You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πιο ξενέρωτη στιγμή που ζήσατε όταν επιτέλους τη γδύσατε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 412
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
.(που ειναι ρωσιδες...)
Οι Ρωσοπόντιες είναι Πόντιες που το 15-22 οι προγονοί τους πήγαν στην Ρωσία για να γλυτώσουν από την γενοκτονία του κεμαλικού καθεστώτος ( βέβαια ο στάλιν έστειλε πολλούς στην έρημο του Καζακστάν ) .
εχει τυχει σε φιλο αυτο της εδινε τσιχλα και την αρχιζε τα γλωσσοφιλα μεχρι να σταματησει να επιδρα η τσιχλα ωσπου μια μερα πανω στα νευρα του την ειπε:
-Ρε Αννα ποιος χεζει στο στομα σου; το σκατο σου και το στομα σου την ιδια μποχα εχουνε
Πως δεν εχω δει για πηγαινε σε κατι χωρια που ειναι αποκλειστικα Ποντιακα (περιοχή Κοζανης, Καστοριας κλπ) και όλες οι ηλικίεςαυτο ηταν καποτε ρε μεγαλε.....
εχεις δει ποντια σημερα? πιο καθαρες και απο ρωσιδες ειναι....(που ειναι ρωσιδες...)]
Να δεις τι τριχα έχουν μιλαμε για αγνο παρθενο μαλλι
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Το χειρότερο πάντως είναι η μυρωδιά, μου έτυχε μία φορά και όσο κι αν προσπάθησα για να μην το προσβάλω το παιδάκι δεν άντεξα και τα παράτησα. Δεν είπα τίποτα από διακριτικότητα οπότε αυτός τώρα θα λέει τα γνωστά "την καριόλα, με άναψε και τόσκασε μετά, όλες ίδιες, ελλεεινίδες παιδί μου τι να περιμένεις..."
Ειχε αξυριστο μουνι που σου ερχοτανε να κανης εμετο
πωωωωωωωωωωω ρε αδελφε σοβαρα;
ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ρε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ελλεινίδα δεν είσαι μωρή πουτάνα; ε; τι είσαι; ε; ε;Το χειρότερο πάντως είναι η μυρωδιά, μου έτυχε μία φορά και όσο κι αν προσπάθησα για να μην το προσβάλω το παιδάκι δεν άντεξα και τα παράτησα. Δεν είπα τίποτα από διακριτικότητα οπότε αυτός τώρα θα λέει τα γνωστά "την καριόλα, με άναψε και τόσκασε μετά, όλες ίδιες, ελλεεινίδες παιδί μου τι να περιμένεις..."
ελλεινίδα δεν είσαι μωρή πουτάνα; ε; τι είσαι; ε; ε;
Καλημέρα, έλα βρε pappios..... όταν μυρίζεις είναι πολύ χάλια. Βέβαια η μυρωδιά μας δεν είναι απεχθής σε εμάς, αλλά όταν μυρίζουμε και είναι ο άλλος δίπλα μας και το μυρίζει κι αυτός, τρώει μεγάλο πακέτο. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή.
Η siasia έχει δίκιο. Αλλά είχε το τάκτ και την ευγένεια να μην προσβάλλει το σύντροφό της. Κατά τη γνώμη μου, το λάθος εξ'αρχής είναι του συντρόφου της και όχι δικό της.
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλαρακια με γκομενα που ειχε τα νυχια των ποδιων της μες την μπιχλα εχετε παει?
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλαρακια με γκομενα που ειχε τα νυχια των ποδιων της μες την μπιχλα εχετε παει?
οχι ευτυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Με νύχια οχι αλλά με πατούσες κατάμαυρες δυστηχώς.
Ο κόλος έχει σκατά όταν χέζεις .... Υποτίθετε τον σκουπίζουνε τον κώλο μετά το χέσιμο . :S
Ρε αρχοντα, οταν σκουπιζεις τον κολο δεν τον σκουπιζεις και 15 εκατοστα μεσα.... !!! οταν τον χωνεις λογικο ειναι να φτασεις και στο σκατουλακι!
Σύντροφοι δεν αντέχω την τρίχα.
Ιδικά στη κοιλιά, στη πλάτη (χαμηλά) και στο μουστάκι.
Ξενερώνω τρελά.
Η μαλακία είναι που παρακαλούσα ένα γκομενάκι 3 μήνες να το πηδ΄ιξο (γουσταρα τρελά) και μο΄λις γδύθηκε και είδα τη κοιλιά μέσα στην τρίχα, επαθα σοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιδικά στη κοιλιά, στη πλάτη (χαμηλά) και στο μουστάκι.
Ξενερώνω τρελά.
Η μαλακία είναι που παρακαλούσα ένα γκομενάκι 3 μήνες να το πηδ΄ιξο (γουσταρα τρελά) και μο΄λις γδύθηκε και είδα τη κοιλιά μέσα στην τρίχα, επαθα σοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις