Νέα

Η μουσική είναι ζωή...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Τόσες χιλιάδες μέλη στο bourdela.com και αναρωτιέμαι αν κάποιοι έχουν ασχοληθεί ή ασχολούνται με την μουσική, είτε ερασιτεχνικά είτε σε επαγγελματικό επίπεδο...

Γράφει κανείς στίχους ? Γράφει κανείς μουσική ? Αναζητεί κάποιος στιχουργό ή συνθέτη ? Έχει κανείς μεράκι με κάποιο μουσικό όργανο ? Ασχολείται κανείς με ενορχήστρωση, ηχοληψία, μουσικά προγράμματα ? Είναι κάποιος μέλος κάποιας μπάντας ?

Αν υπάρξουν κάποια μέλη, ας γίνει αυτό το thread τόπος μουσικής συνάντησης και ας μην διαλυθεί από "περίεργους τύπους"...

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω αναζητω μπασιστα και ντραμερ για τη δημιουργια rockabilly σχηματος.
Εναλλακτικα, αναζητω μπασιστα και ντραμερ για τη δημιουργια classic rock σχηματος με στοιχεια μπλουζ και επιρροες απο mountain, ten years after κλπ. Συνθεσεις υπαρχουν αλλα ειναι καλοδεχουμενες και καινουργιες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αυτοδίδακτος σε (αυτή είναι και η κιθάρα που έχω)

http://[URL unfurl="true"]www.ocie.com/images_products/esp_ex_260_s12018.jpg[/img[/URL]]

αλλά και κάτι ψιλά σε
μπουζούκι

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Τσολιά, αριστερόχειρας είσαι;;

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Λοιπόν... έχουμε και λέμε...

Εδώ μέσα κάποιοι με γνωρίζουν ως ais8hsh, nickname το οποίο χρησιμοποιώ μόνο εδώ... Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μουσική η οποία για μένα είναι πάθος. Η έμπνευση έρχεται και παρέρχεται κατά το δοκούν, αλλά όταν έρχεται μεταφράζεται σε νότες. Συνθέτω σε πλήκτρα, προγράμματα και λίγο σε ηλεκτρική κιθάρα... Επίσης προσπαθώ και εκφράζομαι με τα vocals. Οι στίχοι είναι επίσης στην ημερησία διάταξη... ;)

Αναζητώ πολλά και τίποτα... Να παίξω κάποτε για κάποιους, αλλά κι αν δεν παίξω ποτέ, στα @@ μου... Γράφω για μένα

Η μουσική είναι σύνθεση και τα είδη της μουσικής περιέχουν τις ίδιες νότες, παρότι είναι διαφορετικά μεταξύ τους... Γράφω κυρίως chill out, new age, ballads, rock, instrumental, movie themes και πειραματίζομαι με τα blues... Κυριολεκτικά είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε έκφραση της μουσικής, χωρίς όρια...

Αυτά για αρχή και κάτι μου λέει πως θα συνεχίσουμε παρακάτω... ;)

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εγω αναζητω μπασιστα και ντραμερ για τη δημιουργια rockabilly σχηματος.
Εναλλακτικα, αναζητω μπασιστα και ντραμερ για τη δημιουργια classic rock σχηματος με στοιχεια μπλουζ και επιρροες απο mountain, ten years after κλπ. Συνθεσεις υπαρχουν αλλα ειναι καλοδεχουμενες και καινουργιες

Dinos για πες περισσότερα... Τι όργανο παίζεις ? Να φανταστώ ηλεκτρική ?  ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αυτοδόδακτος αλλά σίγουρα κάποιος με γνώσεις θα σε βοηθήσει...

και δε χρειάζεται να είναι κάποιος δάσκαλος!!
ένας φίλος σου αρκεί ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όχι παίζω κανονικά σαν να ήμουν δεξιόχειρας... όλα είναι θέμα συνήθειας

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αυτοδόδακτος αλλά σίγουρα κάποιος με γνώσεις θα σε βοηθήσει...

και δε χρειάζεται να είναι κάποιος δάσκαλος!!
ένας φίλος σου αρκεί ;)

Παρότι έχω ελάχιστες σπουδές στην μουσική, οφείλω να πω πως ο μουσικός πρέπει να γνωρίζει αυτές τις μικρές κουκίδες στο πεντάγραμμο... Υπάρχουν τεράστια ταλέντα που είναι αυτοδίδακτοι, αλλά δεν είναι πολλοί... Ο κάθε μουσικός, μιλάμε για το επαγγελματικό επίπεδο και όχι για jamming, πρέπει να ενισχύει συνεχώς την γνώση του...

Μπορούν όμως να βγουν πολύ όμορφα πραγματάκια, ακόμα και από αυτοδίδακτο... ;)

Γι' αυτό είναι υπέροχη η μουσική... γιατί ο καθείς μπορεί να εκφραστεί... αρκεί να έχει "κάτι" μέσα του, έστω και μικρό...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ένας φίλος μου που κάνει αρκετά χρόνια πιάνο ασχολήθηκε μαζί μου 2 ώρες... μου έμαθε τις νότες στο πεντάγραμο(στην κιθάρα πάνω τις έμαθα μόνος μου) μου έμαθε να διαβάζω μουσική και τώρα έχω αρχίσει να διαβάζω παρτιτούρες για εξάσκηση. σπουδές και τέτοια δεν νομίζω να κάνω είναι μάλλον απίθανο αλλά όταν δεν έχω τι να κάνω κάθομαι και διαβάζω θεωρία μέσω του ίντερνετ και κάνω και καμιά εξάσκηση στην ταστιέρα τις κιθάρας. θέω να πάω να πάρω και ενα βιβλίο με τη θεωρία της μουσικήςέτσι ώστε σε 2-3 χρόνια να ξέρω και μερικά ψιλά από αρμονία.αλλά ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε 2-3 χρόνια.

by the way παίζω μόνο 6 μήνες κιθάρα

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ένας φίλος μου που κάνει αρκετά χρόνια πιάνο ασχολήθηκε μαζί μου 2 ώρες... μου έμαθε τις νότες στο πεντάγραμο(στην κιθάρα πάνω τις έμαθα μόνος μου) μου έμαθε να διαβάζω μουσική και τώρα έχω αρχίσει να διαβάζω παρτιτούρες για εξάσκηση. σπουδές και τέτοια δεν νομίζω να κάνω είναι μάλλον απίθανο αλλά όταν δεν έχω τι να κάνω κάθομαι και διαβάζω θεωρία μέσω του ίντερνετ και κάνω και καμιά εξάσκηση στην ταστιέρα τις κιθάρας. θέω να πάω να πάρω και ενα βιβλίο με τη θεωρία της μουσικήςέτσι ώστε σε 2-3 χρόνια να ξέρω και μερικά ψιλά από αρμονία.αλλά ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε 2-3 χρόνια.

by the way παίζω μόνο 6 μήνες κιθάρα

Πάντως απ' ότι βλέπω χρόνο αφιερώνεις... και ψάχνεσαι... κι αυτό είναι καλό... Πάντως ένας δάσκαλος ή μία σχολή, σε βοηθά να χρησιμοποιήσεις σωστά αυτόν τον χρόνο που αφιερώνεις και σε οργανώνει...

Μ' αρέσει που σε συμβουλεύω, ενώ κάνω ακριβώς τα ίδια με σένα... αχαχαχαχ

Οφείλουμε όμως να πούμε το σωστό...  :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάντα να λέμε το σωστό , ακόμα και αν δεν το πράττουμε. πάντως για μαθήματα θα πάω να παίξω σε ένα φίλο του πατέρα μου να δει πως παίζω(ο οποίος είναι καθηγητής μουσικής) για να με συμβουλεύσει τι να κάνω... αλλά που χρόνος για ωδείο και τέτοια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom