Νέα

Η ξενέρωτη Βαλεντίνα (μετέπειτα Στεφανία)!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
13
Like
519
Πόντοι
31

Πηγα προχτες στο μπουρδελακι που ειναι Κολωνού 30Α
οπως ολοι ξερετε εκει δουλευει η απολυτη ελληνιδα καβλα Βαλεντινα
μπηκα κ εγω κ καημενος να περασω καλα...
αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα για γαμησι εκει της ειπα να ανεβει πανω μου αλλα μ ειπε οτι δν κανει τετοια πραγματα...
Στη συνεχεια την εβαλα την κλασσικη σταση κ της αγγιξα τα βυζακια της κ τοτε μου ηρθε ο νταμπλας...μου βαρεσε το χερι με επιτακτικο υφος..!!!!!!
 Μετα την εβαλα στα 4 κ τοτε διεκρινα το σημαδι στρινγκ που ειχε κανει απο την ηλιοθεραπεια...κ τοτε ηταν η απολυτη καβλα..

Αλλα κ παλι ειχα ξενερωσει...πολυ πριμαντονα το παιζει....!!!!
Εγω δινω λεφτα δν εχω δικαιωμα να πιανω οτι θέλω!?!??!?!?!?!Το κανουν κ αλλες αυτο?!?!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ευχαριστώ για την διόρθωση του ποστ.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα αυτό μου έχει τύχει σε στούντιο. Στη Λιοσίων 278 μια κοπέλα με το όνομα ʼτζελα. Δεν ανέβαινε από πάνω.... αλλά τουλάχιστον με είχε αφίσει να αγγίξω βιζιά..... Πάντως πιστεύω οτι πάντοτε πριν μπούμε πρέπει να ρωτάμε τόσο για τις στάσεις όσο και για τα "ελεύθερα πιασήματα"... Γιατί μερικές φορές το σπέσιαλ πρόγραμμα που λένε οι τσατσάδες... είναι παραπλανητικό.  :o :o

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Kαλά ρε, μετά απο αυτό που έκανε όταν είδες το σημάδι του string καύλωσες?
Έλεος εμένα θα μου είχε πέσει αμέσως! Μάλλον θα έχεις πολύ καλή στύση  :cheesy:
Όσον αφορά τα "ελεύθερα πιασίματα" είναι απλώς μαλακίες.. γιαυτό τα σιχένομαι τα μπουρδέλα.
Δηλαδή είναι δυνατόν μην πιάσεις? Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά?
Όσον το να ρωτήσω αν κάνει "ελεύθερα πιασίματα" ντρεπόμουνα πάντα! Αισθάνομαι μαλάκας και βλακία που θα το ρωτήσω. Γιαυτό ΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ  :jerking:
Στο τέλος δεν θα πρέπει και να γαμάς στα μπουρδέλα.  :headbang:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο MaximusChris για όσα λέει για Βαλεντίνα. Η τύπισσα είναι η απόλυτη ξενέρα. Προσθέτω επίσης και την εντελώς μίζερη πίπα... βάζει και τη μαλούρα της μπροστά και δε βλέπεις τίποτα. Αφήστε που έχω την εντύπωση ότι κάποια απατεωνιά κάνει με τα χέρια της. Απ' τα χειρότερα "κρεβάτια" ever. Και είναι κρίμα, γιατί από εμφάνιση είναι μεγάλη καβλίτσα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Συμφωνώ απολύτως με τον φίλο MaximusChris για όσα λέει για Βαλεντίνα. Η τύπισσα είναι η απόλυτη ξενέρα. Προσθέτω επίσης και την εντελώς μίζερη πίπα... βάζει και τη μαλούρα της μπροστά και δε βλέπεις τίποτα. Αφήστε που έχω την εντύπωση ότι κάποια απατεωνιά κάνει με τα χέρια της. Απ' τα χειρότερα "κρεβάτια" ever. Και είναι κρίμα, γιατί από εμφάνιση είναι μεγάλη καβλίτσα...

Κλασικη Ελληνιδα Μουναρα ;) :dancing:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Τυχαία διαβάζοντας  και νομίζοντας ότι μιλάς για μια Βαλεντίνα από γραφείο του εξωτερικού η οποία σύμπτωση της ανοργασμικής και ξενέρας Βαλεντίνας που ήξερα με αυτή που περιέγραψες...άσχετο προφανώς αλλά τουλάχιστον στα θέματα αυτά είναι να μην καείς...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Πουτανα Ταχυδακτυλουργος :grin: :grin: :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085

Εννοώ ότι χρησιμοποιεί πολύ χέρι στην πίπα... και ίσως πιο πολύ να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της παρά το στόμα και τη γλώσσα της. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η πίπα της είναι πολύ κακή.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Εννοώ ότι χρησιμοποιεί πολύ χέρι στην πίπα... και ίσως πιο πολύ να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της παρά το στόμα και τη γλώσσα της. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η πίπα της είναι πολύ κακή.

α! Απλά μου έκανε εντύπωση όπως το έγραψες  :grin:
Αυτό είναι κλασσικό που κάνουνε στα μπουρδέλα καθώς και όταν να γαμάς στο πισωκολλητό να σου βάζει απο κάτω 2 δάχτυλα στον πούτσο για να τρίβετε περισσότερο και να χύσεις ποιο γρήγορα. (Προσωπικά δεν χύνω με τίποτα μετά απο όλα αυτά) :-

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
κατι σαν τον David Coperfield να πουμε!

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μάγκες ξέρει κανείς που είναι ΤΩΡΑ η Βαλεντίνα;
Πήγα Σάββατο 14/04 Κολωνού και Λεωνίδου (και στα 4 στη σειρά) πρωινή βάρδια αλλά δεν την ξέρανε :(
Αν ξέρει κάποιος ΠΡΟΣΦΑΤΗ πληροφορία ας απαντήσει ή στείλει pm.

Ευχαριστώ,
---
S

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τέτοιος καραμούναρος και πάει στράφι. ʼσε που και το δωμάτιο στα κλεισίματα ειδικά, είναι χυσοπατινάζ!

Επισκέπτης
Κάνει magic με τα χείλια ?
Μπά -- Λαγούς με  πετραχείλια
Μπαίνω πίσω, όλο νάζι ,
μα είδα χυσο- πατινάζι
Τρώω  σουβλάκι στην καντίνα
και ξεχνώ την Βαλεντίνα !

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Παιδιά συγνώμη αν σας τα σπάω αλλά παλαιότερο post μου χάθηκε λόγω restore του site.
Ψάψνω την Βαλεντίνα! Αν την δει κανένας ας πει που / πότε.

Ευχαριστώ.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αγαπητοι συναγωνιστες δεν ξερω αν θυμαστε τη Βαλεντινα η οποια ειχε κανει θητεια επι αρκετα χρονια στη Φυλης σε διαφορα μαγαζακια(ξεκινησε το 1999-2000 απο το 40 στη Φυλης)κι αργοτερα στο Μεταξουργειο με το ιδιο ονομα...
   Τον τελευταιο χρονο εργαστηκε στα στουντιο Αριστομενους 72 και κατοπιν Βριλησσου 60...Τεσπα...τα εχω ηδη γραψει αυτα στο θρεντ περι αναζητησης χαμενων ιεροδουλων,αλλα εκρινα καλο να ανοιξω ξεχωριστο  για αυτη την ιεροδουλο καθοτι ισως και πολλοι αλλοι συναγωνιστες τηην αναζητουν...δεν ηταν και απο τις κοπελες που ηταν πυραυλος μες το δωματιο κατα αντικειμενικη εκτιμηση(υπαρχουν και σχετικες αρνητικες κριτικες που εχουν γραφτει για αυτην οταν δουλευε στα στουντιο με το ονομα Στεφανια)αλλα ηταν φοβερο γκομενακι...που αν εβρισκες το κουμπι του περνουσες μια χαρα...

edit giorgospapa: διορθωση τιτλου..

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κανεις δεν εχει να πει τιποτα για αυτη την κοπελα παιδες? :huh: Ουτε γνωριζει που εργαζεται αυτο τον καιρο? :huh:  Απο τα ωραιοτερα κατα τη γνωμη μου κομματια που εχουν 'παρελασει'...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Κανεις δεν εχει να πει τιποτα για αυτη την κοπελα παιδες? :huh: Ουτε γνωριζει κατι? :huh:  Απο τα ωραιοτερα κατα τη γνωμη μου κομματια που εχουν 'παρελασει'...

Τι θυμάμε κι εγώ  έτσι είναι όπως τα λές , αλλά την έχω χάσει αρκετό διάστημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom