Νέα

Η Νέα Δημοκρατία και οι οικογενειακές αξίες στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε μπροστά σε μια λαίλαπα αποκαλύψεων για τον πρώην ΓΓ Πολιτισμού. Παλιότερα είχε σκάσει το σκάνδαλο με τον διοικητή του ΙΚΑ και τη δολοφονία του από τον απατημένο σύζυγο. Σε όλα αυτές τις περιπτώσεις βλέπω ο κυριάρχος πολιτικός λόγος που εκφράζεται από την κυβέρνηση να περιορίζεται σε δαιμονοποίηση των πραγματικών θυμάτων της ιστορίας. Όλα ξεκινάνε από την "κακή στιγμή", από το μπλέξιμο με "ανήθικες γυναίκες", την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο από πίσω, και "που, κακά, δεν υπήρχαν λεφτά και κρατικά κονδύλια στην μέση". Αισθάνομαι ότι η ΝΔ επιχειρεί να βγάλει ηθικά διδάγματα σε βάρος των τραγικών θυμάτων και να φοβίσει την κοινωνία: όποιος ξεφεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος, ευλογώντας τις οικογενειακές αξίες που υποτίθεται ότι πρεσβεύει, αλλά ταυτόχρονα σχεδόν κανένα μέλος της δεν φαίνεται να ασπάζεται.  :priest:

Η οικογένεια ταυτίζεται με την οικογενειοκρατία, η ηθική με την ηθικολογία προς τους άλλους κ.ο.κ. Αντί ο κόσμος να συνετίζεται, βλέπουμε να συμφωνεί ότι για όλα φταίνε τα "μπουρδέλα", οι "κακές γυναίκες", οι "άλλοι", οι "κακοί". Γράφοντας σε ένα φόρουμ, όπου πιστεύω οι περισσότεροι είναι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις, αφού συζητάνε ελεύθερα ζητήματα που για την κυβέρνηση είναι απαγορευμένα, θα ήθελα την γνώμη των μελών του φόρουμ.

Και κάτι τελευταίο: Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να βγει ο πρώτος πολιτικός που θα παραδεχθεί ότι είναι φίλος των μπουρδέλων και δεν θα καταψηφιστεί, αλλά θα ψηφιστεί μαζικά; Πόση πιστεύετε ότι είναι η δύναμη των φίλων των μπουρδέλων και πόση πολιτική επιρροή μπορεί να αποκτήσουν αν ενωθούν;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρε παλικάρι μου αη παράτα μας,

έχεις 7 μέρες στο site και 3 μηνύματα μέχρι στιγμής τα οποία είναι ΟΛΑ για τη ΝΔ.  Για αυτό το λόγο μπήκες στο site;  Για να μας τα πρήξεις με τα πολιτικά; 

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι....

Επισκέπτης

έχεις 7 μέρες στο site και 3 μηνύματα μέχρι στιγμής τα οποία είναι ΟΛΑ για τη ΝΔ.  Για αυτό το λόγο μπήκες στο site;  Για να μας τα πρήξεις με τα πολιτικά; 
πάει θα σκίσω τα πτυχία μου στην πολιτική ο ποιο μπαρουτοκαπνισμένος εδώ στης μάχες μου με τον lakis33 έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  βρέεεεεέέέέέ

Επισκέπτης

Κι αν σου πω ναι; Αν σου αρέσει απαντάς. Δεν σου έβαλε κανένας το πιστόλι στον κρόταφο. Εμένα προσωπικά, δυο πράγματα με πωρώνουν, ο γαύρος και τα πολιτικά. Εσένα αν δεν σου γουστάρει μην απαντάς.

Λογοκρισία δεν χρειαζόμαστε, όπως δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας λέει πού να βάζουμε το πουλί μας. Αν εσύ θες να σου λένε πού να βάζει το πουλί σου, είναι κι αυτό δικαίωμά σου. Σε εμένα δεν αρέσει όμως.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κι αν σου πω ναι; Αν σου αρέσει απαντάς. Δεν σου έβαλε κανένας το πιστόλι στον κρόταφο. Εμένα προσωπικά, δυο πράγματα με πωρώνουν, ο γαύρος και τα πολιτικά. Εσένα αν δεν σου γουστάρει μην απαντάς.

Λογοκρισία δεν χρειαζόμαστε, όπως δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας λέει πού να βάζουμε το πουλί μας. Αν εσύ θες να σου λένε πού να βάζει το πουλί σου, είναι κι αυτό δικαίωμά σου. Σε εμένα δεν αρέσει όμως.

Σ ευχαριστώ που επιβεβαίωσες τον κομπλεξισμό σου

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω πιστευω φταιει η νδ επειδη δεν εχει παγιο οτε

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
  Εγω παντως βλέπω οτι ενω οι γκομενες ΔΕΝ καθονται σε 30αρη ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα να κατσουν σε 55αρη παντρεμενο!!!!

Αναρωτιεμαι οι πελάτες των cg τι ηλιίας ειναι???

ΥΓ Καλα 120€ για ενα μασαζ και ενα τσιμπουκι!!!!
  "ναι αλλα ντεν εχει παγκιο ΟΤΕ"

MAXIM_83

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
  Εγω παντως βλέπω οτι ενω οι γκομενες ΔΕΝ καθονται σε 30αρη ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα να κατσουν σε 55αρη παντρεμενο!!!!

Αναρωτιεμαι οι πελάτες των cg τι ηλιίας ειναι???

ΥΓ Καλα 120€ για ενα μασαζ και ενα τσιμπουκι!!!!
  "ναι αλλα ντεν εχει παγκιο ΟΤΕ"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το κορυφαιο ειναι οτι το θεμα αυτο αναρτηθηκε ακριβως απο κατω απο το θεμα για τους κωλους...η τυχη τελικα κρυβει ουσια....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.454
Πόντοι
506
πάει θα σκίσω τα πτυχία μου στην πολιτική ο ποιο μπαρουτοκαπνισμένος εδώ στης μάχες μου με τον lakis33 έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  βρέεεεεέέέέέ

Που χάθηκε αυτός ρε συ αριον;, τουλάχιστον να είναι καλά το παλικάρι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
926
Πόντοι
96
  Οι φωτο απο το θεμα εχουν ανεβει σε κανα σαιτ ??????????????? Ειπα χθες να μην δωσω τα 2€ στο θεμα αλλα δεν βρηκα ακόμα τις φωτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom