Νέα

Η γνωστή μας Νικόλ στο "Love generation" της Λαμπίρη; ΧΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PATHFINDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ω ναι! Το είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Η γνωστή και μη εξαιρεταία NIKOL στο "Love generation" της Λαμπίρη, σήμερα 11 Δεκεμβρίου το βράδυ. Είδα το διαφημιστικό κια δεν πίστευα στα μάτια μου.

Έχουν ειπωθεί ΠΟΛΛΑ για αυτήν, τα περισσότερα αρνητικά. Εκμεταλευτηκε στο μεγιστο τα χαρίσματα που της έδωσε η φύση και με λίγο "σπρώξιμο" από πίσω (!!!) βλέπω οτι ανέρχεται σιγά - σιγά στο τηλεοπτικό (λέμε τωρα) κόσμο.

Σέβομαι απόλυτα όλους τους συναδέλφους του forum που ανέφεραν πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την "συνεργασία" μαζί της, θα πρέπει όμως να ομολογήσω πως πέρυσι τέτοιες μέρες που είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και την πήρα για μια ολόκληρη μέρα, εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος και ίσως ήταν το καλύτερο CG που πήρα ποτέ. Καβλιάρα ξανθιά, class στη συμπεριφορά (ποτέ δεν συμφώνησα με όσους ανέφεραν το αντίθετο) και πραγματικός δυναμίτης στο κρεβάτι. Ναι, τα λεφτά πολλά... αλλά, έτσι πάει!

Επαναλαμβάνω πως σέβομαι απόλυτα την αρνητική άποψη που εξέφρασαν κάποιοι συνάδελφοι του forum, ίσως όμως εγων αήμουν απλά τυχερός.

Όπως και να έχει το θέμα, σήμερα το βράδυ στις 11 και κάτι (νομίζω) θα δούμε να κάνει τη γατούλα για χάρη μιας θέσης στον ήλιο της τηλεοπτικής "καταξίωσης".

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτη η λοβοτομημενη βαμμενη ξανθια που βλεπω τωρα απεναντι απ τη λαμπιρη ειναι η νικολ?
μεγαλη πατατα αυτο το λαβ τζενερεισον παντως... γιατι δεν ανατιναζει καποιος το σταρ τσανελ επιτελους

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ρε παιδιά είστε σίγουροι;  :huh:

Και τι μαλακίες λένε ένιωσαν αμηχανία!Δεν μπορούσαν το έντονο βλέμμα (όταν τις κοιτάζεις), αδιαφορείς (όταν δεν τις κοιτάζεις).

Είναι σίγουρα η Νικόλ και αν ναι γιατί το παίζει παρθένα; Τώρα βέβαια θα μου πείτε γιατί οι άλλες τι κάνουν...

Ρε εδώ ο άλλος και καλά πήγε να την φιλήσει και αυτή θιγμένη αποτραβήχτηκε...

Αν είναι η Νικόλ τότε μιλάμε για μεγάλη υποκρισία...Κλασικά υποκριτικά πουριτανή ελληνίδα και πόρνη

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αυτη η λοβοτομημενη ξανθια που βλεπω τωρα απεναντι απ τη λαμπιρη ειναι η νικολ?

μεγαλη πατατα αυτο το λαβ τζενερεισον παντως

Kοίτα... "λοβοτομημένη", δεν μπορείς να την πεις, εκτός βέβαια κι αν έχεις συνηθίσει να κάνεις sex με γυναίκες επιπέδου "Ιωάννα Λίλη", "Τζούλια Αλεξανδράτου" και βάλε! Αν είσαι φίλε μου τέτοιας κλάσης μπήχτης, ομολογώ πως πάω πάσο και ζητώ να μου διδάξεις την τέχνη.

Όσο για τα σχόλια περι love generation, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου! Είναι εκπομπή που διδάσκει τις γυναίκες να είναι περισσότερο πουτάνες και τους μουνόδουλους να σαλιαρίζουν σαν άπειρα κουταβάκια.

:)  :)  :)

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επιτρέπεται να ανεβάσουμε φωτογραφίες να σας λυθούν οι απορίες?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχμ παθφαιντερ.. γυναικα ειμαι :grin:
κοιτα να δεις... η κοπελα ειναι η κλασικη ηλιθια γκομενα... τουλαχιστον αυτο δειχνει σ αυτο το εκτρωμα του σταρ
δεν ξερω πως κανει σεξ ομως.. μπορει εκει να ειναι αινσταιν τι να πω :grin:

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα να δεις... η κοπελα ειναι η κλασικη ηλιθια γκομενα... τουλαχιστον αυτο δειχνει σ αυτο το εκτρωμα του σταρ
δεν ξερω πως κανει σεξ ομως.. μπορει εκει να ειναι αινσταιν τι να πω :grin:

Ακριβώς, στο σεξ είναι Einstein, Ein Stein. Έλα τα λεξιλόγια γερμανικών να ανοίγουν.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Επιτρέπεται να ανεβάσουμε φωτογραφίες να σας λυθούν οι απορίες?

Ναι χωρίς πρόσωπο εκτός αν είναι δημοσιευμένο σε εφημερίδες, περιοδικά κλπ κλπ κλπ (είναι με άλλα λόγια φωτογράφηση)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σερβα?
χαλαει τη φημη τους... οι σερβες ειναι θεες

παθφαιντερ.. εκει παω πασο... καλα να ειναι η κοπελια να σας κανει θαυματα στο σεξακι  :cheesy:

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρε παιδιά είστε σίγουροι;  :huh: Είναι σίγουρα η Νικόλ και αν ναι γιατί το παίζει παρθένα; Τώρα βέβαια θα μου πείτε γιατί οι άλλες τι κάνουν.

Ρε εδώ ο άλλος και καλά πήγε να την φιλήσει και αυτή θιγμένη αποτραβήχτηκε. Αν είναι η Νικόλ τότε μιλάμε για μεγάλη υποκρισία...Κλασική υποκρίτια, πουριτανή, ελληνίδα και πόρνη

10000000000000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ! Εγώ ΑΥΤΗΝ την Nikol/Ema/M*** "έκλεισα" πέρυσι τέτοιες μέρες και γαμούσα/κυκλοφορούσα/διασκέδαζα για 24 ώρες.

Κατανοώ πως πάρα πολλοί έχουν προηγούμενα μαζί της, αλλά μιλώ αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για το τι εντύπωση έδωσε σε εμένα. Εχω δε μια ηλικία που με άνεση μπορώ να διαβεβαιώσω πως ούτε ευκολα με εντυπωσιάζει μια γυναίκα, ούτε τρώω παπά από κάποιο CG της "σειράς"!

Για τις 24 ώρες που την μίσθωσα ήταν ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή και θα το ξαναέκανα και πάλι.

ΥΓ. Της τηλεφώνησα πριν 5-10 μέρες (χωρίς φυσικά να γνωρίζω τη συμμετοχή της στην προαναφερθείσα εκπομπή) και κλείσαμε για "μια από τα ίδια" τις ημέρες των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς.

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι χωρίς πρόσωπο εκτός αν είναι δημοσιευμένο σε εφημερίδες, περιοδικά κλπ κλπ κλπ (είναι με άλλα λόγια φωτογράφηση)

Από το παλιό της site όταν ξεκίνησε τις βίζιτες? (Με πρόσωπο εννοώ)
Την φωτογραφία όταν ήταν μέλος εδώ?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
....εμπαινεεεεεε παναγιωτηηηηηηηηηη.....βγαλε το φιδι και πηδα και τις δυο.......μη σου πω και την λαμπιρη ........ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :sperm: :sperm:

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για να δούμε, οι παλιοί θυμούνται?

Συνημμένα

• Emma (Athens) 58.jpg
    Emma (Athens) 58.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Θα του κάτσει η πουτάνα δωρεάν για να κερδίσει!Στάνταρ! :) Έλα Νικόλ πρόσφερε στο παιδί δωρεάν υπηρεσίες... :rolleyes: :boobies: :dancing: ;) :)

OP
OP
P

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Συγνώμη BiteMeIaMfresH... δεν το ήξερα! Μα καλά, μια γυναίκα εδω μέσα? Sounds weird :)

κοιτα να δεις... η κοπελα ειναι η κλασικη ηλιθια γκομενα... τουλαχιστον αυτο δειχνει σ αυτο το εκτρωμα του σταρ :grin:
Aυτες οι "φιλοφρονήσεις" μεταξύ γυναικών!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ρε παιδες μηπως η αντζυ ειναι η κολλητη της???.........
ο παναγιωτης μου φαινεται και αυτος "στημενος"στο παιχνιδι........
.............στημενοοοοοοο   το ματςςςςςς :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom