Νέα

Η φανέλα με το 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας άρεσε η σειρά η Φανέλα με το 9?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Με αφορμή την ταινία αυτή και τη σειρά αυτή να θυμηθούμε μεγάλες στιγμές της τηλεόρασης και της οθόνης του σινεμά.

Τελευταία τροποποίηση:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.731
Πόντοι
206
Βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα.
Για την ιστορία, προβαλλόταν βράδια της Κυριακής αν θυμάμαι καλά σε ένα από τα δύο μοναδικά κανάλια που υπήρχαν τότε πριν από 35 χρόνια νομίζω και θυμάμαι χαρακτηριστικά την σκηνή που ο τραυματίας πρωταγωνιστής προσπαθούσε να ξαναμπεί στην προπόνηση της ομάδας από όπου τον είχαν διώξει. Πιτσιρικάς εγώ ρώτησα τον πατέρα μου σχετικά, και μου είπε έτσι έχουν αυτά με τον αθλητισμό, μεγάλη ανασφάλεια. Σπρώχνοντας εμμέσως και άμεσα εμένα στο να είμαι καλός και μελετηρός μαθητής για να ξεφύγω από αυτήν την ανασφάλεια

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα.
Για την ιστορία, προβαλλόταν βράδια της Κυριακής αν θυμάμαι καλά σε ένα από τα δύο μοναδικά κανάλια που υπήρχαν τότε πριν από 35 χρόνια νομίζω και θυμάμαι χαρακτηριστικά την σκηνή που ο τραυματίας πρωταγωνιστής προσπαθούσε να ξαναμπεί στην προπόνηση της ομάδας από όπου τον είχαν διώξει. Πιτσιρικάς εγώ ρώτησα τον πατέρα μου σχετικά, και μου είπε έτσι έχουν αυτά με τον αθλητισμό, μεγάλη ανασφάλεια. Σπρώχνοντας εμμέσως και άμεσα εμένα στο να είμαι καλός και μελετηρός μαθητής για να ξεφύγω από αυτήν την ανασφάλεια
Σειρά, ταινία και βιβλίο με τρομερά νοήματα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.375
Πόντοι
3.846
Μελανό σημείο της ταινίας ο Τζώρτζογλου που εκτός από κακός ηθοποιός ήταν και άσχετος με το ποδόσφαιρο. Στις λήψεις όλο ντουμπλάρουν τα πόδια του και τον δείχνουν από τη μέση και πάνω όπου και τότε φαίνεται πόσο άμπαλος είναι. Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως πήρε το ρόλο.

Ήταν μια προσπάθεια να απεικονιστεί η φάση της εποχής δεκαετία '80 με τα τοπικά ,τα στημένα, τα ποδοσφαιρικά είδωλα και πόσο γρήγορα καταποντίζονται. Καλή ταινία.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Μελανό σημείο της ταινίας ο Τζώρτζογλου που εκτός από κακός ηθοποιός ήταν και άσχετος με το ποδόσφαιρο. Στις λήψεις όλο ντουμπλάρουν τα πόδια του και τον δείχνουν από τη μέση και πάνω όπου και τότε φαίνεται πόσο άμπαλος είναι. Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως πήρε το ρόλο.

Ήταν μια προσπάθεια να απεικονιστεί η φάση της εποχής δεκαετία '80 με τα τοπικά ,τα στημένα, τα ποδοσφαιρικά είδωλα και πόσο γρήγορα καταποντίζονται. Καλή ταινία.
Και με πολύ καλό καστ.
Νομίζω ο Τζώρτζογλου δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Μπιλ Σερέτη.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.396
Πόντοι
3.796

Χαχαχα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.069
Πόντοι
6.030
Η ιστορία ταυτίζεται με την ιστορία μεγάλων ταλέντων οπως Σουλης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Τεννές κλπ που ενώ θα μπορούσαν να παίζουν στην Μπαρτσελονα τους έφαγε το σύστημα.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Η ιστορία ταυτίζεται με την ιστορία μεγάλων ταλέντων οπως Σουλης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Τεννές κλπ που ενώ θα μπορούσαν να παίζουν στην Μπαρτσελονα τους έφαγε το σύστημα.
Ισχύει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.341
Πόντοι
1.446
Με αφορμή την ταινία αυτή και τη σειρά αυτή να θυμηθούμε μεγάλες στιγμές της τηλεόρασης και της οθόνης του σινεμά.
Ρε bro, θέλεις να ανοίξεις συζήτηση για τις μεγάλες στιγμές του σινεμά και από τόσες γαμάτες ταινίες που υπάρχουν διάλεξες να βάλεις μία που παίζει ο τελείως ατάλαντος τύπος Τζώρτζογλου;

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Ρε bro, θέλεις να ανοίξεις συζήτηση για τις μεγάλες στιγμές του σινεμά και από τόσες γαμάτες ταινίες που υπάρχουν διάλεξες να βάλεις μία που παίζει ο τελείως ατάλαντος τύπος Τζώρτζογλου;
Λεπτομέρεια αυτό.
Μεγάλη σειρά και μεγάλη ταινία.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.341
Πόντοι
1.446
Λεπτομέρεια αυτό.
Μεγάλη σειρά και μεγάλη ταινία.
Επειδή δεν την έχω δει δε θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά το να φτιάξεις μεγάλη ταινία με leading man τον Τζώρτζογλου ακούγεται σαν να φτιάξεις φανταστική τυρόπιτα με χαλασμένο τυρί.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Επειδή δεν την έχω δει δε θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά το να φτιάξεις μεγάλη ταινία με leading man τον Τζώρτζογλου ακούγεται σαν να φτιάξεις φανταστική τυρόπιτα με χαλασμένο τυρί.
Μη στέκεσαι εκεί.Δες τη σειρά.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.341
Πόντοι
1.446

Lee Van Cleef

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
38
Πόντοι
0
ο τζωρτζογλου ειναι απο τους λιγους ηθοποιους που εχουν παιξει σε ταινια του αγγελοπουλου.
πιθανον να σας επηρεαζει οτι οντως ειναι αχωνευτος αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το υποκριτικο του ταλεντο.
εξαιρετικος ηθοποιος αλλα με κακες επιλογες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom