Νέα

Η ξεφτίλα πάει σύννεφο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PILOTENIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξεφτίλα Νο 1.
«Έσκασαν» επιταγές ύψους 5 εκατ. ευρώ γνωστού έμπορου αυτοκινήτων στα χέρια μεγάλης τράπεζας, με αποτέλεσμα η τελευταία να «παγώσει» τις γραμμές πίστωσης της εν λόγω αντιπροσωπείας με έδρα τα Βόρεια προάστια και να «μπλοκάρει» τα υπόλοιπα των καταθετικών λογαριασμών της.
Ωστόσο για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αγορά -αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του ντόμινο όταν σκάει μεγάλο κανόνι- κρατάει στα χέρια της τις ακάλυπτες επιταγές, αν και τις έχει «σφραγίσει», για να μην περάσει στη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία ο όμιλος εμπορίας ΙΧ.
Ξεφτίλα Νο 2.
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισε να ακυρωθεί για τυπικούς λόγους η απόφαση της αρχής διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών, με την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στη Vodafone, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το 2ο μόλις το άκουσα στις ειδήσεις - ο λόγος είναι πραγματικά αστείος, μια λέξη που χαρακτηρίζει αυτή τη χώρα μια ζωή ολάκερη. :headbang:

Εθνική παλληγεννησία και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.  :jerking:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ποια εταιρεια αυτοκινητων ειναι ξερουμε???

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ξεφτίλα Νο 1.
«Έσκασαν» επιταγές ύψους 5 εκατ. ευρώ γνωστού έμπορου αυτοκινήτων στα χέρια μεγάλης τράπεζας, με αποτέλεσμα η τελευταία να «παγώσει» τις γραμμές πίστωσης της εν λόγω αντιπροσωπείας με έδρα τα Βόρεια προάστια και να «μπλοκάρει» τα υπόλοιπα των καταθετικών λογαριασμών της.
Ωστόσο για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αγορά -αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του ντόμινο όταν σκάει μεγάλο κανόνι- κρατάει στα χέρια της τις ακάλυπτες επιταγές, αν και τις έχει «σφραγίσει», για να μην περάσει στη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία ο όμιλος εμπορίας ΙΧ.
Ξεφτίλα Νο 2.
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισε να ακυρωθεί για τυπικούς λόγους η απόφαση της αρχής διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών, με την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στη Vodafone, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών.
γνωστού έμπορου αυτοκινήτων
γιατι δεν λενε το ονομα Λαινοπουλος?
Εαν ηταν κανενας κακομοιρης θα τον ειχαν βγαλει και στην τιβι αλλα ο Λαινοπουλος μπορει  να του σκασουν επιταγες 3 μυριων και να περασει στα ψιλα

OP
OP
P

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο Σύμβουλος του ΣΤΕ είπε:

'Νόμιμο και συνταγματικό κρίνει το πρόστιμο ύψους 75,5 εκατομμυρίων ευρώ, που επιβλήθηκε στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών «Vodafone» από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών για την υπόθεση των υποκλοπών, ο σύμβουλος του ΣτΕ Χρήστος Ράμμος, στην εισήγησή του προς την Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου.'

Και η απόφαση τον έγραψε στα ....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
PILOTENIOS εχεις το λινκ που το διαβασες αυτο??Ευχαριστω

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΡΟΜΟΤ-ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΡΟΜΟΤΑ.ενα πουστρακι που πηγαινε στα μπουζουκια και πετουσε 40000 στα λουλουδια για πλακα,με κατι μοντελα.οχι οτι δεν εχει λεφτα να καλυψει τις επιταγες,εχει και παρα εχει,αλλα σου λεει αφου εχω τις ακρες γιατι να τις φαω εγω στο κολο τις επιταγες,θα με καλυψει το μπουρδελοκρατος.

OP
OP
P

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
PILOTENIOS εχεις το λινκ που το διαβασες αυτο??Ευχαριστω

Μπορείς να το βρεις στο capital ή στο Sofokleousin.
Επειδή σημερα τα έχω πάρει στο κρανίο εντελώς γιατί μου παίξανε μεγάλη πουστιά με το ΤΕΜΠΕ,
αυτό που κάνει η τράπεζα είναι ποινικό "ΑΠΑΤΗ" κατά του δημοσίου συμφέροντος. ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μπορείς να το βρεις στο capital ή στο Sofokleousin.
Επειδή σημερα τα έχω πάρει στο κρανίο εντελώς γιατί μου παίξανε μεγάλη πουστιά με το ΤΕΜΠΕ,
αυτό που κάνει η τράπεζα είναι ποινικό "ΑΠΑΤΗ" κατά του δημοσίου συμφέροντος. ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΜΕ
και το τροκτικο ανεβασε την ειδηση

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ΠΡΟΜΟΤ-ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΡΟΜΟΤΑ.ενα πουστρακι που πηγαινε στα μπουζουκια και πετουσε 40000 στα λουλουδια για πλακα,με κατι μοντελα.οχι οτι δεν εχει λεφτα να καλυψει τις επιταγες,εχει και παρα εχει,αλλα σου λεει αφου εχω τις ακρες γιατι να τις φαω εγω στο κολο τις επιταγες,θα με καλυψει το μπουρδελοκρατος.

τον εχεις δει????

OP
OP
P

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του. Δεν μπορεί όμως να βάζουν εμένα στον τειρεσία επειδή είμαι οπισθογράφος μιας επιταγής άλλου εκδότη που δεν την πληρώνει, και τα κολόπαιδα που δεν πληρώνουν 3 μιρια να τους καλύπτουν.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του. Δεν μπορεί όμως να βάζουν εμένα στον τειρεσία επειδή είμαι οπισθογράφος μιας επιταγής άλλου εκδότη που δεν την πληρώνει, και τα κολόπαιδα που δεν πληρώνουν 3 μιρια να τους καλύπτουν.
συνφωνω 100%
εαν ηταν κανας αλλος θα τον ειχαν ξεφτιλησει στα μμε και εδω μοκο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

τον εχω δει και αυτον και την αδερφη του,καιεχω παρει και αυτοκινητο απο αυτους πριν 5 χρονια φιλε.60000 ευρω μετρητα του εδωσα.ασχετα με την πουστια που μου εκανε.

OP
OP
P

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος είναι μέσα στην πιάτσα ξέρει ότι εξυπηρετήσεις γίνονται από τις τράπεζες ακόμα και τώρα.
Αλλά όχι και να το βγάζουν και στον αέρα σαν να μας λένε
" είσαστε μαλάκες όλοι εκεί έξω και σας το λέμε και κατάμουτρα"

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
τον εχω δει και αυτον και την αδερφη του,καιεχω παρει και αυτοκινητο απο αυτους πριν 5 χρονια φιλε.60000 ευρω μετρητα του εδωσα.ασχετα με την πουστια που μου εκανε.
Τι πουστιά σου κάνανε;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Προστιμο της vodafone 76εκ. ευρω ακυρωθηκε.

Δε χρειαζεται τπτ αλλο.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι πουστιά σου κάνανε;
φιλε θα πω αλλη φορα τι εχει γινει.αλλα ενα σου λεω την πουστια που μου κανανε την πληρωσανε ασχημα και ακομα τους ποναει.με θυμουντε ολοι εκει μεσα ακομα.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
φιλε θα πω αλλη φορα τι εχει γινει.αλλα ενα σου λεω την πουστια που μου κανανε την πληρωσανε ασχημα και ακομα τους ποναει.με θυμουντε ολοι εκει μεσα ακομα.

πες μια ρε συ!!! :blahblah1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom