- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.527
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/eidhseis/diafora/h-roz-dieksodos-sthn-agglia-xoris-ntroph/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
Αυτο το ερασιτεχνης πορνη δεν το καταλαβα...Μια γνωστή μου απο την Ταιλάνδη που εργάζεται ώς εραστιτεχνης πόρνη σε λιγότερο απο ένα μήνα ένας "νταβάς"(δεν μπορρούσα να βρω άλλον όρο) θα τις έχει εκδώσει βίζα για να μπορέσει να ταξιδεψει στην Αγγλία να εργαστεί εκεί ως επαγγελματίας σε οικο ανοχής.Το θέμα είναι ότι είναι τόσο αφελής που νομίζει ότι όλα είναι ιδανικά και όπως της τα λένε απο το τηλέφωνο.Οντως μου μίλησε για πάρα πολύ καλα λεφτά του τύπου ότι σε 3-4 μήνες θα το εχει ξεπληρώσει το πόσο που ζητάει αυτός αν θυμάμαι καλά κοντά στις 30.000€.Τι κύκλωμα υπάρχει?
Δεν ξέρω αν αναφέρω κάτι μη επιτρεπτό απο τους κανόνες!Αυτά που αναφέρω είναι απο προσωπική εμπειρία που έχω ζήσει σε ταξίδι μου που έκανα τελευτάιος
γιατι το σεμτεμβρη ?Μιλάμε από τον Σεπτέμβρη και ύστερα θα γεμίσουμε ελληνίδες πουτάνες
η φωτογραφια ειναι απο μηχανημα με κερματα?δεν εχεις βγει καλα..γιατι το σεμτεμβρη ?
εκει τα δινουν σε πουτανες...εδω τα υπεξαιρουν πουτανες..ταμίας υπεξαίρεσε 3,4 εκ λίρες και τα έδωσε σε πουτάνες....
Δεν τα έδινε σε εμένα καλύτερα;;;ταμίας υπεξαίρεσε 3,4 εκ λίρες και τα έδωσε σε πουτάνες....
για ποιον λογο? για να τα δωσεις μετα εσυ στις πουτανες?Δεν τα έδινε σε εμένα καλύτερα;;;
Ούτε 30.000e δεν θα έδινα!!!για ποιον λογο? για να τα δωσεις μετα εσυ στις πουτανες?
για ολα φροντιζει ο jeffrey..να τον εχει ο θεος καλα..Ούτε 30.000e δεν θα έδινα!!!
Φρόντισε το Πασόκ κ κάθε e έχει αξία σήμερα!!!
για ολα φροντιζει ο jeffrey..να τον εχει ο θεος καλα..
Στην Κίνα κρεμάλες,εδώ ούτε φυλακή,ούτε τα λεφτά πίσω!!!ή τα επιστρέφει ή κάθεται 10 χρόνια φυλακή
ωραίος νόμος πάντως
έπρεπε να ισχύει και στην Ελλάδα
αυτό που με ενδιφέρει εμένα που μου έκλεψαν τα λεφτά είναι να τα πάρω πίσω και όχι να πάει φυλακή ο κλέφτης
εσυ πως ενιωσες?πληρώνεσαι ή καβλώνεις με κάθε "jeffrey" που γράφεις;;;