Νέα

Η μεγαλύτερη αγαμία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το μεγαλύτερο διάστημα αγαμίας σας?(αποχή μόνο απο σεξ)

• 2-3 μέρες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • καμιά βδομάδα και κάτι

Ψήφοι: 1 12,5%
  • 2-3 βδομάδες..μπορεί και μήνα

Ψήφοι: 2 25,0%
  • έχω ξεπεράσει το τρίμηνο και έχω μπουκώσει

Ψήφοι: 2 25,0%
  • ασε τον έχω μόνο για κατούρημα και παίξιμο

Ψήφοι: 3 37,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες...

Σας έχει τύχει ποτέ στη ζωή σας,να μη γαμήσετε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα για διάφορους λόγους.Π.χ. δε βρίσκετε γκόμενα,δεν έχετε λεφτά να πάτε σε μπουρδέλο,στεναχώρια,στρατός κ.α??

Η ακόμη χειρότερα σας έχει τύχει παράλληλα με το παραπάνω να μη το παίζεται κιόλας?Γενικότερα μη κατάσταση μη εκτόνοσης για μεγάλο χρον.διάστημα.

Εγώ μια φορά στο στρατό είχα να χύσω 1 μήνα.Πίκραααααα

Μόλις βγήκα πήγα σε μπουρδέλο και τέλειωσα 5 κουταλιές της σούπας :2funny: :2funny:

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :cheesy: ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Η περίοδος του στρατού ήταν η πιο ζόρικη. Είχα ξενερώσει τόσο που ούτε για μπουρδέλα δεν είχα όρεξη.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στρατός βέβαια!!!!  Δυό μήνακια την περασα χειρονακτηκα!!

Επισκέπτης
6 μηνες. ηθελα καποιον που δεν με ηθελε για σχεση και ειχα απογοητευτει :-

Επισκέπτης
και μετα στραβωθηκες απο την γκαβλα και ζηταγες απλα μπουτσα και οχι σχεση?

απλα με τον συγκεκριμενο ηθελα σχεση..
αμα ξεπερασεις τους 3 πρωτες μηνες που σε φρικαρει λιγο η κατασταση, μετα συνηθιζεις κι ουτε καν το σκεφτεσαι! αχαχαχα!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ειδικα οι γυναικες, κρατανε πααααρα πολυ αμα περασουν λιγο καιρο χωρις.
Αλλωστε το βλεπεις στους δρομους. Ολοι ξυνισμενες φατσες εχουν. Αμα γαμαγανε και λιγο θα ειμαστε καλυτερα.

Κατα τα αλλα, εσεις εχετε το μαχαιρι εσεις και την πιτα. Σε αλλον το δινετε σε μια ωρα, και σε αλλον το στελνετε ψυχιατρειο.

Επισκέπτης
εξαρταται τι αναζητα ο καθενας..

εμενα μ΄αρεσει να ζω το παραμυθι μου και να νιωθω κατι για τον αλλον, κι οχι απλα σεξ/φασωμα για την καυλα της στιγμης. εχω κανει κι απο τα 2, αλλα ειδα οτι αυτο με αντιπροσωπευει καλυτερα..

παντως συμφωνω οτι οταν εχω πηδηχτει την προηγουμενη μερα, με καταλαβαινουν οι φιλοι μου με το που θα με δουν!  :boobies: :boobies:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Την περιοδο που ημουν Δοκιμος μαθητης στην Σχολη.... στην Βασικη εκπαιδευση...σαραντα μερες διχως γαμησι και διχως μαλακια....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αρχίσανε οι γυναίκες να μιλάνε για σχέσεις...
αν ο άντρας δεν διοχετεύσει το σπέρμα του θα αρρωστήσει απλά.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εξαρταται τι αναζητα ο καθενας..

εμενα μ΄αρεσει να ζω το παραμυθι μου και να νιωθω κατι για τον αλλον, κι οχι απλα σεξ/φασωμα για την καυλα της στιγμης. εχω κανει κι απο τα 2, αλλα ειδα οτι αυτο με αντιπροσωπευει καλυτερα..

παντως συμφωνω οτι οταν εχω πηδηχτει την προηγουμενη μερα, με καταλαβαινουν οι φιλοι μου με το που θα με δουν!  :boobies: :boobies:

ακριβώς.
δεν εχει πλάκα (για μενα) αλλιώς.
θελω να νιώθω οτι γουσταρω τον άλλον, να του το λέω και μου το λέει. Άλλωστε απ οτι με έχω τσεκάρει φτιαχνομαι πολύ με τα ωραια λογάκια, ειναι σαν να λέμε τα προκαταρκτικα για μενα. 

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αρχίσανε οι γυναίκες να μιλάνε για σχέσεις...
αν ο άντρας δεν διοχετεύσει το σπέρμα του θα αρρωστήσει απλά.

υπάρχουνε γυναίκες(ψέματα αλήθεια δε ξέρω) που λένε ότι ακόμη κι αν δεν έχουνε γαμηθεί για καιρό(π.χ. 3μηνο και πάνω), δεν αυτοικανοποιούνται,ενώ μάιστα το θεωρούν και προσβλητικό. :jerking:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Θέλει η...βέλβυ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει???

:2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy: :2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy::2funny: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :new_shocked: :happy:

Επισκέπτης
ακριβώς.
δεν εχει πλάκα (για μενα) αλλιώς.
θελω να νιώθω οτι γουσταρω τον άλλον, να του το λέω και μου το λέει. Άλλωστε απ οτι με έχω τσεκάρει φτιαχνομαι πολύ με τα ωραια λογάκια, ειναι σαν να λέμε τα προκαταρκτικα για μενα. 

ναιιιιιιι!!! τελειο ειναι τοτε! :happy: :happy: :happy:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
υπάρχουνε γυναίκες(ψέματα αλήθεια δε ξέρω) που λένε ότι ακόμη κι αν δεν έχουνε γαμηθεί για καιρό(π.χ. 3μηνο και πάνω), δεν αυτοικανοποιούνται,ενώ μάιστα το θεωρούν και προσβλητικό. :jerking:
 Το θεωρουν προσβλητικο στα λογια...αλλα να ξερεις πως ορισμενες γυναικες μαλακιζονται με δονητη αβερτα-κουβερτα!!!!!!!!!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ας γίνει το θρεντ η μεγαλύτερη αγαμία σας (για άντρες) και ξεχωριστό για γυναίκες.
Θα μας ζαλίσουν τα @@ με το ότι κυνήγαγα τον Λάκη και περίμενα να κάνω σχέση αλλά αυτός δεν ήθελε κλπ και μου φαγε 5 χρόνια...
αλλά μετά ήταν τέλεια που ο Λάκης ενέδωσε σε μένα κλπ κλπ

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ναιιιιιιι!!! τελειο ειναι τοτε! :happy: :happy: :happy:

άμα θέλει πάντως κάποια να της διακόψω την αγαμία,είμαι διαθέσιμος...θα της κάνω τη τιμή κατόπιν σωματικού ελέγχου.

Μετά τιμής ο Πυρόκαυλος :sunglasses: :grin:

Συνημμένα

• 0f3086c5817b3d501f2512994856-1-3.jpg
    0f3086c5817b3d501f2512994856-1-3.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 69

Επισκέπτης
25 χρονια :-
θελω επιτελους να γνωρισω τον ερωτα :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom