Νέα

Η ιστορια του Δονητη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Συμφωνα με ολα τα στοιχεια, ο δονητης υπηρξε μια απο τις πρωτες οικιακες συσκευες που εξηλεκτρισθηκαν, μετα τη ραπτομηχανη, τον ανεμιστηρα, το τσαγερο και την τοστιερα! Προηγηθηκε μαλιστα της ηλεκτρικης σκουπας κατα 9 χρονια και του ηλεκτρικου σιδερου κατα 10 χρονια! Οι προτεραιοτητες των καταναλωτων φαινονται ξεκαθαρα!                                                         

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Ο πιο συγχρονος δονητης που κατασκευαστηκε ποτε.Και γυμναζει και γαμαει!!!  :grin:                                               

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε τυπε δεν σε ειχα για τοσο κοινοτυπα πραματα...ανεβασες τον πυχη της ανωμαλιας με τη νεκροφιλια και τωρα επιασες τους δονητες ?

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
ρε τυπε δεν σε ειχα για τοσο κοινοτυπα πραματα...ανεβασες τον πυχη της ανωμαλιας με τη νεκροφιλια και τωρα επιασες τους δονητες ?
Ειμαι υπερ της νεας τεχνολογιας.  :rolleyes:

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν πιστευω να σαι πουστης ?  :S

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
επειδη σε κοβω μες στην ανωμαλια δεν θα μου φαινοτανε περιεργο

satrianis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
θα το περιμενα απο γυναικα τετοιο θρεντ.....αλλα τωρα τι να πω  :S

ενιγουει

παρε και ενα βιντακι μιας και ασχολεισαι :cheesy:

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Να βαλω και εγω ενα βιντεο.......   :grin:                                                                                

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνα με ολα τα στοιχεια, ο δονητης υπηρξε μια απο τις πρωτες οικιακες συσκευες που εξηλεκτρισθηκαν, μετα τη ραπτομηχανη, τον ανεμιστηρα, το τσαγερο και την τοστιερα! Προηγηθηκε μαλιστα της ηλεκτρικης σκουπας κατα 9 χρονια και του ηλεκτρικου σιδερου κατα 10 χρονια! Οι προτεραιοτητες των καταναλωτων φαινονται ξεκαθαρα!                                                         

Θα βγεί και σε ταινία μετά τον οκτώβριο.  :coffee:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Για να περιαυτολογήσω και λίγο, έχω κατοχυρώσει πατέντα με επωνυμία "Laser Dildo", δηλαδή ένα ντίλντο του μέλλοντος, που θα χρησιμοποιεί ακτίνα laser αντί για τα κολοκοτρωνέικα πλαστικά, μέταλλα κλπ
Κάτι σαν φωτόσπαθο της οπής με άλλα λόγια
250px-Lightsaber_blue.png

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Για να περιαυτολογήσω και λίγο, έχω κατοχυρώσει πατέντα με επωνυμία "Laser Dildo", δηλαδή ένα ντίλντο του μέλλοντος, που θα χρησιμοποιεί ακτίνα laser αντί για τα κολοκοτρωνέικα πλαστικά, μέταλλα κλπ

http://[URL unfurl="true"]www.homemade-sex-toys.com/light/images/lts_17.jpg[/img[/URL]]

:2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όντως,χάλασε ο φίλος.............. :S

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Oι πιο πρακτικοι δονητες ειναι της δυπλης οψης.(Δυο σε ενα).Δειτε το σχετικο βιντεο.....      :rockon:                                 

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
image_midi_4.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom