Νέα

η κοπέλα μου ειναι κλειτοριδικιά, πρέπει να ανησυχώ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
γεια σε ολους!
παιδια η κοπελα μου ειναι κλειτοριδικια και με ξενερωνει πρεπει να την τριβω με το χερι για να χυνει η να
τριβω το οργανο μου δεν μπορει να τελειωσει οταν ειμαι μεσα.
με ξενερωνει πολυ αυτο. ποιος τροπος υπαρχει να τελειωνει οταν ειμαι μεσα της?

Επισκέπτης
γεια σε ολους!
παιδια η κοπελα μου ειναι κλειτοριδικια και με ξενερωνει πρεπει να την τριβω με το χερι για να χυνει η να
Δεν υπάρχει από όσο ξέρω,είναι αυτή η κατηγορία της!!!

Δοκίμασε γλώσσα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το εχω ζησει και εγω αυτο...παντως υπαρχουν στασεις που βοηθουν γιατι ταυτοχρονα με το μεσα-εξω τριβεσαι κιολας πανω στην κλειτοριδα της με την περιοχη της κοιλιας σου ακριβως πανω απο το πεος σου. Δοκιμασε να παιξεις λιγο με 2 δαχτυλα μεσα στον κολπο της, οχι βαθια και με κλιση προς τα πανω. Κανε μια εξερευνηση. Δες αν το σημειο g ανταποκρινεται...Γιατι αν δεν καταλαβαινει τιποτα με αυτο τοτε μαλλον δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...Δεν εχει νοημα να κανεις στασεις που τριβεσαι εντονα στο σημειο αυτο αν η κοπελα δεν συγκινειται καθολου ουτε με τα δαχτυλακια σου οπως σου ειπα πιο πριν.
Παντως βοηθα λιγο την κατασταση με στοματικο ενω εχεις και κανα δαχτυλακι μεσα...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
γεια σε ολους!

το  ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ αγόρι μου με μια πρώην.Τη τέλειωνα πρώτος εγώ με δάχτυλο...και μετά έμπαινα εγώ τη γάμαγα και έχυνα :P :cheesy:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
οταν μπαινω μεσα της φτιαχνετε μου λεει σκισεμε και τα λοιπα απλως δεν μπορει να χυσει πρεπει να βαλω χερι στην κλειτοριδα της για να χυση

Επισκέπτης
Πάντως από ότι φαίνεται μαζί δεν γίνεται να τελειώνεις..... :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
γεια σε ολους!
1,μηπωσ τον εχεισ μικρο σαν γαριδάκι?
2,μηπωσ δεν κανεισ την καταλληλη προετοιμασία για δεχτει τον μποθντζον!
κανε κανα παιχνίδι λιγάκι και μετα ριξτον,κανε προθερμανση τησ μηχανήσ να ανεβει η πιεση τοθ λαδιοθ πρωτα και μετα πατα λιγο γκαζι πριν ξεκινήσησ στην ανηφορα!
3,κανε και κανα παιχνίδι με το γκωνλακι!
4,βαλτη να σε κανει φιφοθκι!
5,βαλε μια ταινία εκπαιδευτικοθ περιεχομενοθ!
6,πεσ τησ να το τριβει μονη τησ και ετσι θα βαρεθει το τριψιμο!
7,βρεσ αλλη!!
8,στα αργιχιδια μασ τελοσ παντων

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως από ότι φαίνεται μαζί δεν γίνεται να τελειώνεις..... :think:

Ωραιο πραγμα αυτο....πρεπει να ταιριαζεις πολυ με την κοπελα για να γινει...αλλα ειναι μεγαλη απολαυση.

οταν μπαινω μεσα της φτιαχνετε μου λεει σκισεμε και τα λοιπα απλως δεν μπορει να χυσει πρεπει να βαλω χερι στην κλειτοριδα της για να χυση

Καντε στασεις οπου θα εχεις προσβαση στην κλειτοριδα της με το χερι σου.

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
το  ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ αγόρι μου με μια πρώην.Τη τέλειωνα πρώτος εγώ με δάχτυλο...και μετά έμπαινα εγώ τη γάμαγα και έχυνα :P :cheesy:
και εγω αυτο κανω. απλως με ξενερωνει καπως αυτο.
αλλο ενα προβλημα ειναι οτι την δευτερη φορα δεν μπορω να χυσω οταν μπαινω μεσα της δυσκολευωομαι πολυ
σπανια χυνω δευτερη φορα. μιλαω για δευτερη μετα απο μιση ωρα αφου εχω τελειωσει την πρωτη φορα και περνω μια ανασα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ουτε αυτο ειναι λυση....μεσα-εξω με ταυτοχρονο χαιδεμα της κλειτοριδας και κατι θα γινει. Με εξασκηση και τυχη ισως καποια στιγμη τελειωσετε και μαζι. Οταν μαθει καλα ο ενας τον αλλο στο κρεβατι...

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
παιδες εχω 14 ποντους αν ειναι μικρο δεν ξερω αλλα και να ειναι δεν μπορω να κανω κατι οποτε το αφηνουμε αυτο το θεμα.
το να κανω στασης πχ πισωκολητο και να βαζω χερι δυσκολο γιατι ειναι γεματουλα και μπαινει εμποδιο η κοιλια.

Επισκέπτης
παιδες εχω 14 ποντους αν ειναι μικρο δεν ξερω αλλα και να ειναι δεν μπορω να κανω κατι οποτε το αφηνουμε αυτο το θεμα.
το να κανω στασης πχ πισωκολητο και να βαζω χερι δυσκολο γιατι ειναι γεματουλα και μπαινει εμποδιο η κοιλια.
Kαι εγώ εκεί είμαι,είναι σύμφωνα με τον Θ.Ασκητή κανονικό.
12-16 πόντοι ο μ.ο. αντρικού πέους.
16+ μεγάλο,12- μικρό.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καταρχην χαλαρωσε με το μηκος. Παιζει ρολο σημαντικο και το ποσο χοντρο ειναι... Για καθε μουνι υπαρχει και ο αντιστοιχος πουτσος. Αλλες το εχουν βαθυ, αλλες ρηχο, αλλες στενο, αλλες φαρδυ. Ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο που σου προτεινω αλλα το ζητουμενο ειναι να τελειωνει η κοπελα ενω εισαι μεσα της....

Επισκέπτης
Καταρχην χαλαρωσε με το μηκος. Παιζει ρολο σημαντικο και το ποσο χοντρο ειναι... Για καθε μουνι υπαρχει και ο αντιστοιχος πουτσος. Αλλες το εχουν βαθυ, αλλες ρηχο, αλλες στενο, αλλες φαρδυ. Ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο που σου προτεινω αλλα το ζητουμενο ειναι να τελειωνει η κοπελα ενω εισαι μεσα της....
Πω πω πολύ ψάξιμο ρε γμτ η υπόθεση!!! :S
Είσαι λεπτός μικρομεσαίος,άντε να βρεις την κατάλληλη κτλ.!!! :headbang:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πω πω πολύ ψάξιμο ρε γμτ η υπόθεση!!! :S
Είσαι λεπτός μικρομεσαίο,άντε να βρεις την κατάλληλη!!! :headbang:

Το πιο στενο μουνι που εχω γαμησει ηταν ιεροδουλης, το πιο πηγαδι ηταν γκομενας με λιγους πρωην. ....η οποια μαλιστα δεν ειχε τον πουτσο μου σε εκτιμηση νομιζω... Τι φταιω εγω κοπελα μου αν το μουνι σου ειναι σαν την σηραγγα του μετρο? Γιατι ολες οι αλλες το βρισκουν λιγο χοντρο... Τεσπα ειναι θεμα κατασκευης σε καθε ανθρωπο. Το θεμα ειναι να βρεις ενα ταιριαστο μουνι για τον πουτσο σου.

Επισκέπτης
Το πιο στενο μουνι που εχω γαμησει ηταν ιεροδουλης, το πιο πηγαδι ηταν γκομενας με λιγους πρωην. ....η οποια μαλιστα δεν ειχε τον πουτσο μου σε εκτιμηση νομιζω... Τι φταιω εγω κοπελα μου αν το μουνι σου ειναι σαν την σηραγγα του μετρο? Γιατι ολες οι αλλες το βρισκουν λιγο χοντρο... Τεσπα ειναι θεμα κατασκευης σε καθε ανθρωπο. Το θεμα ειναι να βρεις ενα ταιριαστο μουνι για τον πουτσο σου.
Το δυσκολότερο!!!
Η πουτάνα το είχε λιγότερο ξεχειλωμενό;! :o

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
και το αλλο προβλημα ειναι οτι δυσκολευωμαι να χυσω υην δευτερη φορα. οταν την γαμαω ενοω. αν μου το παρει πιπα η μου το παιζει χυνω.
αλλα πχ αν τελειωσω την πρωτη φορα και μετα απο κανα μεσαωρο παμε για δευτερη δεν μπορω να τελειωσω. σπανια γινεται να την πηδαω και δευτερη φορα και να χυνω. εκτος αν το κανω το πρωι μια φορα και δευτερη το βραδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom