Νέα

Η Γωνιά Των Αναγνωστών : Η Μαρία Ερεθίζει Τους Ποδολάγνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Η Γωνιά Των Αναγνωστών : /p/blog-page_10.html

Η Γωνιά Των Αναγνωστών : Η Μαρία Ερεθίζει Τους Ποδολάγνους
/2012/02/blog-post.html

Όλοι οι άντρες που τους αρέσουν τα καλίγραμμα , καλοσχηματισμένα γυναικεία πόδια ,  έχουν πάντα την συνήθεια να «τσεκάρουν» τα ποδαράκια απο ανυποψίαστες γυναίκες κάθε ηλικίας που βρίσκονται σε λεωφορεία , σε χώρους εργασίας , σε κοινωνικές εκδηλώσεις κλπ .
Είναι κοινό μυστικό , ότι οι ποδολάγνοι , ειδικά το καλοκαίρι έχουν να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόκληση απο χιλιάδες ποδαράκια και πατουσάκια μέσα απο flip flops , γόβες , σαγιονάρες κλπ .

Νομίζαμε όμως πάντα ότι οι κοπέλες δεν μας παίρνουν χαμπάρι .

Το παρακάτω μήνυμα απο την Μαρία , ανατρέπει αυτή την άποψη και μας δίνει μια άλλη διάσταση .

«Είμαι η Μαρία και είμαι 25 . Απο πολύ νωρίς , κατάλαβα πόσο πολύ αρέσουν τα ποδαράκια μου μιας και η πρώτη σχέση μου είχε ζητήσει να μου τα γλείφει και να τα πιπιλάει . Στην αρχή γαργαλιόμουν και δεν ήθελα αλλά με το καιρό , μου άρεσε και διασκέδαζα βλέποντας , το αγόρι μου να έχει με τη μια στύση όποτε ακούμπαγα το πέλμα επάνω του . Στην επόμενη σχέση μου , παρόλο που δεν είχε πει κάτι , πειραματίστηκα βάζοντάς του τα δακτυλάκια στο στόμα και την πατούσα πάνω του και καύλωνε και αυτός.

Κατάλαβα λοιπόν ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια με τα πατουσάκια μου και έτσι άρχισα να τα περιποιούμαι , να βάζω δαχτυλιδάκια  και αλυσιδίτσες και έχω προσέξει πολλούς , να τα κοιτάνε με λαίμαργες ματιές στο μετρό που μετακινούμε.

Όσες φορές έχω εντοπίσει κάποιον να κοιτά , είτε αρχίζω να παίζω με το παπούτσι και να κοιτάω αλλού ( συνήθως στο τζάμι του τραίνου και τον βλέπω να κοιτά) , είτε κουνάω τα δακτυλάκια μου , είτε απλώς τεντώνω το πόδι για να φαίνεται καλύτερα η καμάρα μου.

Το ξέρω ότι μετά καταλήγουν να παίζουν ενώ σκέπτονται τα πατουσάκια μου και μου αρέσει πολύ.»

Kinky Admin
Αχ Μαρία , παίζεις με την καύλα μας . Έχεις ιδέα πόσο πολύ ταλαιπωρείς τους φετιχιστές με τα ναζάκια και τα παιχνιδάκια που κάνεις ;
Αλήθεια !  Πότε μετακινείσαι με το τραίνο και προς τα πού ;

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Ποδολαγνεία – Feet Worship
/2011/08/feet-worship.html
Female Domination – Γυναικεία Κυριαρχία
/2011/08/female-domination.html

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μειλ τσουλι σε αυτα τα ποδια εκανες ποδολαγνεια? :grin:
ugly-feet-2.jpg

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
τυπε μειλ τσουλι σε αυτα τα ποδια εκανες ποδολαγνεια? :grin:
ugly-feet-2.jpg

Του λαγουδάκη είναι ή μήπως δικά σου  :2funny: :2funny:

Πάντως το γάμησες ! ακόμα και ένας νταβραντισμένος 1000%  "ΑΝΤΡΑΣ" όπως εσύ , του αρέσουν τα όμορφα πόδια . Έτσι δεν είναι ; Εσύ θα έλεγες όχι σε ένα πιπινάκι αν ζητούσε να πιπιλήσεις τα δακτυλάκια του ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι πιπινακια και ιστοριες μα λες ρε male tsouli? :S

το γύρισες? αυτα ειναι ανωμαλίες !!!!!

Στο μεταξυ γραφει απο κατω

"Καθε γυναικα ειναι αφέντρα"

αυτο μου θυμισε κατι σε μαθηματικά σε στυλ ->

"Καθε x ανήκει R " hahahaha

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Τι πιπινακια και ιστοριες μα λες ρε male tsouli? :S

το γύρισες? αυτα ειναι ανωμαλίες !!!!!

Στο μεταξυ γραφει απο κατω

"Καθε γυναικα ειναι αφέντρα"

αυτο μου θυμισε κατι σε μαθηματικά σε στυλ ->

"Καθε x ανήκει R " hahahaha

Αυτά είναι δικές σου θεωρίες .
Αν αναφέρεσαι στα προσωπικά μου γούστα θα σε ενημερώσω ότι μου αρέσει να με εξουσιάζουν Αφέντρες και δυναμικές γυναίκες κάθε ηλικίας απο πιπίνια έως μιλφάρες :s&m_1: :lheel:

Απο εκεί και πέρα τα φετίχ δεν εμπεριέχουν μόνο εξουσία , στραπον και μαστίγια , υπάρχουν και ποδολάγνοι που τους αρέσουν για παράδειγμα τα γυναικεία πόδια ( και τέτοιος είμαι  :lheel:)

Εσύ τι ζόρι τραβάς και επιτίθεσαι έτσι ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτά είναι δικές σου θεωρίες .
Αν αναφέρεσαι στα προσωπικά μου γούστα θα σε ενημερώσω ότι μου αρέσει να με εξουσιάζουν Αφέντρες και δυναμικές γυναίκες κάθε ηλικίας απο πιπίνια έως μιλφάρες :s&m_1: :lheel:

Απο εκεί και πέρα τα φετίχ δεν εμπεριέχουν μόνο εξουσία , στραπον και μαστίγια , υπάρχουν και ποδολάγνοι που τους αρέσουν για παράδειγμα τα γυναικεία πόδια ( και τέτοιος είμαι  :lheel:)

Εσύ τι ζόρι τραβάς και επιτίθεσαι έτσι ....

ΣΙγα μην σε σκοτωσα κιολας ρε φιλε χαχαχ
ακους εκει επιτιθομαι ... την πλακα μας κανουμε.
Και εσυ την πλακα σου κανεις και το κεφι σου που ποσταρεις
εδω μεσα τα οσα ποσταρεις για αυτο αραξε . -.-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Του λαγουδάκη είναι ή μήπως δικά σου  :2funny: :2funny:

Πάντως το γάμησες ! ακόμα και ένας νταβραντισμένος 1000%  "ΑΝΤΡΑΣ" όπως εσύ , του αρέσουν τα όμορφα πόδια . Έτσι δεν είναι ; Εσύ θα έλεγες όχι σε ένα πιπινάκι αν ζητούσε να πιπιλήσεις τα δακτυλάκια του ;
τα δικα μου ειναι ετσι τυπε :cheesy:
P1160908.JPG

δικε μου προτιμω να της γλυψω το μουνι παρα τα βρωμοποδαρα της :2funny:
και θα επρεπε να ξερεις οτι δεν γουσταρω πιπινακια
δεν ειμαι ανωμαλος
προτιμω τα γκρανια :rockon:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Εσύ σαν τιμημένος έπρεπε να δίνεις το καλό παράδειγμα και όχι να πρωτοστατείς στο χλευασμό του m.t
Αγαπητέ...

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:lheel:Μαρία είσαι καύλα , συνέχισε να καυλώνεις τους ποδολάγνους με τα όμορφα πατουσάκια σου :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom