Νέα

Η σύζυγος του γιατρού είχε εξωτικά γούστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taratata13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taratata13

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συμμετείχε σε ερωτικό τρίγωνο με συγγενή του συζύγου της

Εξωτικά γούστα είχε η σύζυγος μεγαλογιατρού της Πάτρας, η οποία εντοπίστηκε από ντετέκτιβ να μπαίνει σε ξενοδοχείο της πόλης συνοδευόμενη από Αφρικανό, που, σύμφωνα με τις περιγραφές, έμοιαζε με πωλητή cd.Ο γιατρός προσέλαβε το ντετέκτιβ καθώς η σύζυγός του απουσίαζε συχνά από το σπίτι, χωρίς να δικαιολογεί επαρκώς το λόγο της απουσίας της.

Όμως η ιστορία έχει και άλλες «ενδιαφέρουσες» πτυχές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος», στο ξενοδοχείο μπήκε και συγγενικό πρόσωπο του γιατρού που ήταν επίσης γυναίκα.

Φοβούμενος τις επιπτώσεις του σοκ που θα πάθαινε ο γιατρός όταν θα έβλεπε τις φωτογραφίες που τράβηξε και θα παραλάμβανε το αποδεικτικό υλικό, ο έμπειρος ντετέκτιβ ζήτησε από τον πελάτη του να πάρει μαζί του και υπογλώσσια.

Συνημμένα

• NaughtyNurse_480.jpg
    NaughtyNurse_480.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 53

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μπορεί να της άρεσε η μουσική και να άκουγε cd από τον μαύρο!!!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
οι πατρινιες ειναι γνωστες καριολες!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ετοιμαζομουνα να ποσταρω στο θρεντ ελλενιδες αλλα ειδα αυτο. Σημερα ημουν στο κεντρο με φιλους και ακουγα μια φοιτητρια να λεει πουσο κουκλοι ηταν κατι μαυροι και τετοια, επισης μαυρος εχει γαμησει 2 γκομενες απο την πολυκατοικια μου. Τι παιζει ρε;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γινοντα στην πατρα που και που τετοιες εκφυλες καταστασεις οπως με την σαπια πουρογρια συζυγο του γιατρου και την αδερφη του υποθετω δεν ξερω κιολας. :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ετοιμαζομουνα να ποσταρω στο θρεντ ελλενιδες αλλα ειδα αυτο. Σημερα ημουν στο κεντρο με φιλους και ακουγα μια φοιτητρια να λεει πουσο κουκλοι ηταν κατι μαυροι και τετοια, επισης μαυρος εχει γαμησει 2 γκομενες απο την πολυκατοικια μου. Τι παιζει ρε;
κεντρο μενεις και εσυ?ε γαμιουνται αρκετες.γουστα τυπε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Θεσσαλονικη ειμαι. Τι γουστα ρε, αμα ειναι αφρικανοι μπορει να κολλησουν τα παντα οι μαλακισμενες.
κεντρο σαλονικη δηλαδη.ειπαμε γουστα.αλλες δεν γουσταρουν αλλες γουσταρουν.υπαρχουν αρκετες που γουσταρουν λογικα.δεν εχω κανει γκαλοπ.αυτο που εχω παρατηρησει ομως ειναι οτι ελλαδα οι περισσοτερες λευκες που εχω δει εμ μαυρους εχουν καταγωγη απο πρωην ανατολικο μπλοκ.βουλγαρια ρουμανια μολδαβια και τετοιες χωρες.τωρα στην πολυκατοικια σου βρεθηκαν δυο που εφαγαν αραπικια πουτσα.επισης εχω δει πολλες χοντρες με αραπηδες.οι περισοστερες δηλαδη που εχω δει ηταν χοντρες και συνηθως που χοντρες.τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει.αυτο που συνιστω ειναι οτι επειδη οι γκομενες εχουν ξεφυγει γενικως δεν θα με περιαζε να μεινω εργενης και να κανω τα ταξιδακια μου και να ζω οπως θελω εγω.πλεον τεινω να αποδεχτω αυτο και μια χαρα μου πεφτει.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κεντρο σαλονικη δηλαδη.ειπαμε γουστα.αλλες δεν γουσταρουν αλλες γουσταρουν.υπαρχουν αρκετες που γουσταρουν λογικα.δεν εχω κανει γκαλοπ.αυτο που εχω παρατηρησει ομως ειναι οτι ελλαδα οι περισσοτερες λευκες που εχω δει εμ μαυρους εχουν καταγωγη απο πρωην ανατολικο μπλοκ.βουλγαρια ρουμανια μολδαβια και τετοιες χωρες.τωρα στην πολυκατοικια σου βρεθηκαν δυο που εφαγαν αραπικια πουτσα.επισης εχω δει πολλες χοντρες με αραπηδες.οι περισοστερες δηλαδη που εχω δει ηταν χοντρες και συνηθως που χοντρες.τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει.αυτο που συνιστω ειναι οτι επειδη οι γκομενες εχουν ξεφυγει γενικως δεν θα με περιαζε να μεινω εργενης και να κανω τα ταξιδακια μου και να ζω οπως θελω εγω.πλεον τεινω να αποδεχτω αυτο και μια χαρα μου πεφτει.

Πολυ μαυροι τα φτιαχουν με χοντρες που δεν βλεπονται για να παρουν αδεια παραμονης

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πολυ μαυροι τα φτιαχουν με χοντρες που δεν βλεπονται για να παρουν αδεια παραμονης
προοχθες ειδα δυο με αραπηδες.δυο ζευγαρια ηταν.ελληνιδες ηταν οχι ρουμανοβουλγαρομολδαβες και ετσι.δεν ξερω αν στην πολυκατοικια σου οι δυο ελληνιδες που ξεκωλιαστηκαν με τον αραπη ηταν ωραιες αλλα σε οτι αφορα αυτες τις δυο αλλα και αλλες πραγματικα λυπηθηκα τους αραπηδες...η μια τυπε οταν καθισε πισω στο παπακι του αραπη ο μισος της κωλος ηταν εξω απο το παπακι.δεν χωραγε κυριολεκτικα.το ιδιο και η αλλη οταν της πηραν με το αυτοκινητο.ηρωες οι αραπηδες.με το σπαθι τους θα παρουν την ελληνικη υποκοοητα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
προοχθες ειδα δυο με αραπηδες.δυο ζευγαρια ηταν.ελληνιδες ηταν οχι ρουμανοβουλγαρομολδαβες και ετσι.δεν ξερω αν στην πολυκατοικια σου οι δυο ελληνιδες που ξεκωλιαστηκαν με τον αραπη ηταν ωραιες αλλα σε οτι αφορα αυτες τις δυο αλλα και αλλες πραγματικα λυπηθηκα τους αραπηδες...η μια τυπε οταν καθισε πισω στο παπακι του αραπη ο μισος της κωλος ηταν εξω απο το παπακι.δεν χωραγε κυριολεκτικα.το ιδιο και η αλλη οταν της πηραν με το αυτοκινητο.ηρωες οι αραπηδες.με το σπαθι τους θα παρουν την ελληνικη υποκοοητα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΙ δικες μου ηταν ωραιες τριανταρες ρε

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τελικα το μεγεθος μετραει !

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
εχο και εγω συγγενισσα μπαζοχοντρη που την παντρευτηκε Συριος,ασφαλως για την ομορφια της οπως καταλαβεναιτε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΟΙ δικες μου ηταν ωραιες τριανταρες ρε
τελικα το μεγεθος μετραει !
ισως :grin:.παντως για να τελειωνουμε με τις αραπογκομενες παντα και παντου θα υπαρχουν τετοιες.νομιζω πως επειδη εχουν αλλαξει πολλα πραγματα σε σχεση με αλλες εποχες ειναι προτιμοτερο να μενεις εργενης πλεον.ειδικα με την κριση ειναι η καλυτερη επιλογη.αν δεν εχεις καημο να κανεις παιδια τοτε με τις εκφυλες γκομενες που κυκλοφορουν πλεον συμβιβασου και παιξε το παιχνιδι οπως σε βολευει.οπως ειπε ενας συναγωνιστης του μπου εργενης μια ζωη την εχουμε και μονο που αναπνεουμε ειναι δωρο.γιατι να μην το εκμεταλευτουμε και να προσαρμοσουμε τα θελω μας στην συγχρονη ζωη?πουτανες εσεις?ο γαμιας σας εγω.ουτε το κοροιδο ουτε ο κερατας ουτε αυτος που θα εχει το αγχος για τα παιδια οταν μεγαλωσουν.αυτη η νοοτροπια εχει περαση ε ας ειναι ετσι λοιπον, αρκει να ζησουμε ως μαγκες και οχι ως τα κοροιδα γαμπροι.αυτα. :grin: ;)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ισως :grin:.παντως για να τελειωνουμε με τις αραπογκομενες παντα και παντου θα υπαρχουν τετοιες.νομιζω πως επειδη εχουν αλλαξει πολλα πραγματα σε σχεση με αλλες εποχες ειναι προτιμοτερο να μενεις εργενης πλεον.ειδικα με την κριση ειναι η καλυτερη επιλογη.αν δεν εχεις καημο να κανεις παιδια τοτε με τις εκφυλες γκομενες που κυκλοφορουν πλεον συμβιβασου και παιξε το παιχνιδι οπως σε βολευει.οπως ειπε ενας συναγωνιστης του μπου εργενης μια ζωη την εχουμε και μονο που αναπνεουμε ειναι δωρο.γιατι να μην το εκμεταλευτουμε και να προσαρμοσουμε τα θελω μας στην συγχρονη ζωη?πουτανες εσεις?ο γαμιας σας εγω.ουτε το κοροιδο ουτε ο κερατας ουτε αυτος που θα εχει το αγχος για τα παιδια οταν μεγαλωσουν.αυτη η νοοτροπια εχει περαση ε ας ειναι ετσι λοιπον, αρκει να ζησουμε ως μαγκες και οχι ως τα κοροιδα γαμπροι.αυτα. :grin: ;)

Ναι αλλα το εθνος χρειαζεται νεο αιμα ρε, αφανιζομεθα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom