Νέα

Η μεγαλη βδομάδα των μπουρδελιαρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Michael Scott
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.665
Πόντοι
8.346
Αραγε Μ.Σάββατο στην Ανάσταση να έχει τύχει σκηνικο να ναι κανείς μ κοπελα της οποίας τα πόδια να δείχνουν το ταβάνι ?? Να έχουμε δλδ διπλη ανάσταση

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αραγε Μ.Σάββατο στην Ανάσταση να έχει τύχει σκηνικο να ναι κανείς μ κοπελα της οποίας τα πόδια να δείχνουν το ταβάνι ?? Να έχουμε δλδ διπλη ανάσταση
Μικρός είχα βάλει φωτιά με τη λαμπάδα μου στα μαλλιά μιας γριάς η οποία από ό,τι φανηκε έβαλε παραπάνω λακ στο μαλλι της.

Υπέροχη ανάσταση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Και η ερώτηση είναι η εξής,
- Οι μπουρδελιαρηδες του μπου θα απέχουν μεγάλη βδομάδα από τα κορίτσια?
τα καλυτερα γαμησια πεφτουν τη Μεγαλη Εβδομαδα δικε μου, γιατι συνοδευονται παντα με την ευλογια του Κυριου.
Μεγαλη Η Χαρη Του !

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Κυριακάτικο νήμα ακόμη δεν άνοιξε και έχω ανησυχήσει, οπότε είπα να βγάλω το φίδι από την τρύπα.

Ερχεται μεγάλη βδομάδα και πάντα την είχα συνδέσει στο μυαλό μου με νηστεια και αποχή απο κρέας κτλ.
Βέβαια για μενα, νηστεια είναι να απέχεις απο τα πάθη σου, οποια ειναι αυτα(τζόγος, ποτό, τσιγάρο κτλ.)

Και η ερώτηση είναι η εξής,
- Οι μπουρδελιαρηδες του μπου θα απέχουν μεγάλη βδομάδα από τα κορίτσια?
Καλή ερώτηση , εγω δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί είμαι εδώ και καιρό σε νηστεία οπότε σε κάποια φάση θα την σπάσω ... μπορεί να τύχει να είναι και εντός της μεγάλης εβδομάδας.

Άσε που όλα αυτά τα θεωρώ βλακείες όπως πχ το να μην τρώς κρέας Τετάρτη - Παρασκευή , αν θές παράδειγμα να περιορίσεις το κρέας μπορείς να το κάνεις και τις υπόλοιπες μέρες.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Μικρός είχα βάλει φωτιά με τη λαμπάδα μου στα μαλλιά μιας γριάς η οποία από ό,τι φανηκε έβαλε παραπάνω λακ στο μαλλι της.

Υπέροχη ανάσταση.
Εγώ όταν ήμουν φαντάρος είχα κάνει ανάσταση μέσα. Όπως φαντάζεσαι, μετά τα μεσάνυχτα, και την επόμενη μέρα είχαμε πάρει μπριζολίδια και τα ψήναμε μαζί με κάτι επόπ λοχίες. Κλασσικές καταστάσεις.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγώ όταν ήμουν φαντάρος είχα κάνει ανάσταση μέσα. Όπως φαντάζεσαι, μετά τα μεσάνυχτα, και την επόμενη μέρα είχαμε πάρει μπριζολίδια και τα ψήναμε μαζί με κάτι επόπ λοχίες. Κλασσικές καταστάσεις.
Εμεις ειχαμε μια σεξυ οδοντίατρο θυμάμαι στο ΚΕΜΧ Λουτρακίου, όπως με πληροφορησαν οι σειρούλες, μετά το φαγοπότι όλοι δήθεν είχαν θέματα με τα δόντια τους, είτε δήθεν τα έσπασαν λίγο.
Μιλάμε φωτιά η τύπισσα, σου πέφταν τα δόντια μόλις την αντικριζες.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τις αριστερες τις έχουμε για καμια πορεία στο Multitechnio, για αρρωστα γουστα έχουμε τις δεξιές, τα ξιπασμενα κοριτσακια του πλουσίου μπαμπά :inlove:
Ναι τις μοσχο-αναθρεμένες απόφοιτες των καλύτερων ιδιωτικών σχολείων με γαλλικά και πιάνο. Πάντα μου άρεσε να μου μιλάνε παθιάρικα στα γαλλικά και να παίζουν μαεστρικά με τα δακτυλάκια τους το Δον-Φυστίκι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ναι τις μοσχο-αναθρεμένες απόφοιτες των καλύτερων ιδιωτικών σχολείων με γαλλικά και πιάνο. Πάντα μου άρεσε να μου μιλάνε παθιάρικα στα γαλλικά και να παίζουν μαεστρικά με τα δακτυλάκια τους το Δον-Φυστίκι.
Γουστάρουν τον λαϊκό αριστερό, τον κακο τον πουτσο θειούλη.
Με τους χλεχλεδες Δαπιτες μόνο για καμια σαμπανια σε κανα μπαλουξ είναι.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
δοκιμασα εδω Γερμανια και καταευχαριστηθηκα, τα κοριτσια ειναι ξεκουραστα και ευδιαθετα.
Οι ελληνες, λαος πιστος στις θρησκευτικες παραδωσεις, μαλλον θα απεχουν. Οποτε ορματε, ειναι ξεκουραστες και πεινασμενες γαι ευρω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Καλή ερώτηση , εγω δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί είμαι εδώ και καιρό σε νηστεία οπότε σε κάποια φάση θα την σπάσω ... μπορεί να τύχει να είναι και εντός της μεγάλης εβδομάδας.

Άσε που όλα αυτά τα θεωρώ βλακείες όπως πχ το να μην τρώς κρέας Τετάρτη - Παρασκευή , αν θές παράδειγμα να περιορίσεις το κρέας μπορείς να το κάνεις και τις υπόλοιπες μέρες.
Μπερδεύεις την νηστεία με την δίαιτα...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τα χειρότερα (καλύτερα για μένα!) έχω κάνει μεγάλη εβδομάδα!!! Από πιτσιρίκι!!! Μάλλον η άνοιξη φταίει!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Μπερδεύεις την νηστεία με την δίαιτα...
Μπορεί , απλά η λογική μου είναι οτι ... για παράδειγμα εγω πιτόγυρο τρώω περίπου μια φορά τον χρόνο ε αν αυτη η μια φορά πέσει Τετάρτη η Παρασκευή ας είναι , γενικά η νηστεία πιό πολύ σε ανελευθερία μου κάνει και απο αυτές έχουμε χορτάσει ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Πάντως, αν θυμάμαι καλά, τη Μ. Παρασκευή τα μπουρδέλα ήταν κλειστά!! Παλιότερα σίγουρα!!! Τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω. Επίσης τη δεκαετία του '80 ο Λάκης ,τσάτσος στην Ιάσωνος με την ξύλινη σκάλα, είχε εικονοστάσι στην κουζίνα κι έβαζαν και λιβάνι πριν το άνοιγμα για τον κόσμο!!! Λιβάνι έβαζαν παλιά σε πολλά μπουρδέλα!!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Μπορεί , απλά η λογική μου είναι οτι ... για παράδειγμα εγω πιτόγυρο τρώω περίπου μια φορά τον χρόνο ε αν αυτη η μια φορά πέσει Τετάρτη η Παρασκευή ας είναι , γενικά η νηστεία πιό πολύ σε ανελευθερία μου κάνει και απο αυτές έχουμε χορτάσει ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία.
Λάθος κάνεις...αφού είσαι τόσο εγκρατης και τρως τέτοια πράγματα μια φορά τον χρόνο φρόντισε αυτή η φορά να είναι ΣΕ ΣΩΣΤΟ TIMINGκαι όχι σε λάθος.
Αλλιώς πέφτεις στο επίπεδο προκλητικών άθεων κτλ....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Κάποτε τρώγανε κρέας 5 φορές το χρόνο.. επειδή δεν είχανε όχι γτ ήταν καλοί χριστιανοί..
Κοίτα να νιώθεις εσύ καλά κ άσε τους καλούς χριστιανούς να λένε..

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.665
Πόντοι
8.346
τα καλυτερα γαμησια πεφτουν τη Μεγαλη Εβδομαδα δικε μου, γιατι συνοδευονται παντα με την ευλογια του Κυριου.
Μεγαλη Η Χαρη Του !

Αρα να μην νηστεψω απο κρεας..

1650292690836.png

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Καλό είναι να συμμορφωνόμαστε με το κλίμα των ημερών ώστε να μην πέφτουμε στο επίπεδο άθεων και ερυθροροζουλι που πιστοί στην ισοπέδωση των πάντων δεν ξεχωρίζουν τις μέρες....
Στην Πράξη τα εδώ μέλη είναι Άθεα. Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι ταυτόχρονα Ορθόδοξος Χριστιανός και κάνει σεξ εκτός Γάμου, είναι υποκριτής. Ο Απόστολος Παύλος ήταν σαφέστατος. Πόρνοι και Μοιχοί δεν θα μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών, τέλος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Στην Πράξη τα εδώ μέλη είναι Άθεα. Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι ταυτόχρονα Ορθόδοξος Χριστιανός και κάνει σεξ εκτός Γάμου, είναι υποκριτής. Ο Απόστολος Παύλος ήταν σαφέστατος. Πόρνοι και Μοιχοί δεν θα μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών, τέλος
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βρίσκουμε διαθέσιμες για σεξ μέσα σε εκκλησία σε αντίθεση με τους αριστερούς που σε όποια πορεία μπουν θα βρουν διαθέσιμες "συντρόφισσες" για να γουστάρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom