για αυτό...
1 Μόλις το αγοράσανε
2 Τους έχουν αφαιρέσει τις πινακίδες λόγω παράβασεις ή τις έχασαν
3 Είναι αστυνομία

Εχθές συγκεκριμένα είδα για 2η φορά μοτο χωρίς πινακίδες να συνοδεύει μια infinity λιμουζίνα με ανακλαστικά τζάμια παντού στην Αθήνα, κι αυτή χωρίς πινακίδες. Επίσης είδα Ζητά να περνά με κόκκινο πολλές φορές, χωρίς να έχει την σειρήνα ή το "καρούμπαλο" αναμμένο.

Φυσικά αν κάνω εγώ κάτι απο τα παραπάνω θα μου κόψουν τον κώλο :booty: :booty: :booty: :booty:

Μην πείτε πως γράφω θέμα άσχετο γιατί ξέρω πως πολλοί το έχουν παρατηρήσει.Περιμένω τα σχολιά σας.

ΥΓ. Οχι, δεν βλέπω πολύ "Θεωρίες συνομοσίας", άλλωστε το είδα μια φορά και το βρήκα καλό εργάκι :dancing:

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για αρκετό καιρό, υπήρχε πρόβλημα με τις πινακίδες (έλειψη)
και πολλοί κυκλοφορούσαν με κάτι χαρτια απο εκτυπωτη κιλλημένα με ταινίες.
Δεν ξέρω αν λύθηκε το θέμα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Υπάρχουν κι άλλες εξηγήσεις φίλε...
Ειδικά για τις ΜΟΤΟ. Για τα αυτοκίνητα μάλλον απλά θα συμφωνήσω μαζί σου.

Έχουμε και λέμε(για μοτο, μιλάω):
1.Είχαν πινακίδα τεράστιας κοπής... και βέβαια την έβγαλαν. Θυμάσαι κάποια στιγμή πριν 1-2 χρόνια κάτι πινακίδες σαν πλακάτ? Ε, αυτές.
2. Είναι κρυμμένη κάτω από το πίσω φτερό. Ειδικά σε street.
3. Δεν θέλουν να τους κόβουν κλήσεις και την έχουν βγάλει. Και απλά παίρνουν ένα μικρό ( ή μεγάλο?) ρίσκο.

ΤΟ 3, το έχω εφαρμόσει κατά καιρούς. Σπάζομαι πολύ όταν βρίσκω κλήση για παρκαρισμα πάνω στο μηχανάκι μου. Ειδικά όταν είναι "κατόπιν καταγγελίας". Από ανώνυμο μαγαζάτορα...

Τώρα η μοτό που είδες, η οποία συνόδευε το Infinity, τι να πω... Κάποιος 'μεγάλος' και η ασφάλειά του θα ήταν...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Για αρκετό καιρό, υπήρχε πρόβλημα με τις πινακίδες (έλειψη)
και πολλοί κυκλοφορούσαν με κάτι χαρτια απο εκτυπωτη κιλλημένα με ταινίες.
Δεν ξέρω αν λύθηκε το θέμα.

+1
Σωστός, εγώ ξέχασα να το αναφέρω...

Επισκέπτης
ενα θα πο ....οι μπατσοι ειναι απαραδεχτοι!τουλαχιστον το μεγαλιτερο ποσοστο..ιπαρχουν  ελαχιστες εξεραισεισ....
σνιφ!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για τα ΜΟΤΟ έχεις δίκιο.
Θυμαμαι τις τεραστιες πινακίδες στα παπια, τους κόβανε τουλάχιστον 10 χλμ τελικής  :grin:
Τωρα πάντως τις ξαναβγάλανε μικρές.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Eιδικα εχω πετυχει πολλα ΤDM 900 μπατσικα χωρις πινακιδες...

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Κυκλοφορώ πολύ στο κέντρο, και καταλαβαίνω και βλέπω αν η πινακίδα της μοτο είναι κάτω απο το πίσω φτερό, κλπ.

Μιλάω για αστυνομικούς με κουμπούρια που προεξέχουν κάτω απο τα μπουφάν τους (ας έχει 40 βαθμούς ζέστη) και για συνοδεία που τον βλέπεις τον άλλον είναι μαζί με τη λιμουζίνα (κι αυτή χωρίς πινακίδες)....

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Η ασφάλεια έχει tdm και xt αλλά ακόμα εχω πετύχει και scooter piaggio 250!

Επισκέπτης
εχει επισισ και μπατσακια που κικλοφορουν με dr200!xexe!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Καλα...αυτα ειναι για τα @@@@...
Τι μαλακιες πανε και περνουνε... :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Είδες που θα μεγαλώσουνε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα...σε ένα κόσμο χωρίς πινακίδες.....τρομακτικής σπουδαιότητας το θέμα αυτό φίλε...παίρνει το βραβείο πρωτοτυπίας μαζί με το άλλο κορυφαίο "Τι σημαίνει απατάω το σύντροφό μου?...(Μ αρέσει που ειρωνεύτηκες τον άλλο με τη Χρυσαυγή!!!)

Συνημμένα

• magas.jpg
    magas.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Είδες που θα μεγαλώσουνε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα...σε ένα κόσμο χωρίς πινακίδες.....τρομακτικής σπουδαιότητας το θέμα αυτό φίλε...παίρνει το βραβείο πρωτοτυπίας μαζί με το άλλο κορυφαίο "Τι σημαίνει απατάω το σύντροφό μου?...(Μ αρέσει που ειρωνεύτηκες τον άλλο με τη Χρυσαυγή!!!)

'Οπως είπε ο Κλίντ Ιστγουντ "οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία".

Εθεσα το θέμα αυτο στο φόρουμ απλά για να καταλάβω τελικά αν είμαστε τελικά όλοι ίσοι ή μερικοί απο εμάς.Αλλά το θέμα είναι να έχεις αντίληψη να το καταλάβεις.Μην απαντήσεις σε παρακαλώ με άλλες φιλοσοφίες....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τελικά αυτοί που δε γαμάνε....γαμάνε το σάιτ με  ηλίθια θέματα τύπου Δρούζας.........

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
btw, ο νεος ΚΟΚ ισχυει απο αρχες του μηνα, οπως ειχε την ευγενη καλοσυνη να με ενημερωσει το ΥΠ Μ&Ε με σμσ. Για κοκκινο/στοπ 34Χμπουρδελο, 14Χστουντιο, σχεδον 9Χμασατζιδικο, 6-7Χ βιζιτα. Για σιτι τουρ ειναι καπως βαρυ το κλιμα για να πω...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τελικά αυτοί που δε γαμάνε....γαμάνε το σάιτ με  ηλίθια θέματα τύπου Δρούζας.........

Πόσταρε εκεί που θες εσύ...κι ασε τους άλλους να  :jerking:  :jerking:  :jerking:

δεν πιστεύω να σου ζήτησε κανεις βοήθεια στη :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom