Νέα

Η γνωστή μας Νικόλ στο "Love generation" της Λαμπίρη; ΧΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PATHFINDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Θα του κάτσει η πουτάνα δωρεάν για να κερδίσει!Στάνταρ! :) Έλα Νικόλ πρόσφερε στο παιδί δωρεάν υπηρεσίες... :rolleyes: :boobies: :dancing: ;) :)

Για δωρεάν δεν το βλέπω! Καμιά γυναίκα! ... πόσο μάλον η Nikol

Kι επειδή ο Παναγιώτης αν και 31 ετών θέλει να δείχνει "έξυπνος" (μάλλον εξυπνάκιας μου φαίνεται) αν και μουνόδουλος και πρέπει να βελτιώσει το Νιιιι και το Λιιιιι (Πελλοπονησιακό ιδίωμα?), θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να "φάει"!

... τον δουλευουν τον χαζόβιόλη και αυτός χαμογελάει! Που πα' ρε χαζοβιόλη να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα που και σε πουλά, και σε αγοράζει αν θέλει?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
η κοπελα ειναι η κλασικη ηλιθια γκομενα...

Kαλησπέρα!

Η κοπέλα είναι σαφέστατα όμορφη. Το αν είναι ηλίθια έχει να κάνει με το αν θα της εμπιστευτείς την διοίκηση του εργοστασίου ή της τράπεζας, όχι το σεξ. ʼρα δεν ενδιαφέρει. Όσο για τις "επιδόσεις", συνήθως έχουν αρνητική συσχέτιση με την ομορφιά, αλλά πάντα ελπίζεις να πετύχεις μία από τις εξαιρέσεις.

Και προτιμάει συνήθως κάποιος μια έξυπνη (και ξηγημένη) κοπέλα για φίλη, μια όμορφη για γκόμενα.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..οι παλιοι την θυμουνται και το επιβεβαιωνουν με το τηλ......που τελειωνει σε...94  και μετα το αλλαξε.....77
σωστα πολιμιχανε??

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Emma (Athens) 03.jpg
    Emma (Athens) 03.jpg
    15 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Emma (Athens) 08.jpg
    Emma (Athens) 08.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Emma (Athens) 38.jpg
    Emma (Athens) 38.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Emma (Athens) 56.jpg
    Emma (Athens) 56.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 25

kainourios

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
σωστά. τελειώνει σε ...377 και το καλοκαίρι έχουμε κανονίσει εμφάνιση στο μαγαζί μου!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Συγνώμη BiteMeIaMfresH... δεν το ήξερα! Μα καλά, μια γυναίκα εδω μέσα? Sounds weird :)
Aυτες οι "φιλοφρονήσεις" μεταξύ γυναικών!

χαχα... κ στους αλλους γουιαρντ φαινεται  :P
δεν ειναι θεμα γυναικας προς γυναικα ρε παιδια.. απλα η γκομενα ειναι... ασχολιαστη!

Kαλησπέρα!

Η κοπέλα είναι σαφέστατα όμορφη. Το αν είναι ηλίθια έχει να κάνει με το αν θα της εμπιστευτείς την διοίκηση του εργοστασίου ή της τράπεζας, όχι το σεξ. ʼρα δεν ενδιαφέρει. Όσο για τις "επιδόσεις", συνήθως έχουν αρνητική συσχέτιση με την ομορφιά, αλλά πάντα ελπίζεις να πετύχεις μία από τις εξαιρέσεις.

Και προτιμάει συνήθως κάποιος μια έξυπνη (και ξηγημένη) κοπέλα για φίλη, μια όμορφη για γκόμενα.

ειναι ομορφη αυτη...? οκ... μην σχολιασω κ πειτε οτι οι γυναικες ζηλευουν η μια την αλλη παλι :grin:
ωραιο κορμι εχει παντως  :sunglasses:

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ειναι ομορφη αυτη...? οκ... μην σχολιασω κ πειτε οτι οι γυναικες ζηλευουν η μια την αλλη παλι :grin: ωραιο κορμι εχει παντως  :sunglasses:
BiteMeIaMfresH ... μένω άφωνος :)

... για κάνε τον κόπο ΑΝ θέλεις να ανοίξεις μια PM συζήτηση μαζί μου. Χμμμμ θα θελα να ακούσω τη γνωμη σου πάνω σε μερικά θεματάκια :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φωτογραφίες του Poly επιτρέπεται να ανεβάσουμε?

:2funny:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Άντε καλα γαμήσια παληκάρι (και αυτόν κάπου τον έχω ξαναδεί) με την Νικόλ. 120 -500€ στην Ρώμη :) για 1 ωρίτσα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
BiteMeIaMfresH ... μένω άφωνος :)

... για κάνε τον κόπο ΑΝ θέλεις να ανοίξεις μια PM συζήτηση μαζί μου. Χμμμμ θα θελα να ακούσω τη γνωμη σου πάνω σε μερικά θεματάκια :)

ε στειλε πμ να την ανοιξω τη συζητηση πανω στα θεματακια σου  :grin:

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Κλαίει κιόλας ο μαλάκας. Όταν θα πάνε στη Ρώμη και θα του χρεώσει πενήντα γιούργια το κλαρίνο, εκεί να δεις κλάμα

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
...αντε πολυνηχανε...καλο ταξιδι στην ρωμη....ναρθω και εγω ?? :tickedoff: :cheesy: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
ειναι ομορφη αυτη...?

Καλή είναι. Για αυτό που προβάλλει, πολύ καλή. Δεν πιστεύω να σε στεναχωρώ...

Και λίγο "κατώτερη" εμφανισιακά να είσαι, σε θεωρώ (εμφανισιακά) ενδιαφέρουσα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλφα απο που κ ως που να στεναχωρεις εμενα?
ενα απλο νικ σ ενα φορουμ... :P

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Κλαίει κιόλας ο μαλάκας. Όταν θα πάνε στη Ρώμη και θα του χρεώσει πενήντα γιούργια το κλαρίνο, εκεί να δεις κλάμα

OΛΕΣ το χρεώνουν φίλε μου. Το θέμα είναι τι μας κάνουν να πιστευουμε ("...ναι μωρό μου είσαι ο αντρας της ζωής μου...") όσο τον έχουν στο στόμα και τον πιπιλάνε. Με πιάνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom