Νέα

Η γυναικα του νανου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μαγκες καλημερα και καλη χρονια! ανοιγω αυτο το θεματακι γιατι θελω την γνωμη σας..Απεναντι απο το διαμερισμα μου εχει ερθει ενα ζευγαρι ηλικιες ο αντρας 40 περιπου και η γυναικα γυρω στα 30..ως εδω τπτ περιεργο..το περιεργο ειναι οτι ο αντρας ειναι το πολυ 1,55 γκριζομαλλης με μουσι!! η γυναικα αλλοδαπη υψος 1.75 ξανθια μουναρα..την εχω συναντησει σε διαφορα μαγαζια της γειτονιας και εχω καταλαβει οτι με χαλβαδιαζει..πιστευω οτι πρεπει απο καθηκον προς την φυση που δεν εξυπηρετειται απο εναν τετοιον "αντρα" πρεπει να επεμβω..λεω να της την πεσω..η φυση το επιβαλλει αφου ο νανος δεν κανει για αναπαραγωγη..τι λετε εσεις αδερφια?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μαγκες καλημερα και καλη χρονια! ανοιγω αυτο το θεματακι γιατι θελω την γνωμη σας..Απεναντι απο το διαμερισμα μου εχει ερθει ενα ζευγαρι ηλικιες ο αντρας 40 περιπου και η γυναικα γυρω στα 30..ως εδω τπτ περιεργο..το περιεργο ειναι οτι ο αντρας ειναι το πολυ 1,55 γκριζομαλλης με μουσι!! η γυναικα αλλοδαπη υψος 1.75 ξανθια μουναρα..την εχω συναντησει σε διαφορα μαγαζια της γειτονιας και εχω καταλαβει οτι με χαλβαδιαζει..πιστευω οτι πρεπει απο καθηκον προς την φυση που δεν εξυπηρετειται απο εναν τετοιον "αντρα" πρεπει να επεμβω..λεω να της την πεσω..η φυση το επιβαλλει αφου ο νανος δεν κανει για αναπαραγωγη..τι λετε εσεις αδερφια?
  Αμα σε χαλβαδιαζει οπως λες πηδηξε την. Ασχετο αν ο τυπος ειναι νανος ή 2.20. Δεν εχει καμια σημασια...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
  Αμα σε χαλβαδιαζει οπως λες πηδηξε την. Ασχετο αν ο τυπος ειναι νανος ή 2.20. Δεν εχει καμια σημασια...
εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?  :grin:

Ο lion7 ειναι τυπε , μην αγχώνεσαι , δεν θα σου κανει τιποτα ... γατακι ειναι 

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ο lion7 ειναι τυπε , μην αγχώνεσαι , δεν θα σου κανει τιποτα ... γατακι ειναι  
θεμα ηθικης δεν τιθεται φανταζομαι γιατι οπως ανεφερα ειμαι υποχρεωμενος απο την φυση να επεμβω! σωστα? το θεμα βεβαια ειναι τι του βρηκε και ειναι μαζι του? δεν φαινεται λεφτας παντως..αν ειναι παντρεμενοι η οχι δεν ξερω...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
θεμα ηθικης δεν τιθεται φανταζομαι γιατι οπως ανεφερα ειμαι υποχρεωμενος απο την φυση να επεμβω! σωστα? το θεμα βεβαια ειναι τι του βρηκε και ειναι μαζι του? δεν φαινεται λεφτας παντως..αν ειναι παντρεμενοι η οχι δεν ξερω...

Μπορει να εχει ακρες στο αλλοδαπων γαι την πρασινη καρτα της, μαν. Ξεσκισε τηνα την γυναικα του νανου την πουτ-νανα!  :rockon: :knockinb: :fuck1:  :zfuck:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756

εννοειται δεν τιθεται θεμα ηθικης , δικο μας παιδι ειναι , μπορεις να επεμβεις αφοβα , το τι του βρηκε ειναι μεγαλο ερωτημα αλλα η κακη στιγμη της ετυχε της φουκαριαρας

Λεφτας δεν ειναι , πωλητης ειναι , παιζει και κανα στοιχημα να συμπληρωνει εισοδημα , ξερει και λιγο απο προγραμματισμο .. καλο παιδι .. προχωρα κανονικα μαν

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?  :grin:
Φιλε εχω δει τυπο 1.60 40χρονων καρατεριστα να βαραει κοσμο σε παμπ στο Λονδινο και ευτυχως που προλαβα να φυγω..!!!

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
εννοειται δεν τιθεται θεμα ηθικης , δικο μας παιδι ειναι , μπορεις να επεμβεις αφοβα , το τι του βρηκε ειναι μεγαλο ερωτημα αλλα η κακη στιγμη της ετυχε της φουκαριαρας

Λεφτας δεν ειναι , πωλητης ειναι , παιζει και κανα στοιχημα να συμπληρωνει εισοδημα , ξερει και λιγο απο προγραμματισμο .. καλο παιδι .. προχωρα κανονικα μαν
δεν πιστευω να οπλοφορει ε?  :grin:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Φιλε εχω δει τυπο 1.60 40χρονων καρατεριστα να βαραει κοσμο σε παμπ στο Λονδινο και ευτυχως που προλαβα να φυγω..!!!
1,60 ειναι ψηλος! αυτος ειναι δεν ειναι 1.50-1,55! το καταφερνω νομιζω αφου ειμαι 1.84/90 κιλα!  ;)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Μαν οντως οσοι ξερω δασκαλοι πολεμικων τεχνων ειναι σαμιαμιδια.  :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
δεν πιστευω να οπλοφορει ε?  :grin:

hqdefault.jpg

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τυπε μπορει να ειναι καρατεκα,η να ξερει κραβ μαγκά   :S
λεω να το ρισκαρω! οι πιθανοτητες μαλλον με το μερος μου ειναι! και ειπαμε ειναι και η φυση! πρεπει να εξυπηρετηθει!  ;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
λεω να το ρισκαρω! οι πιθανοτητες μαλλον με το μερος μου ειναι! και ειπαμε ειναι και η φυση! πρεπει να εξυπηρετηθει!  ;)

τυπε πηγαινε να γαμησεις,αλλα καλου κακου,φορα και παπουτσια για τρεξιμο   :S   :badair:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
καλο βολι, ανεβασε ενημερωση αν αξιζε το γαμησι...  :fuck1:

Stories