απλο ειναι κανεις και δευτερη δουλεια οπως εκανα και εγω .ΞΕφορτωνα φορτηγα στ η λαικη Σαββατο .
Πάλι καλά που δεν πρότεινες να κάνουν και πιάτσα.
απλο ειναι κανεις και δευτερη δουλεια οπως εκανα και εγω .ΞΕφορτωνα φορτηγα στ η λαικη Σαββατο .
Πολλες φορες οι ιδιωτικες εταιριες σε προσλαμβανουν δοκιμαστικα για καποιο καιρο χωρις λεφτα. μετα παιζει να σε βγαλουν ακαταλληλο και να προσλαβουν αλλο, παλι δοκιμαστικα χωρις να τον πληρωνουν. ετσι εχουν τσαμπα δουλεια.
Αυτό που λες ισχύει αλλά όχι με τέτοια υπερβολή. Οι περισσότερες εταιρίες σου κάνουν πρώτα μια 3μηνη σύμβαση και μετά την αορίστου χρόνου. Εγώ πάντως, στα 9 χρόνια που δουλεύω και στις 4 εταιρίες που έχω αλλάξει, δεν έχω δει να παίρνουν "τρίμηνους υπαλλήλους" όλη την ώρα. Δεν συμφέρει ούτε τον εργοδότη. Εκεί που μαθαίνει την δουλειά πάνω στο 3μηνο θα τον αλλάξουν και πάλι εκπαίδευση από την αρχή στον καινούργιο? Δεν το κάνουν. Για να μην κρατήσουν κάποιον μετά το τρίμηνο πρέπει να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστος!!!
Οι πωλητές δε χρειάζονται ιδιαίτερη εκπαίδευση.
Εμένα πάλι η άποψη μου είναι ότι κανένας δεν σου χαρίζει τίποτα και όποιος γουστάρει και θέλει βρίσκει την άκρη του όπως προείπα. Μπορεί να είναι American Dream και winners and losers όπως κάποιοι είπαν αλλά συγνώμη κιόλας δεν είναι στη ψυχοσύνθεση μου να έχω τύψεις γιατί απέτυχε κάποιος ή θεωρεί ότι τον αδίκησε το σύστημα.
Πολύ σωστά κάποιος φίλος μίλησε για τα ρίσκα που περιέχει το ελεύθερο επάγγελμα. Τα ζω καθημερινά αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω μιας και ήταν επιλογή μου. Εγώ επέλεξα να φύγω από την καριέρα που είχα στήσει σαν καλοπληρωμένος ιδιωτικός υπάλληλος και να βγω στην αγορά με δική μου επιχείρηση. Η επιτυχία και η αποτυχία είναι εξ ολοκλήρου δικό μου πρόβλημα προς διαχείριση. Στο κάτω κάτω της γραφής: No guts no glory.
σιγα σιγα θα το δεις κα ιαυτο!!!!!!!!!!!!!!!! απλα ειναι τα πραγματα . μην πας πωλητης με 600 πηγαινε οικοδομη με 40 !!!! μα γιατι σπυδασες; ρωτησε αυτους που βαζουν 80000 στα πανεπιστημια! για ενα ειμαι σιγουρος η επομενη γεννια ελληνων 8α δουλευει σε αλβανους !
Πάρα πολλοί φίλοι στο σάιτ κάνουν ένα λάθος. Κρίνουν τη ζωή γενικά , με κριτήριο το τί συνέβη στη δική τους ζωή. Έτσι ο άλλος σου λέει: "Αφού εγώ στη ζωή μου πέτυχα δουλεύοντας σαν το σκυλί, έτσι είναι ο κανόνας"
Λάθος! Οπωσδήποτε αν είσαι τεμπέλης δε θα βγάλεις πολλά φράγκα κ θα αποτύχεις στη ζωή , αλλά δεν συνεπάγεται το αντίθετο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που στη ζωή προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τα κατάφεραν να βγάλουν πολλά. Ας μην κρίνουμε εξ'ιδίων τα αλλότρια. Πάντως οι εποχές είναι δύσκολες.
Πάρα πολλοί φίλοι στο σάιτ κάνουν ένα λάθος. Κρίνουν τη ζωή γενικά , με κριτήριο το τί συνέβη στη δική τους ζωή. Έτσι ο άλλος σου λέει: "Αφού εγώ στη ζωή μου πέτυχα δουλεύοντας σαν το σκυλί, έτσι είναι ο κανόνας"
Λάθος! Οπωσδήποτε αν είσαι τεμπέλης δε θα βγάλεις πολλά φράγκα κ θα αποτύχεις στη ζωή , αλλά δεν συνεπάγεται το αντίθετο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που στη ζωή προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τα κατάφεραν να βγάλουν πολλά. Ας μην κρίνουμε εξ'ιδίων τα αλλότρια. Πάντως οι εποχές είναι δύσκολες.
No guts no glory.
συμφωνώ,στην ελλάδα οι περισσότερς εταιρείες είναι one man show,συνήθως ο έχων την εταιρεία είναι ξερόλας επάνω στην δουλειά του,άσχετα αν δεν γνωρίζει τα μισά,θέλει να γίνεται ότι λ΄.εει αυτός,δεν ακούει κανένα,δεν έχει πλάνα και ας λέει ότι έχει και αντιδρά σπασμωδικά σε κάθε κρίσιμη κατάσταση της αγοράς,και στο φινάλε σου λέει...είδες εγώ τα προβλέπω όλα, και δεν μετρά τι έχασε παρά όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι...πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.....το ότι η ελλινική οικονομία είναι εκεί που είναι ωφείλεται στον καλό θεούλη της ελλάδας και όχι στην ικανότητα ....κοινώς η μαλακία σπάει καρύδια στο μυαλό ορισμένων,και πιστέψτε με έχω γνωρίσει αρκετούς από αυτούς,πολλοί εκ των οποίων έχουν ρίξει λουκέτα....+1 και είναι πραγματικά κρίμα γιατί έχω δει ανθρώπους με ικανότητες να χάνονται από κάτι άχρηστους ανωτέρους. Δυστυχώς οι εταιρείες στην Ελλάδα λειτουργούν σαν μπακάλικα, εταιρειούλες της οκάς με παντελή έλλειψη σχεδιασμού, στόχων και αξιοκρατίας. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
το θεμα γαμηθηκε αλλα θα ποσταρω.
το ΤΕΡΑΣΤΙΟ συμβαν των 90¨ς ηταν η παραδοση του Χονγκ Χονγκ στην Κινα. Μια χωρα παραγωγης πια υπαρχει και λεγεται Κινα. Αρα και η ευρωπη και οι ΗΠΑ εχουν χασει την δυμαμη τους λίγο, ειναι και μια Ρωσια εκει που καραδοκει!!
Στο Ελλαδα τωρα ΟΛΑ πια ειναι εισαγωμενα αρα ολες οι δουλειες που εχουν σχεση με την παραγωγη ΠΑΝΕ.
Τι μας εμειναν οι υπηρεσιες και το εμποριο. Το εμποριο ενδυσης,πληροφορικης, ηλεκτρικων γινεται πια απο μεγαλες αλυσιδες και πολυκαταστηματα . Τι εμεινε οι υπηρεσιες. Ηλεκκτολογοι υδραυλικοι και τεχνικοι γινονται ΚΑΙ πολλοι ξενοι αρα παει το μισο. Τι μενει να γινεις υπαλληλος! Και χαρβαρντ να εχεις χωρις γνωστο θα παρεις τα αρχιδια σου. Οποτε βολευονται τα μεσα και οσοι μεινουν στην απ'εξω δεχονται οτι τους δίνουν ή πανε εμπορουπαλληλοι στα πολυκαταστηματα!!!!!
Παντως ευκαιριες εργασιας και επιτυχιας στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειτε εχεις ορεξη για δουλεια ειτε εισαι τεμπελης 650€ θα παρεις
ΥΓ Θεωρω θρασος καποιος που βολευεται απο συγγενεις να παιρνει υφος και να λεει loser και παπαρια εναν αλλον που δεν εχει καποιον να τον "χωσει" καπου. Εχει καταντησει ΜΑΓΚΙΑ και κατορθωμα οχι να μπεις καπου χωρις γνωστο αλλα να ειναι δικος σου ο γνωστος και οχι της μαμας σου