bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.190
- Πόντοι
- 5.916
Ένα μικρό απόσπασμα από τις σκανδαλώδεις και ερωτογενείς σκέψεις μου ήρθε η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σας. Η σπινθηροβόλος δύναμη της τεστοστερονικής ορμής η οποία διαχέεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα μέσων των νευρώνων εις τα αγγεία προκαλώντας την εφιδρωτική πρωτόγονη τέρψη του σώματος για βδελύγματα και ανομίες πάνω στο γυναικείο σώμα, είναι κάτι που με απασχολεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ωρε ποιά η ουσία της ζωής αν σταματήσει ο ανήρ να κουτουπώνει πουτανοιέρειες παντός φύλου και χρώματος εις την πλάση? Ποιά μυρμηγκοφόρος δύναμη θα μεταφέρει και πού το οξυγόνο των όσχεων που είναι η κάυση του σπέρματος και η εκσφενδόνιση εις τα όμματα των θηλέων πόρνεων? Ο μουνοδουλισμός στον 21ο αιώνα είναι κάτι τρομακτικό , τρομερό και ευοίωνο! Ολημερίς και οληνυχτίς το πέδιλο(η πούτσα μου) που έχω ανάμεσα στα σκέλια μου με τυραννάει και με βγάζει πάντα ασπροχυμένο πρόσωπο! Πύρ κατά βούληση στα μασαζοκόριτσα απανταχού. Ρίξτε τον οβολό σας εκεί που θα χαίρεται σιγοψιθυριστά το καυλί σας μέχρις ότου σας πεί εκείνο stop!!!! Πίπα κώλο εμπλοκή και ραντεβού για κριτική! Γαμήστε , σώστε το πουλί σας με χειρομάλαξη και δράση. Αφήστε τα έμπειρα και άτακτα χέριοδάκτυλα των μασαζοπουτανέων να γαργαλήσουν τα όσχεα των μορίων σας και να πιπιλίσουν την βάλανο ώστε να ξεφύγετε από τη μίρλα και τους κουραμπιέδες! Άει σιχτήρ μελομακάρονα και δίπλες! Γιορτάστε κώλους, μουνάκια, χεράκια, μηλαράκια! φάτε υγιεινά και κόψτε το κρέας.