lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 692
- Πόντοι
- 4.255
Μεγάλη Παρασκευη σιγουρα ..για τις αλλες μερες ειναι αμφιβολο.. το θεμα ειναι να εισαι καλος ανθρωπος...και χωρις νηστεια ...
Μικρός είχα βάλει φωτιά με τη λαμπάδα μου στα μαλλιά μιας γριάς η οποία από ό,τι φανηκε έβαλε παραπάνω λακ στο μαλλι της.Αραγε Μ.Σάββατο στην Ανάσταση να έχει τύχει σκηνικο να ναι κανείς μ κοπελα της οποίας τα πόδια να δείχνουν το ταβάνι ?? Να έχουμε δλδ διπλη ανάσταση
τα καλυτερα γαμησια πεφτουν τη Μεγαλη Εβδομαδα δικε μου, γιατι συνοδευονται παντα με την ευλογια του Κυριου.Και η ερώτηση είναι η εξής,
- Οι μπουρδελιαρηδες του μπου θα απέχουν μεγάλη βδομάδα από τα κορίτσια?
Καλή ερώτηση , εγω δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί είμαι εδώ και καιρό σε νηστεία οπότε σε κάποια φάση θα την σπάσω ... μπορεί να τύχει να είναι και εντός της μεγάλης εβδομάδας.Κυριακάτικο νήμα ακόμη δεν άνοιξε και έχω ανησυχήσει, οπότε είπα να βγάλω το φίδι από την τρύπα.
Ερχεται μεγάλη βδομάδα και πάντα την είχα συνδέσει στο μυαλό μου με νηστεια και αποχή απο κρέας κτλ.
Βέβαια για μενα, νηστεια είναι να απέχεις απο τα πάθη σου, οποια ειναι αυτα(τζόγος, ποτό, τσιγάρο κτλ.)
Και η ερώτηση είναι η εξής,
- Οι μπουρδελιαρηδες του μπου θα απέχουν μεγάλη βδομάδα από τα κορίτσια?
Εγώ όταν ήμουν φαντάρος είχα κάνει ανάσταση μέσα. Όπως φαντάζεσαι, μετά τα μεσάνυχτα, και την επόμενη μέρα είχαμε πάρει μπριζολίδια και τα ψήναμε μαζί με κάτι επόπ λοχίες. Κλασσικές καταστάσεις.Μικρός είχα βάλει φωτιά με τη λαμπάδα μου στα μαλλιά μιας γριάς η οποία από ό,τι φανηκε έβαλε παραπάνω λακ στο μαλλι της.
Υπέροχη ανάσταση.
Εμεις ειχαμε μια σεξυ οδοντίατρο θυμάμαι στο ΚΕΜΧ Λουτρακίου, όπως με πληροφορησαν οι σειρούλες, μετά το φαγοπότι όλοι δήθεν είχαν θέματα με τα δόντια τους, είτε δήθεν τα έσπασαν λίγο.Εγώ όταν ήμουν φαντάρος είχα κάνει ανάσταση μέσα. Όπως φαντάζεσαι, μετά τα μεσάνυχτα, και την επόμενη μέρα είχαμε πάρει μπριζολίδια και τα ψήναμε μαζί με κάτι επόπ λοχίες. Κλασσικές καταστάσεις.
Ναι τις μοσχο-αναθρεμένες απόφοιτες των καλύτερων ιδιωτικών σχολείων με γαλλικά και πιάνο. Πάντα μου άρεσε να μου μιλάνε παθιάρικα στα γαλλικά και να παίζουν μαεστρικά με τα δακτυλάκια τους το Δον-Φυστίκι.Τις αριστερες τις έχουμε για καμια πορεία στο Multitechnio, για αρρωστα γουστα έχουμε τις δεξιές, τα ξιπασμενα κοριτσακια του πλουσίου μπαμπά
Γουστάρουν τον λαϊκό αριστερό, τον κακο τον πουτσο θειούλη.Ναι τις μοσχο-αναθρεμένες απόφοιτες των καλύτερων ιδιωτικών σχολείων με γαλλικά και πιάνο. Πάντα μου άρεσε να μου μιλάνε παθιάρικα στα γαλλικά και να παίζουν μαεστρικά με τα δακτυλάκια τους το Δον-Φυστίκι.
Μπερδεύεις την νηστεία με την δίαιτα...Καλή ερώτηση , εγω δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί είμαι εδώ και καιρό σε νηστεία οπότε σε κάποια φάση θα την σπάσω ... μπορεί να τύχει να είναι και εντός της μεγάλης εβδομάδας.
Άσε που όλα αυτά τα θεωρώ βλακείες όπως πχ το να μην τρώς κρέας Τετάρτη - Παρασκευή , αν θές παράδειγμα να περιορίσεις το κρέας μπορείς να το κάνεις και τις υπόλοιπες μέρες.
Μπορεί , απλά η λογική μου είναι οτι ... για παράδειγμα εγω πιτόγυρο τρώω περίπου μια φορά τον χρόνο ε αν αυτη η μια φορά πέσει Τετάρτη η Παρασκευή ας είναι , γενικά η νηστεία πιό πολύ σε ανελευθερία μου κάνει και απο αυτές έχουμε χορτάσει ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία.Μπερδεύεις την νηστεία με την δίαιτα...
Λάθος κάνεις...αφού είσαι τόσο εγκρατης και τρως τέτοια πράγματα μια φορά τον χρόνο φρόντισε αυτή η φορά να είναι ΣΕ ΣΩΣΤΟ TIMINGκαι όχι σε λάθος.Μπορεί , απλά η λογική μου είναι οτι ... για παράδειγμα εγω πιτόγυρο τρώω περίπου μια φορά τον χρόνο ε αν αυτη η μια φορά πέσει Τετάρτη η Παρασκευή ας είναι , γενικά η νηστεία πιό πολύ σε ανελευθερία μου κάνει και απο αυτές έχουμε χορτάσει ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία.
Κάποτε τρώγανε κρέας 5 φορές το χρόνο.. επειδή δεν είχανε όχι γτ ήταν καλοί χριστιανοί..Μπορεί , απλά η λογική μου είναι οτι ... για παράδειγμα εγω πιτόγυρο τρώω περίπου μια φορά τον χρόνο ε αν αυτη η μια φορά πέσει Τετάρτη η Παρασκευή ας είναι , γενικά η νηστεία πιό πολύ σε ανελευθερία μου κάνει και απο αυτές έχουμε χορτάσει ειδικά τον τελευταίο καιρό με την πανδημία.
τα καλυτερα γαμησια πεφτουν τη Μεγαλη Εβδομαδα δικε μου, γιατι συνοδευονται παντα με την ευλογια του Κυριου.
Μεγαλη Η Χαρη Του !
Στην Πράξη τα εδώ μέλη είναι Άθεα. Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι ταυτόχρονα Ορθόδοξος Χριστιανός και κάνει σεξ εκτός Γάμου, είναι υποκριτής. Ο Απόστολος Παύλος ήταν σαφέστατος. Πόρνοι και Μοιχοί δεν θα μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών, τέλοςΚαλό είναι να συμμορφωνόμαστε με το κλίμα των ημερών ώστε να μην πέφτουμε στο επίπεδο άθεων και ερυθροροζουλι που πιστοί στην ισοπέδωση των πάντων δεν ξεχωρίζουν τις μέρες....
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βρίσκουμε διαθέσιμες για σεξ μέσα σε εκκλησία σε αντίθεση με τους αριστερούς που σε όποια πορεία μπουν θα βρουν διαθέσιμες "συντρόφισσες" για να γουστάρουν.Στην Πράξη τα εδώ μέλη είναι Άθεα. Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι ταυτόχρονα Ορθόδοξος Χριστιανός και κάνει σεξ εκτός Γάμου, είναι υποκριτής. Ο Απόστολος Παύλος ήταν σαφέστατος. Πόρνοι και Μοιχοί δεν θα μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών, τέλος
Βαφτιστε το κρέας ψάρι και το σαλάμι ταραμά....Αρα να μην νηστεψω απο κρεας..