Νέα

Η ... Μουνάρα της καθημερινότητας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Βάση μιας εμπειρίας που είχα προσφατα, είπα να ανοίξω ένα θρεντ οπου θα περιγράφουμε τις καθημερινές γυναίκες που συναντάμε και μας έκαναν ....εντυπωση (για να μη πώ κα΄τι άλλο :2funny:)

Λοιπον, σε συγκέντρωση γονέων σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο είχαν καλέσει μια παιδιατρο να ενημερώσει τους γονεις για την νεα γρίπη.

Ο πατεράδες, είχαμε μείνει κάγκελο. 1,75, κοντό μπεζ φόρεμα (όταν κάθησε στο καρεκλάκι η κυρία πέσαν από κάτω πολλες κλωτσιές από τις συζυγους μια και ολοι κοιταγαν το κιλοτακι), ξανθό μαλί, πράσινα μάτια, γοβα LV ξεκάλτσοτη που τονιζε ενα πόδι - ποιήμα- με τα απαπαιτητα αξεσουάρ (σταντα, ζωνη ρολοί) να είναι τοπ. Το class, ο αέρας και η επικοινωνική αύρα που αφηνε πίσω αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ήταν συγκλονιστική.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω ενα ξεκωλακι στην δουλεια....κοντοπουτανο,μελαχρινο,υπεροχα ματια και χειλη,μαγουλακια τρελα και βυζια τουμπανο και φυσικοτατα :)....φοραει συνεχεια φορεματα με ντεκολτε και σκυβει κιολας...θα πεσει κανας βιασμος καμια ωρα και δεν θα φταιω εγω....

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
προς ElftexTP
τελικα τι ειπε αυτη η γυναικαρα???????? μαθατε τιποτα???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η βλεπατε μονο τη γοβα????? :lheel: :lheel:
σιγουρα φοραγε κιλοτακι γιατι αν ηταν μαυρο......... :priest: :bounce-glasses: :new_shocked: :headbang2: :bottom:

υγ πως μπορω νατην φερω απο εδω?? :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α φοραει και ωραιες γοβες ψηλοτακουνες ανοιχτες μπροστα και ακομη τωρα που κραταει ο καιρος εχει εξω σε κοινη θεα τα υπεροχα κοκκινα βαμμενα νυχακια των ποδιων της...για μας τους ποδολαγνους το θεαμα ειναι προκληση οπως αντιλαμβανεστε...την χαζευω με τις ωρες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα τι ειπε αυτη η γυναικαρα???????? μαθατε τιποτα???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η βλεπατε μονο τη γοβα????? :lheel: :lheel:
σιγουρα φοραγε κιλοτακι γιατι αν ηταν μαυρο......... :priest: :bounce-glasses: :new_shocked: :headbang2: :bottom:

υγ πως μπορω νατην φερω απο εδω?? :think: :think:
θα τους μιλησε για την νεα γριπη....αλλα χαμπαρι δεν πηραν... :headbang:

PSOLOGIVER

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ να δείς.Μελαχρινό 1,77 περίπου αδύνατο δυαράκι καραστητό στήθος,μακρύ ίσο μαλλί,κορμί θανατηφόρο σμιλεγμένο στο κολυμβητήριο,μοντελέ κατάσταση να σκύβει και να φαίνεται το μαύρο δαντελένιο string.Είναι να μην τρέχεις κατά μεριά Φυλής στο σχόλασμα πριν πας σπίτι ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ να δείς.Μελαχρινό 1,77 περίπου αδύνατο δυαράκι καραστητό στήθος,μακρύ ίσο μαλλί,κορμί θανατηφόρο σμιλεγμένο στο κολυμβητήριο,μοντελέ κατάσταση να σκύβει και να φαίνεται το μαύρο δαντελένιο string.Είναι να μην τρέχεις κατά μεριά Φυλής στο σχόλασμα πριν πας σπίτι ?
α ναι στανταρ....μας καυλωνουν και μετα ολοταχως για καταθεση.... :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γι αυτο κ εγω πριν βγω απο το σπιτι για να παω οπουδηποτε βαραω μια μαλακια για να ειμαι αδειος κ να μην εχω σε μεγαλο βαθμο τετοια προβληματα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Σερβιτόρα σε καφέ-ουζερί κοντά στο γραφείο (τη βλέπω κάθε βράδυ που φεύγω από δουλειά, μια και ακόμα έχουν τραπέζια έξω) ξανθιά, με βυζί τούμπανο και τρελές αναλογίες... Εκανε και πίπες πιο παλιά (και όχι μόνο) αλλά το έχει κόψει τώρα. Δυστυχώς το μαγαζί που δουλεύει είναι του γκόμενού της (τρώει καλά μιλάμε ο τύπος), που είναι και φυλακόβιος, οπότε δε λέει να της την πέσει κανένας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης ενα καλο μουνακι ξανθο αλβανιδακι ομορφουλικο εχει εκει που παω το πρωι να φαω καμια τυροπιτα και να παρω καφε....χωρις βυζοπροσοντα αλλα γλυκια φατσουλα...

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Βάση μιας εμπειρίας που είχα προσφατα, είπα να ανοίξω ένα θρεντ οπου θα περιγράφουμε τις καθημερινές γυναίκες που συναντάμε και μας έκαναν ....εντυπωση (για να μη πώ κα΄τι άλλο :2funny:)

Λοιπον, σε συγκέντρωση γονέων σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο είχαν καλέσει μια παιδιατρο να ενημερώσει τους γονεις για την νεα γρίπη.

Ο πατεράδες, είχαμε μείνει κάγκελο. 1,75, κοντό μπεζ φόρεμα (όταν κάθησε στο καρεκλάκι η κυρία πέσαν από κάτω πολλες κλωτσιές από τις συζυγους μια και ολοι κοιταγαν το κιλοτακι), ξανθό μαλί, πράσινα μάτια, γοβα LV ξεκάλτσοτη που τονιζε ενα πόδι - ποιήμα- με τα απαπαιτητα αξεσουάρ (σταντα, ζωνη ρολοί) να είναι τοπ. Το class, ο αέρας και η επικοινωνική αύρα που αφηνε πίσω αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ήταν συγκλονιστική.....
Σε ποιά περιοχή ήταν φιλε? Ο δικός παιδίατρος είναι ψιλομαλάκας και σκέφτομαι να τον αλλάξω:-)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Διόρθωση:Ο δικός μου παιδίατρος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πείτε και διευθύνσεις να τις χαρούμε κι οι υπολοίποι  :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

έχω κάτι μελανιές στο καλάμι....άστα να πάνε

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
βαλτε βρε και καμια φωτογραφια... Κινητά δεν έχετε ?

Και μη βάλετε φάτσα. Δε μας ενδιαφέρει !

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σερβιτόρα σε καφέ-ουζερί κοντά στο γραφείο (τη βλέπω κάθε βράδυ που φεύγω από δουλειά, μια και ακόμα έχουν τραπέζια έξω) ξανθιά, με βυζί τούμπανο και τρελές αναλογίες... Εκανε και πίπες πιο παλιά (και όχι μόνο) αλλά το έχει κόψει τώρα. Δυστυχώς το μαγαζί που δουλεύει είναι του γκόμενού της (τρώει καλά μιλάμε ο τύπος), που είναι και φυλακόβιος, οπότε δε λέει να της την πέσει κανένας...
ποιος 0 Μπαμπης ο Σουγιας?

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εχω ενα ξεκωλακι στην δουλεια....κοντοπουτανο,μελαχρινο,υπεροχα ματια και χειλη,μαγουλακια τρελα και βυζια τουμπανο και φυσικοτατα :)....φοραει συνεχεια φορεματα με ντεκολτε και σκυβει κιολας...θα πεσει κανας βιασμος καμια ωρα και δεν θα φταιω εγω....

Από τέτοια... έχουμε κι εμείς πολλά!!! Ψυχραιμία λοιπόν!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κανω κρυα ντουζ

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.042
Πόντοι
6.815

εχω κατι κενα οσο αφορα την νεα γριπη  :huh: μηπως θα μπορουσε να μας τα καλυψη?? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom