Νέα

Η Φρόσω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την ξέρετε νομίζω ΟΛΟΙ.Την έχετε δει.Την έχετε απολαύσει.Την έχετε :cum:για πάρτυ της.Κάποιοι τις έχετε μιλήσει.Κάποιος μιλφάκιας κιόλας έφαγε χυλόπιτα κατάμουτρα στην προσπάθειά του να μου την πάρει :birdman:

Κανείς όμως δεν ξέρει το πώς γνωρίστηκα με το κορίτσι μου-την μικρή μου κομμωτριούλα.

Η Φρόσω μου είναι καταρχάς 23 χρονών,γεννημένη σε ένα μικρό ορεινό χωριό των Γρεβενών όπου κ η ίδια σχεδόν το χει ξεχάσει.Από μικρή στα βάσανα,ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή,έφτασε στα 15 της στην Αθήνα,μην θέλοντας να μάθει ιδιαίτερα γράμματα,αλλά να γίνει μια κομμώτρια.Πράγματι το κατάφερε.

Πιο ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως το πώς γνωρίστηκα μαζί της.
Ήταν εκεί ,στο καυτό και σεξουαλικό νησί της Αμοργού.Την είδα σε μια παραλία γυμνιστών ένα καυτό πρωινό του Ιούλη να κάνει γυμνισμό με μια της φίλη.Ήμουν σχετικά κοντά της,όταν είδα το ηλιοκαμμένο,αλμυρό και συνάμμα ολόγυμνο αγαλματένιο κορμί της να έχει αφεθεί στα χάδια του ήλιου πάνω της.Ήταν μια οπτασία,μια όαση.Το μεγάλα κ στητα της βυζάκια ,ηλιοκαμμένα από το μαύρισμα ημερών κοίταζαν τον ήλιο προς τα πάνω λες κ ήταν ραντάρ.Το ιδρωμένο κορμί της ρουφούσε κάθε αχτίδα του ήλιου.Τα ξέπλεκα μαλλιά της έπεφταν κάτω από τους ώμους συνδυάζοντας με τα απίστευα κωλομέρια της,μια απίστευτη αγαλματένια σύνθεση.Δεν χόρταινα να την βλέπω.Μια ακατανοίκητη ορμή με έσυρε προς το μέρος της να της μιλήσω ,αδιαφορώντας για την εθελούσια γύμνια της,αυτής κ της φίλης της.Της μίλησα.Της συστήθηκα.Της είπα ότι ήθελα να την γνωρίσω .Έδειξε δεκτική.Δεν την ενοχλούσε που μου έδειχνε το μικρό της γατάκι με τις λίγες τριχίτσες του ,κατάμουτρα.Οι μικρές δροσοσταλίδες ιδρώτα στο μικρό της μουνάκι,το έκαναν πιο θελτικό κ πιο ποθητό.Καθώς μιλούσαμε έβγαλε ένα baby-oil κ γύρισε τα τουρλωτά της οπίσθια και με παρακάλεσε να της άλείψω σε όλο το πίσω μέρος με αυτό.Τα έχασα,αλλά δεν έχασα και την ευκαιρία.Πραγματικά αυτό που ακολούθησε ήταν μια μυσταγωγία.Με απαλές κινήσεις άρχισα να αλείβω το αγαλματένιο,φρουτώδες και χυμώδες κορμί της με λαδάκι.Κάνοντας της κ ένα είδος μασάζ,έδειχνε να το απολαμβάνει.Κάποια στιγμή σαν να μου φάνηκε ότι άκουγα κάποια μουγκρητά καθώς την άλειβα.Τα είχα παίξει.Μου είχε γίνει πύραυλος κ μάλλον μου φαινόνταν.Όταν τελείωσα,μου ζήτησε να με ευχαριστήσει για αυτό πυο της έκανα-λες κ δεν έπρεπε να της πω εγώ ευχαριστώ.Την ρώτησα πώς μπορεί να γίνει αυτό.Η Φρόσω μου έδειξε κάποια δέντρα παραπέρα κ μου πέταξε την ατάκα ΄΄εκεί θα μπορε΄σω να σε ευχαριστήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα΄΄.Λέγοντας στην φίλη της ότι θα αργήσει λίγο,με έειασε από το χέρι κ πήγαμε σε μια μικρή συστάδα ΄δεντρων.Αφού έβαλε κάτω την πετσέτα που εςίχε πάρει μαζί,γονάτισε κ αφού μου είπε ότι ήρθε η ώρα να με ευχαριστήσει,άρχισε με αργές κινήσεις να μου τον ρουφάει.Πέταγα στα ουράνια.Αφού με τσιμπούκωσε κανένα πεντάλεπτο μου τούρλωσε τον πισινό της για να την πηδήξω.Ολά έγιναν ακαριαία.Η Φρόσω,εκέινο το λάγνο κ ποθητό κορμί έγινε δικό μου.Έκτοτε είμαστε μαζί κ κάθε πήδημα μαζί της δεν έχει καμμιά ομοιότητα με τα προηγούμενα.Αξέχαστες εκείνες οι διακοπές μου στην Αμοργό.Σας παραθέτω κ μια φώτο της Φρόσως για όσους δεν την ξέρετε.

mpekas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φαντασια μου πλανευτρα εισε η πιο  μεγαλη πσευτρα..............

Επισκέπτης
Που είναι το κομμωτήριο που εργάζεται παρακαλώ; Θέλω να πάω να κάνω ισιωτική

visitor44

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω για την ιστορια, παντως η φοτο ειναι ολα τα λεφτα!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλος ο μαγγας.best seller θα παρει

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω οταν πηδαγα το φρωσακι μου το επαιζε αεροσυνοδος.....η αρχιψευτρα!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.780
Πόντοι
12.056
Noμιζεις Νταρκ οτι εφαγα χυλοπιτα... :rolleyes: :rolleyes:
Μου ανεφερε επεισεις και πολλα για τις επιδοσεις στο κρεβατι.. :grin: :grin:
Αλλα..μαλλον οχι πολλα,λιγα μου ειπε.. :rolleyes: :rolleyes:

:birdman: :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κανονικά έπρεπε να τις παρτουζώσεις και τις 2 μέσα στην θάλασσα...με την ΑΛΜΥΡΑ!
:2funny:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Στο παρόν thread, φαίνονται οι ανιστόρητοι.
Γνωστό το ειδύλλιο του DARK με το Φροσάκι  :rockon:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Στο παρόν thread, φαίνονται οι ανιστόρητοι.
Γνωστό το ειδύλλιο του DARK με το Φροσάκι  :rockon:

Πέστα ρε μεγάλε...γι αυτό ο φίλος Dark έστειλε και φώτο της στο What Boys Want για να διαλαλήσει τον ερωτά του στον παγκόσμιο ιστό. Επίσης τα βυζιά της σίγουρα κοιτούσαν τον καυτό ήλιο εξ' απανέκαθεν και όχι με την βοήθεια πλαστικού. Το σημαδάκι γύρω από την ρόγα της ΔΕΝ είναι ράματα...απλώς ανατρίχιασε το κορίτσι.
Πάντως φίλε Dark εγώ στα μισά της ιστορίας είχα γίνει τέντα.

Επισκέπτης
Φίλε Dark στείλε τηλέφωνο με pm και χρέωση διότι είναι εκπληκτικό μουνάκι και φαντάζομαι κάνει και freelance ε?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Και που να σφίξουν κι άλλο τα κρύα...ΛΑΛΗΣΕ και ο Dark  Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
[move][size=16pt]Βγήκαν τα ανακόντα παγανιά... [/size] [/move]

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Την ξέρετε νομίζω ΟΛΟΙ.Την έχετε δει.Την έχετε απολαύσει.Την έχετε :cum:για πάρτυ της.Κάποιοι τις έχετε μιλήσει.Κάποιος μιλφάκιας κιόλας έφαγε χυλόπιτα κατάμουτρα στην προσπάθειά του να μου την πάρει :birdman:

Κανείς όμως δεν ξέρει το πώς γνωρίστηκα με το κορίτσι μου-την μικρή μου κομμωτριούλα.

Η Φρόσω μου είναι καταρχάς 23 χρονών,γεννημένη σε ένα μικρό ορεινό χωριό των Γρεβενών όπου κ η ίδια σχεδόν το χει ξεχάσει.Από μικρή στα βάσανα,ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή,έφτασε στα 15 της στην Αθήνα,μην θέλοντας να μάθει ιδιαίτερα γράμματα,αλλά να γίνει μια κομμώτρια.Πράγματι το κατάφερε.

Πιο ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως το πώς γνωρίστηκα μαζί της.
Ήταν εκεί ,στο καυτό και σεξουαλικό νησί της Αμοργού.Την είδα σε μια παραλία γυμνιστών ένα καυτό πρωινό του Ιούλη να κάνει γυμνισμό με μια της φίλη.Ήμουν σχετικά κοντά της,όταν είδα το ηλιοκαμμένο,αλμυρό και συνάμμα ολόγυμνο αγαλματένιο κορμί της να έχει αφεθεί στα χάδια του ήλιου πάνω της.Ήταν μια οπτασία,μια όαση.Το μεγάλα κ στητα της βυζάκια ,ηλιοκαμμένα από το μαύρισμα ημερών κοίταζαν τον ήλιο προς τα πάνω λες κ ήταν ραντάρ.Το ιδρωμένο κορμί της ρουφούσε κάθε αχτίδα του ήλιου.Τα ξέπλεκα μαλλιά της έπεφταν κάτω από τους ώμους συνδυάζοντας με τα απίστευα κωλομέρια της,μια απίστευτη αγαλματένια σύνθεση.Δεν χόρταινα να την βλέπω.Μια ακατανοίκητη ορμή με έσυρε προς το μέρος της να της μιλήσω ,αδιαφορώντας για την εθελούσια γύμνια της,αυτής κ της φίλης της.Της μίλησα.Της συστήθηκα.Της είπα ότι ήθελα να την γνωρίσω .Έδειξε δεκτική.Δεν την ενοχλούσε που μου έδειχνε το μικρό της γατάκι με τις λίγες τριχίτσες του ,κατάμουτρα.Οι μικρές δροσοσταλίδες ιδρώτα στο μικρό της μουνάκι,το έκαναν πιο θελτικό κ πιο ποθητό.Καθώς μιλούσαμε έβγαλε ένα baby-oil κ γύρισε τα τουρλωτά της οπίσθια και με παρακάλεσε να της άλείψω σε όλο το πίσω μέρος με αυτό.Τα έχασα,αλλά δεν έχασα και την ευκαιρία.Πραγματικά αυτό που ακολούθησε ήταν μια μυσταγωγία.Με απαλές κινήσεις άρχισα να αλείβω το αγαλματένιο,φρουτώδες και χυμώδες κορμί της με λαδάκι.Κάνοντας της κ ένα είδος μασάζ,έδειχνε να το απολαμβάνει.Κάποια στιγμή σαν να μου φάνηκε ότι άκουγα κάποια μουγκρητά καθώς την άλειβα.Τα είχα παίξει.Μου είχε γίνει πύραυλος κ μάλλον μου φαινόνταν.Όταν τελείωσα,μου ζήτησε να με ευχαριστήσει για αυτό πυο της έκανα-λες κ δεν έπρεπε να της πω εγώ ευχαριστώ.Την ρώτησα πώς μπορεί να γίνει αυτό.Η Φρόσω μου έδειξε κάποια δέντρα παραπέρα κ μου πέταξε την ατάκα ΄΄εκεί θα μπορε΄σω να σε ευχαριστήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα΄΄.Λέγοντας στην φίλη της ότι θα αργήσει λίγο,με έειασε από το χέρι κ πήγαμε σε μια μικρή συστάδα ΄δεντρων.Αφού έβαλε κάτω την πετσέτα που εςίχε πάρει μαζί,γονάτισε κ αφού μου είπε ότι ήρθε η ώρα να με ευχαριστήσει,άρχισε με αργές κινήσεις να μου τον ρουφάει.Πέταγα στα ουράνια.Αφού με τσιμπούκωσε κανένα πεντάλεπτο μου τούρλωσε τον πισινό της για να την πηδήξω.Ολά έγιναν ακαριαία.Η Φρόσω,εκέινο το λάγνο κ ποθητό κορμί έγινε δικό μου.Έκτοτε είμαστε μαζί κ κάθε πήδημα μαζί της δεν έχει καμμιά ομοιότητα με τα προηγούμενα.Αξέχαστες εκείνες οι διακοπές μου στην Αμοργό.Σας παραθέτω κ μια φώτο της Φρόσως για όσους δεν την ξέρετε.
=1000000000000000 ΑΕΚΑΡΑ

Επισκέπτης

Κατι λεγαμε για μουνοδουλισμο σε αλλα τοπικ και την κλασσικη λιγουρια του νεοελληνα που φτανει σε σημειο να γινεται σαβουρογαμης και ερμαιο των Ελεεινιδων.

Δεν μας νιαζει και τοσο εχω διαβασει απειρες πορνοιστοριες.

Τι κομμωτρια ρε....Θα εκανε μεγαλη καρριερα σαν πορνοσταρ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δηλαδή ρε φίλε whitey..εσύ είσαι ο μάγκας,ο σου γαμώ και κάποιοι άλλοι όπως ο ντάρκ ή δεν ξέρω εγώ ποιός είναι μαλάκες και μουνόδουλοικαι κοκκινιστοί,άρα το 95% των ελλήνων που είτε έχουν γκόμενα είτε είναι παντρεμένοι....τι να πω ρε φίλε , είσαι και μετριόφρων.....εσύ ο σωστός και οι πολλοί λάθος...εντάξει και αυτό παίζει....

Επισκέπτης
δηλαδή ρε φίλε whitey..εσύ είσαι ο μάγκας,ο σου γαμώ και κάποιοι άλλοι όπως ο ντάρκ ή δεν ξέρω εγώ ποιός είναι μαλάκες και μουνόδουλοικαι κοκκινιστοί,άρα το 95% των ελλήνων που είτε έχουν γκόμενα είτε είναι παντρεμένοι....τι να πω ρε φίλε , είσαι και μετριόφρων.....εσύ ο σωστός και οι πολλοί λάθος...εντάξει και αυτό παίζει....

Δεν κατηγορησα τον dark.Μαγκια του αμα εχει τετοια γκομενα.Κοροιδεψα τον μουνοδουλισμο των λιγουριδων στο site οπως και τα ζωα που εξυψωνουν τις Ελεινιδες και το ονειρο τους ειναι να βρουν "παπουτσι απο τον τοπο τους".

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι ΄λλα και ο ντλαρκ ,και εγώ ,και πολλοί άλλοι μέσα σε αυτό που λες δεν είμαστε?..άσε τον καθένα να κάνει ότι νομίζει σωστό και απλά λέγε τις απόψεις σου που όπως είπα είναι κάθ όλα σεβαστές..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom