εχω ακουσει και διαβασει και εγω τρελλα πραγματα για τις γιαπωνεζες, οποιος γνωριζει περισοτερα ,θερμη παρακληση να τα αναφερει, ακομα και οι τσοντες τους εχουν κατι το γνησιο, νομιζεις οτι δεν προσποιουνται οταν γαμιουνται, βγαζουν κατι αναστεναγμους και κραυγουλες που μονο ψευτικες δεν ειναι, ισως να ειναι αληθινες ομως, ακομα και στις τσοντες ισως την "βρισκουν". εγω παντως πηρα δυο dvd με τσοντες ιαπωνεζικες απο ταυλανδη επειδη εδω δεν εβρισκα.
επειδη το εψαξα λιγο, ενα 10ημερο ταξιδακι εκει θα κοστισει απο 4 εως 5000 ευρο, για πουτανες βεβαια δε γινεται λογος τουλαχιστον στο τοκυο, εχουν 450 ευρο η ωρα, η γκεισα 500 την ωρα. πανακριβα, αρα μονο καμακι, και ασ ελπισουμε οτι γουσταρουν τους ευρωπαιους... παιζει και το αλλο, πας με thai airways αλλαζεις πτηση αφου μεινεις καποιες ωρες στην μπανγκοκ να γαμησεις ανελεητα, και μετα συνεχιζεις χορτατος για japan, και οτι κατσει. στην επιστροφη κανεις το ιδιο.. στην πατταγια εντοπιζα ευκολα τις γιαπωνεζουλες απο το πορσελανινο δερμα και τα στραβα ποδαρακια,ειχαν μαζι τους και ιαπωνες , ειχαν κατι αθωα ματακια, μου θυμιζαν bukkake, σε ενα κλαμπ πετυχαμε δυο αλλα ηταν ψηλες και μεγαλουτσικες. η ιαπωνια ειναι παντα στο μυαλο μου, εχουν εθιμα οι ανθρωποι ( bukkake ) οχι παπαριες. εμας ο θεος μα τιμωρησε, μας πεταξε αναμεσα σε ελληνιδες.