Μαγκες καλημερα και καλη χρονια! ανοιγω αυτο το θεματακι γιατι θελω την γνωμη σας..Απεναντι απο το διαμερισμα μου εχει ερθει ενα ζευγαρι ηλικιες ο αντρας 40 περιπου και η γυναικα γυρω στα 30..ως εδω τπτ περιεργο..το περιεργο ειναι οτι ο αντρας ειναι το πολυ 1,55 γκριζομαλλης με μουσι!! η γυναικα αλλοδαπη υψος 1.75 ξανθια μουναρα..την εχω συναντησει σε διαφορα μαγαζια της γειτονιας και εχω καταλαβει οτι με χαλβαδιαζει..πιστευω οτι πρεπει απο καθηκον προς την φυση που δεν εξυπηρετειται απο εναν τετοιον "αντρα" πρεπει να επεμβω..λεω να της την πεσω..η φυση το επιβαλλει αφου ο νανος δεν κανει για αναπαραγωγη..τι λετε εσεις αδερφια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γυναικα του νανου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Αμα σε χαλβαδιαζει οπως λες πηδηξε την. Ασχετο αν ο τυπος ειναι νανος ή 2.20. Δεν εχει καμια σημασια...Μαγκες καλημερα και καλη χρονια! ανοιγω αυτο το θεματακι γιατι θελω την γνωμη σας..Απεναντι απο το διαμερισμα μου εχει ερθει ενα ζευγαρι ηλικιες ο αντρας 40 περιπου και η γυναικα γυρω στα 30..ως εδω τπτ περιεργο..το περιεργο ειναι οτι ο αντρας ειναι το πολυ 1,55 γκριζομαλλης με μουσι!! η γυναικα αλλοδαπη υψος 1.75 ξανθια μουναρα..την εχω συναντησει σε διαφορα μαγαζια της γειτονιας και εχω καταλαβει οτι με χαλβαδιαζει..πιστευω οτι πρεπει απο καθηκον προς την φυση που δεν εξυπηρετειται απο εναν τετοιον "αντρα" πρεπει να επεμβω..λεω να της την πεσω..η φυση το επιβαλλει αφου ο νανος δεν κανει για αναπαραγωγη..τι λετε εσεις αδερφια?
εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?Αμα σε χαλβαδιαζει οπως λες πηδηξε την. Ασχετο αν ο τυπος ειναι νανος ή 2.20. Δεν εχει καμια σημασια...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?
Ο lion7 ειναι τυπε , μην αγχώνεσαι , δεν θα σου κανει τιποτα ... γατακι ειναι
θεμα ηθικης δεν τιθεται φανταζομαι γιατι οπως ανεφερα ειμαι υποχρεωμενος απο την φυση να επεμβω! σωστα? το θεμα βεβαια ειναι τι του βρηκε και ειναι μαζι του? δεν φαινεται λεφτας παντως..αν ειναι παντρεμενοι η οχι δεν ξερω...Ο lion7 ειναι τυπε , μην αγχώνεσαι , δεν θα σου κανει τιποτα ... γατακι ειναι
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θεμα ηθικης δεν τιθεται φανταζομαι γιατι οπως ανεφερα ειμαι υποχρεωμενος απο την φυση να επεμβω! σωστα? το θεμα βεβαια ειναι τι του βρηκε και ειναι μαζι του? δεν φαινεται λεφτας παντως..αν ειναι παντρεμενοι η οχι δεν ξερω...
Μπορει να εχει ακρες στο αλλοδαπων γαι την πρασινη καρτα της, μαν. Ξεσκισε τηνα την γυναικα του νανου την πουτ-νανα!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
θεμα ηθικης δεν τιθεται φανταζομαι γιατι οπως ανεφερα ειμαι υποχρεωμενος απο την φυση να επεμβω! σωστα? το θεμα βεβαια ειναι τι του βρηκε και ειναι μαζι του? δεν φαινεται λεφτας παντως..αν ειναι παντρεμενοι η οχι δεν ξερω...
εννοειται δεν τιθεται θεμα ηθικης , δικο μας παιδι ειναι , μπορεις να επεμβεις αφοβα , το τι του βρηκε ειναι μεγαλο ερωτημα αλλα η κακη στιγμη της ετυχε της φουκαριαρας
Λεφτας δεν ειναι , πωλητης ειναι , παιζει και κανα στοιχημα να συμπληρωνει εισοδημα , ξερει και λιγο απο προγραμματισμο .. καλο παιδι .. προχωρα κανονικα μαν
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Φιλε εχω δει τυπο 1.60 40χρονων καρατεριστα να βαραει κοσμο σε παμπ στο Λονδινο και ευτυχως που προλαβα να φυγω..!!!εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?
δεν πιστευω να οπλοφορει ε?εννοειται δεν τιθεται θεμα ηθικης , δικο μας παιδι ειναι , μπορεις να επεμβεις αφοβα , το τι του βρηκε ειναι μεγαλο ερωτημα αλλα η κακη στιγμη της ετυχε της φουκαριαρας
Λεφτας δεν ειναι , πωλητης ειναι , παιζει και κανα στοιχημα να συμπληρωνει εισοδημα , ξερει και λιγο απο προγραμματισμο .. καλο παιδι .. προχωρα κανονικα μαν
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
δεν πιστευω να οπλοφορει ε?
Εχω περίστροφο 18 ποντων στο φερμουάρ μου ;)
1,60 ειναι ψηλος! αυτος ειναι δεν ειναι 1.50-1,55! το καταφερνω νομιζω αφου ειμαι 1.84/90 κιλα! ;)Φιλε εχω δει τυπο 1.60 40χρονων καρατεριστα να βαραει κοσμο σε παμπ στο Λονδινο και ευτυχως που προλαβα να φυγω..!!!
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλε εχω δει τυπο 1.60 40χρονων καρατεριστα να βαραει κοσμο σε παμπ στο Λονδινο και ευτυχως που προλαβα να φυγω..!!!
Μαν οντως οσοι ξερω δασκαλοι πολεμικων τεχνων ειναι σαμιαμιδια. :S
α τωρα εξηγειται γιατι σε θελει!Εχω περίστροφο 18 ποντων στο φερμουάρ μου ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
1,60 ειναι ψηλος! αυτος ειναι δεν ειναι 1.50-1,55! το καταφερνω νομιζω αφου ειμαι 1.84/90 κιλα! ;)
ντερεκι ειναι αυτος , ο lion μεχρι 1,52 , μπορει να λεω και πολυ
ωραιος!Μπορει να εχει ακρες στο αλλοδαπων γαι την πρασινη καρτα της, μαν. Ξεσκισε τηνα την γυναικα του νανου την πουτ-νανα!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
εχει σημασια γιατι αν ειναι 2.20 και μα πιασει στα χερια του αλλοιμονο μου! με το 1.55 τι να φοβηθω?
τυπε μπορει να ειναι καρατεκα,η να ξερει κραβ μαγκά :S
λεω να το ρισκαρω! οι πιθανοτητες μαλλον με το μερος μου ειναι! και ειπαμε ειναι και η φυση! πρεπει να εξυπηρετηθει! ;)τυπε μπορει να ειναι καρατεκα,η να ξερει κραβ μαγκά :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
λεω να το ρισκαρω! οι πιθανοτητες μαλλον με το μερος μου ειναι! και ειπαμε ειναι και η φυση! πρεπει να εξυπηρετηθει! ;)
τυπε πηγαινε να γαμησεις,αλλα καλου κακου,φορα και παπουτσια για τρεξιμο :S