ρε παιδια, είμαι νέος έδώ αλλα με σχετική εμπ'ειρια στο αθλημα του ct.
Τί γινεται με την νέα γρίπη, θα πρέπει να είμαστε με μάσκες?
Εχω κλείσει την Sweete Angel και ψιλοκωλώνω
ρε παιδια, είμαι νέος έδώ αλλα με σχετική εμπ'ειρια στο αθλημα του ct.
Τί γινεται με την νέα γρίπη, θα πρέπει να είμαστε με μάσκες?
Εχω κλείσει την Sweete Angel και ψιλοκωλώνω
Ρε σεις θα τρελαθούμε εντελώς!! Πάτε με τις αλανιαρες που τις έχει περάσει ένα ενισχυμένο σύνταγμα πεζικού, τις γλύφετε και σας γλύφουν χωρίς καμμιά προφύλαξη, τις πηδάτε κι απ'τον κώλο ακάποτα...και ανυσηχήτε για την γρίππη;
Ρε σεις θα τρελαθούμε εντελώς!! Πάτε με τις αλανιαρες που τις έχει περάσει ένα ενισχυμένο σύνταγμα πεζικού, τις γλύφετε και σας γλύφουν χωρίς καμμιά προφύλαξη, τις πηδάτε κι απ'τον κώλο ακάποτα...και ανυσηχήτε για την γρίππη;
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν χάλασε ο κόσμος να φυλαχτούμε λίγο. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που ΔΕΝ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ και πάνε και κάνουν 69 στη Φυλής και όπου αλλού. Μιλάω γενικότερα. Αυτήν την εποχή αποφύγετε τα πολλά-πολλά. Τώρα επειδή κατάλαβα ότι ο τίτλος δεν αναφέρεται στις τουρίστριες που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και πιθανότατα να είναι φορείς του ιού αλλά στα CT, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.
ΥΓ: Όταν υπάρξει ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα ΤΟΤΕ θα σφίξουν οι κώλοι και θα αρχίσουμε να φυλαγόμαστε. Κλασικά...
Εδώ κάθε ημέρα σκοτώνονται τόσοι άνθρωποι σε τροχαία.Άλλοι τόσοι μένουν ανάπηροι,και τις μαλακίες στους δρόμους δεν τις κόβουμε.Η γρίπη θα μας πτοήσει;Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν θέματα να ασχοληθούν και βρήκαν τη γρίπη που πουλάει.Μίλαγε μια μέρα ο Τριχόπουλος καθηγητής του Harvard και έλεγε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και έβλεπες τον Παυλόπουλο από το Αλτερ να του λέει "πώς δεν είναι ανησυχητικό,πέθαναν τόσοι".Αμφισβητούσε έναν καθηγητή επιδημιολογίας,ο Παυλόπουλος.Έλεος και πάλι έλεος.
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν χάλασε ο κόσμος να φυλαχτούμε λίγο. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που ΔΕΝ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ και πάνε και κάνουν 69 στη Φυλής και όπου αλλού. Μιλάω γενικότερα. Αυτήν την εποχή αποφύγετε τα πολλά-πολλά. Τώρα επειδή κατάλαβα ότι ο τίτλος δεν αναφέρεται στις τουρίστριες που έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και πιθανότατα να είναι φορείς του ιού αλλά στα CT, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.
ΥΓ: Όταν υπάρξει ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα ΤΟΤΕ θα σφίξουν οι κώλοι και θα αρχίσουμε να φυλαγόμαστε. Κλασικά...
Το Βημα της Κυριακης γραφει σημερα οτι δεν αποκλειονται θανατοι, και παιζει να νοσησει ενα σημαντικο ποσοστο του πληθυσμου απο φθινοπωρο μερια. Ακομα και σε γιατρους-νοσηλευτες θα χουν ελλειψη, αφου και αυτοι θα "πεσουν". Για τα σχολεια δεν εχουν αποφασισει αν θα τ'ανοιξουν. Φυσικα ελαχιστοι θα πεθανουν, αλλα ηδη μελετανε πώς θα εχουν σε ετοιμοτητα τις εντατικες που σημερα ειναι κλειστες (ενας αριθμος εντατικων ειναι μη διαθεσιμος λογω ελλειψης προσωπικου). Εξαπλωση θα υπαρξει απο τα νησια τον Αυγουστο, οπου ολοι θα βρεθουμε μαζι με τους τουριστες σε κλειστα κλαμπακια και ξενοδοχεια. Η εξαπλωση οπως ειπαν ειναι εντονη στα νησια λογω τουρισμου. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα χεστουμε και πανω μας, αλλα καλο ειναι να προσεχουμε. Οι ct σιγουρα ειναι υποπτες, αλλα δεν γαμιεται...αυτες ειναι σταθερη αξια. Εγω δεν τις κοβω, γιατι τοτε θα πεθανω σιγουρα!
Ως γιατρός έχω να σας πω ένα μόνο πράγμα...δείτε το ποσοστό θνησιμότητας της κοινής γρίπης κάθε χρόνο και συγκρίνετέ το μετά με αυτό της νέας γρίπης. Τα συμπεράσματα δικά σας !
Ως γιατρός έχω να σας πω ένα μόνο πράγμα...δείτε το ποσοστό θνησιμότητας της κοινής γρίπης κάθε χρόνο και συγκρίνετέ το μετά με αυτό της νέας γρίπης. Τα συμπεράσματα δικά σας !
Όλοι οι γιατροί αυτό λένε ρε παίδες, ότι και από κοινή γρίπη μπορεί να πεθάνεις άνετα!!!
Απλά είναι κατακαλόκαιρο, δεν έχει άλλες ειδήσεις και μας έχουν πρήξει τ' αρχίδια.
Καλό είναι να προσέχουμε, αλλά τι διάολο? θα κλειστούμε μες το σπίτι και δεν θα βγαίνουμε όξω????
δεν γίνονται αυτά τα πράγματα....
Η στατιστική ιατρική μπορεί να δόσει λύσεις και να φέρει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Επειδή δεν έχω στοιχεία για να συγκρίνω τις δύο περιπτώσεις (θνησιμότητα κοινής γρίπης και θνησιμότητα νέας γρίπης), μπορείς να τα αναφέρεις εσύ; (Κατα προτίμησιν με πηγή)
Εγω παντως , αναμενω εξελιξεις πριν . εχουμε και οικογενεια...
Μεχρι τοτε αλλαζω απο ιπταμενος πινελιστης , και αρχιζω την αποταμιευση για τις καλυτερες μερες.
Που ξερεις , στο τελος μπορει να αγορασουμε και κανα σπιτι με πισινα και ελικοδρομειο