Νέα

Η περίπτυξη του μασάζ και οι πρωινομεσημεροαπογευμανυχτερινές καυλοπάθειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bixterious
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.190
Πόντοι
5.916
Ένα μικρό απόσπασμα από τις σκανδαλώδεις και ερωτογενείς σκέψεις μου ήρθε η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σας. Η σπινθηροβόλος δύναμη της τεστοστερονικής ορμής η οποία διαχέεται από το κεντρικό νευρικό σύστημα μέσων των νευρώνων εις τα αγγεία προκαλώντας την εφιδρωτική πρωτόγονη τέρψη του σώματος για βδελύγματα και ανομίες πάνω στο γυναικείο σώμα, είναι κάτι που με απασχολεί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ωρε ποιά η ουσία της ζωής αν σταματήσει ο ανήρ να κουτουπώνει πουτανοιέρειες παντός φύλου και χρώματος εις την πλάση? Ποιά μυρμηγκοφόρος δύναμη θα μεταφέρει και πού το οξυγόνο των όσχεων που είναι η κάυση του σπέρματος και η εκσφενδόνιση εις τα όμματα των θηλέων πόρνεων? Ο μουνοδουλισμός στον 21ο αιώνα είναι κάτι τρομακτικό , τρομερό και ευοίωνο! Ολημερίς και οληνυχτίς το πέδιλο(η πούτσα μου) που έχω ανάμεσα στα σκέλια μου με τυραννάει και με βγάζει πάντα ασπροχυμένο πρόσωπο! Πύρ κατά βούληση στα μασαζοκόριτσα απανταχού. Ρίξτε τον οβολό σας εκεί που θα χαίρεται σιγοψιθυριστά το καυλί σας μέχρις ότου σας πεί εκείνο stop!!!! Πίπα κώλο εμπλοκή και ραντεβού για κριτική! Γαμήστε , σώστε το πουλί σας με χειρομάλαξη και δράση. Αφήστε τα έμπειρα και άτακτα χέριοδάκτυλα των μασαζοπουτανέων να γαργαλήσουν τα όσχεα των μορίων σας και να πιπιλίσουν την βάλανο ώστε να ξεφύγετε από τη μίρλα και τους κουραμπιέδες! Άει σιχτήρ μελομακάρονα και δίπλες! Γιορτάστε κώλους, μουνάκια, χεράκια, μηλαράκια! φάτε υγιεινά και κόψτε το κρέας.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κείμενο - κόσμημα για την παγκόσμια λογοτεχνία........θα διδάσκεται ανα τους αιώνες στους μεταπτυχιακούς φοιτητάς της φιλολογίας,ως κλασσικό πλέον πόνημα ενός τρισμέγιστου πορνο-εγκεφάλου,όμοιο του οποίου δεν ξαναείδε η ανθρωπότης......respect!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εισαι  ο  Φικιωρηs του μασαζ ....Τερμα   :rockon: :rockon:
Για την σωστη λειτουργια του αντρικου οργανισμου

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Κείμενο - κόσμημα για την παγκόσμια λογοτεχνία........θα διδάσκεται ανα τους αιώνες στους μεταπτυχιακούς φοιτητάς της φιλολογίας,ως κλασσικό πλέον πόνημα ενός τρισμέγιστου πορνο-εγκεφάλου,όμοιο του οποίου δεν ξαναείδε η ανθρωπότης......respect!

πολυ νοημα τυπε  :rockon:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Ή γάμησε καλά τη μασατζού και του ήρθε τέτοια έμπνευση, ή η ντουζιέρα έβγαζε μόνο κρύο νερό...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πορνοbixterious είσαι τεράστιος χύστης!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εχώ ανάγκη να κάνουμε μασαζότσαρκα μαζί με nsmirni76 και andy51 πόρνε μου

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.329