Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.679
- Πόντοι
- 6.186
50 ψηφαλακια πήρε! τελευταία στη κατάταξη με διαφορά 11 ψήφους από τον προτελευταίοΜισή δουλειά έκανε...αν μας έδειχνε και το τι έκανε εκεί μέσα ,θα ειμασταν πλήρεις.
Είναι τοσο χαζεμενη με το κινητό η απλά πουλάει πρόλογο;
Έρχεται με μεγάλη δόση μασχαλιλας και απλυσιας να προσφέρει στο τόποΗ παράταξη πάντα έπασχε από γυναίκες!!!
Τα καλύτερα μουνιά τα'χει μόνο η δεξιά
Τι ωραία μάτια!! ....
Σωστός!Φερνει λίγο σε Στέλλα Γιαμπουρά
Ο Γκόλουμ με μαλλί...δίπλα στο γκομενάκι...my preciousssssss!!!!Αθηνά κουδούνη..... θα της κρεμάσουν κουδούνια!! για την Εύβοια
Αθηνά κουδούνη..... θα της κρεμάσουν κουδούνια!! για την Εύβοια
Έτοιμη για δουλειά στον τόπο της !Μπούση Μαρία για την περιφέρεια Αιτωλοακαρνανία
Αν είναι τσάμπα γιατί όχι?
Αδερφή ή ξαδέρφη της Γωγώς Τσαμπά ?
Πολύ καλα τα λέει, έτοιμη για δουλειά στον τόπο ττης
Γεωργία Τσίχλα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Νέα Πνοή Προοπτική
Ονομάζομαι Γεωργία Τσίχλα και είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου.
Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και υπήρξα επί χρόνια αθλήτρια καλαθοσφαίρισης σε ομάδες του Δήμου μας.
Η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι:
Personal Trainer
Sports Nutritionist
Μaster Fitness coach and Cross - Trx training
Online Personal Trainer
Συμπαρατασσομαι με την Δημοτική παράταξη Νέα Πνοή Προοπτική για δεύτερη φορά. Παραμένει πάντα ζωηρό το ενδιαφέρον μου για τον τόπο τον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Συμμετάσχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό που αποτελείτε από μια ευρύτερη παράταξη πολιτών με διαφορετικές αφετηρίες που συγκλίνουν σε μια κατάληξη να οδηγήσουν τον τόπο μας μπροστά και μακριά απο διαπλεκόμενα πολιτικοοικονομικα συμφέροντα.
Μαζί με τον Χρήστο Πρεκετέ για έναν αγώνα δίκαιο με όραμα για το καλό του τόπου μας. Αγαπώ τον Δήμο μας και έχω την θέληση να συμβάλλω στην Πρόοδο του .
Ωραία τα λέει. Κρίμα να μην ψηφίζω Άγιο Δημήτριο
Τι ωραία μάτια!! ....
Αυτη ποια ειναι παλι?