Νέα

Η εποχή του εικονικού σεξ έφτασε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η εποχή του εικονικού σεξ έφτασε! Την ώρα που διάσημοι σταρ της βιομηχανίας πορνό υπέγραφαν αυτόγραφα στην ετήσια έκθεση Προϊόντων για Ενηλίκους, εταιρεία παρουσίασε μια νέα, πρωτοποριακή συσκευή τεχνολογικού σεξ.
Η συσκευή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από πρώην μηχανικό της NASA, και προσομοιάζει τη σεξουαλική επαφή με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από το υλικό που χρησιμοποιείται στα μπιμπερό και συνδέεται μέσω USB με υπολογιστή. Μέσα από την ειδική υπηρεσία ερωτικών ταινιών, η συσκευή προσομοιάζει την κίνηση και τις πράξεις της εκάστοτε πρωταγωνίστριας, ώστε ο χρήστης να έχει την αίσθηση του πρωταγωνιστή.
«Βλέπεις τα όσα εκτυλίσσονται στην οθόνη και η συσκευή λαμβάνει σήμα των όσων διαραματίζονται» εξήγησε ο Μπρετ Ντρίσντεϊλ, στέλεχος της εταιρείας ανάπτυξης της συσκευής προσομοίωσης.
Το μηχάνημα θα είναι συμβατό το διαδικτυακό θέατρο της RealTouch, με κόστος ένα δολάριο το λεπτό, ενώ η συσκευή θα κοστίζει περίπου 150 δολάρια.

πηγή:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
58
Like
1.758
Πόντοι
8.245
Η εποχή του εικονικού σεξ έφτασε! Την ώρα που διάσημοι σταρ της βιομηχανίας πορνό υπέγραφαν αυτόγραφα στην ετήσια έκθεση Προϊόντων για Ενηλίκους, εταιρεία παρουσίασε μια νέα, πρωτοποριακή συσκευή τεχνολογικού σεξ.
Η συσκευή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από πρώην μηχανικό της NASA, και προσομοιάζει τη σεξουαλική επαφή με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από το υλικό που χρησιμοποιείται στα μπιμπερό και συνδέεται μέσω USB με υπολογιστή. Μέσα από την ειδική υπηρεσία ερωτικών ταινιών, η συσκευή προσομοιάζει την κίνηση και τις πράξεις της εκάστοτε πρωταγωνίστριας, ώστε ο χρήστης να έχει την αίσθηση του πρωταγωνιστή.
«Βλέπεις τα όσα εκτυλίσσονται στην οθόνη και η συσκευή λαμβάνει σήμα των όσων διαραματίζονται» εξήγησε ο Μπρετ Ντρίσντεϊλ, στέλεχος της εταιρείας ανάπτυξης της συσκευής προσομοίωσης.
Το μηχάνημα θα είναι συμβατό το διαδικτυακό θέατρο της RealTouch, με κόστος ένα δολάριο το λεπτό, ενώ η συσκευή θα κοστίζει περίπου 150 δολάρια.

πηγή:
δηλαδη οι εικονικη πρωταγωνιστρια θα τα καταπινει?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
Δεν είναι κάπως χαμηλή η τιμή του? Εμένα με βάζει σε σκέψεις!  :idiot:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
σου λεει ομως οτι πληρωνεις κ καθε λεπτο που ψευτογαμας ρε συ....

Ναι οκ, είναι θέμα μάρκετινγκ αυτό (προσιτή συσκευή- κέρδος από ταινίες). Δεν ξέρω! Εγώ το παραδέχομαι, θα το παιρνα (υπάρχουν κάποιες που ευχαρίστως θα πήδαγα έστω και εικονικά) αλλά πρώτα θα περίμενα να έβλεπα πως "τσούλαγε" το πράγμα...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εμενα μαγκες κατι μου λεει οτι θα πουλησει τρελα αυτο. :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω παλι δεν καταλαβα που βαζεις το πραμα σου......σε ενα ματσουκα σαν μπιρερο?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.704
Πόντοι
19.485
εγω παλι δεν καταλαβα που βαζεις το πραμα σου......σε ενα ματσουκα σαν μπιρερο?

Πιστεύω πως θα ναι κάτι σαν τα όνειρα που βλέπεις καμιά φορά! Οτι θεωρεί ο εγκέφαλος αληθινό... Πόσες φορές έχεις κσυπνήσει καυλωμένος... ή καμιά φορά κιόλας...?

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Ναι οκ, είναι θέμα μάρκετινγκ αυτό (προσιτή συσκευή- κέρδος από ταινίες). Δεν ξέρω! Εγώ το παραδέχομαι, θα το παιρνα (υπάρχουν κάποιες που ευχαρίστως θα πήδαγα έστω και εικονικά) αλλά πρώτα θα περίμενα να έβλεπα πως "τσούλαγε" το πράγμα...

Εγώ πάντως, αν κ δηλωμένος ΤΡΕΛΛΟΣ gadgetάκιας, ΔΕΝ πρόκειται όχι ν' αγόραζα αλλά ούτε να χρησιμοποιούσα κάποια ανάλογη συσκευή... 1000 φορές καλύτερα να ξόδευα το 20άρικο μ' ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καβλιάρικο μουνάκι, παρά σε 20 λεπτά μαλακίας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πιστεύω πως θα ναι κάτι σαν τα όνειρα που βλέπεις καμιά φορά! Οτι θεωρεί ο εγκέφαλος αληθινό... Πόσες φορές έχεις κσυπνήσει καυλωμένος... ή καμιά φορά κιόλας...?
να ξυπνησω κ να ειναι τεντα?πολλες......παντως ειναι καλη μαγκια κ οντως θα πουλησει.λοιπον,σας χαιρετω,καλη συνεχεια κ τα λεμε

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μαλλον το μπιμπερο η αλλιως δοχειο για τα υγρα σου θα ειναι για να τα μαζεψει στο τελος και οχι να τα πεταξεις πανω στο χαλι,στην ντουλαπα η οπου αλλου κατσει.. :2funny:
Το πιθανοτερο ειναι να υπαρχει καποιο ειδικο κρανος το οποιο θα προκαλει ερεθισμο σε καποιο νευρο του εγκεφαλου και θα σου δινει την εντυπωση οτι γαμας στα αληθινα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ πάντως, αν κ δηλωμένος ΤΡΕΛΛΟΣ gadgetάκιας, ΔΕΝ πρόκειται όχι ν' αγόραζα αλλά ούτε να χρησιμοποιούσα κάποια ανάλογη συσκευή... 1000 φορές καλύτερα να ξόδευα το 20άρικο μ' ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καβλιάρικο μουνάκι, παρά σε 20 λεπτά μαλακίας...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ προτιμερο στο μουνι της ΓΙΑΓΙΑΣ να τον βαλης παρα σε τετοιες εικονικες  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παλι καλα που στην Ελλαδα μπορουμε να γαμαμε με ενα 20ρικο ;)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
χαχαχαχα
πολυ εξηπνος αυτος που το σχεδιασε!!! εχει και τις πορνοσταρ για κραχτες στο σαιτ και σου λεει οτι ολο και καποιος θα θελει να γαμ...σει την Jenna Haze για παραδειγμα. Δεν καταλαβα ακομη πως λειτουργει με το βιντεο αλλα θα το ψαξω πιο καλα. Δηλαδη που ειναι τα βιντεο που ειναι συμβατα με τη συσκευη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom