Νέα

Η ροζ διέξοδος στην Αγγλία... χωρίς ντροπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μιλάμε από τον Σεπτέμβρη και ύστερα θα γεμίσουμε ελληνίδες πουτάνες :2funny: :2funny: :2funny:

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια γνωστή μου απο την Ταιλάνδη που εργάζεται ώς εραστιτεχνης πόρνη σε λιγότερο απο ένα μήνα ένας "νταβάς"(δεν μπορρούσα να βρω άλλον όρο) θα τις έχει εκδώσει βίζα για να μπορέσει να ταξιδεψει στην Αγγλία να εργαστεί εκεί ως επαγγελματίας σε οικο ανοχής.Το θέμα είναι ότι είναι τόσο αφελής που νομίζει ότι όλα είναι ιδανικά και όπως της τα λένε απο το τηλέφωνο.Οντως μου μίλησε για πάρα πολύ καλα λεφτά του τύπου ότι σε 3-4 μήνες θα το εχει ξεπληρώσει το πόσο που ζητάει αυτός αν θυμάμαι καλά κοντά στις 30.000€.Τι κύκλωμα υπάρχει?

Δεν ξέρω αν αναφέρω κάτι μη επιτρεπτό απο τους κανόνες!Αυτά που αναφέρω είναι απο προσωπική εμπειρία που έχω ζήσει σε ταξίδι μου που έκανα τελευτάιος

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Μια γνωστή μου απο την Ταιλάνδη που εργάζεται ώς εραστιτεχνης πόρνη σε λιγότερο απο ένα μήνα ένας "νταβάς"(δεν μπορρούσα να βρω άλλον όρο) θα τις έχει εκδώσει βίζα για να μπορέσει να ταξιδεψει στην Αγγλία να εργαστεί εκεί ως επαγγελματίας σε οικο ανοχής.Το θέμα είναι ότι είναι τόσο αφελής που νομίζει ότι όλα είναι ιδανικά και όπως της τα λένε απο το τηλέφωνο.Οντως μου μίλησε για πάρα πολύ καλα λεφτά του τύπου ότι σε 3-4 μήνες θα το εχει ξεπληρώσει το πόσο που ζητάει αυτός αν θυμάμαι καλά κοντά στις 30.000€.Τι κύκλωμα υπάρχει?

Δεν ξέρω αν αναφέρω κάτι μη επιτρεπτό απο τους κανόνες!Αυτά που αναφέρω είναι απο προσωπική εμπειρία που έχω ζήσει σε ταξίδι μου που έκανα τελευτάιος
Αυτο το ερασιτεχνης πορνη δεν το καταλαβα...
Δουλευει εννοεις στην χαση και στην φεξη ?

Διαβατηριο και βιζα δεν μπορει να βγαλει μονη της ?

30.000 ο τυπας ..... Ενταξει επιλογγη της ειναι αλλωστε
Αλλα εγω προσωπικα αν ημουν στην θεση της δεν θα τα εδινα .....
Θα εψαχνα τροπους να μην δωσω ουτε σεντς σε κανενα.

Οσο για το κυκλωμα ...
Αυτα στηριζονται στην αφελια του καθενος και μονο εκει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ή τα επιστρέφει ή κάθεται 10 χρόνια φυλακή

ωραίος νόμος πάντως
έπρεπε να ισχύει και στην Ελλάδα
αυτό που με ενδιφέρει εμένα που μου έκλεψαν τα λεφτά είναι να τα πάρω πίσω και όχι να πάει φυλακή ο κλέφτης

Επισκέπτης
ή τα επιστρέφει ή κάθεται 10 χρόνια φυλακή

ωραίος νόμος πάντως
έπρεπε να ισχύει και στην Ελλάδα
αυτό που με ενδιφέρει εμένα που μου έκλεψαν τα λεφτά είναι να τα πάρω πίσω και όχι να πάει φυλακή ο κλέφτης
Στην Κίνα κρεμάλες,εδώ ούτε φυλακή,ούτε τα λεφτά πίσω!!! :rolleyes:

Πιάσανε διάφορους που παρανομούσανε,για να δούμε θα πληρώσουνε τουλάχιστον,για ποινές δεν νομιζω!!! :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom