Νέα

Η Ελλάδα υποστήριξε τις ιερόδουλες εν μέσω COVID-19. Οι Ευρωπαίοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Λοιπόν ανοιγω αυτό το θεματάκι γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση πρέπει να ομολογήσω.
Οι ιερόδουλες στην Ελλάδα πήραν το επίδομα των 800 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπως όλοι οι εργαζόμενοι - εξυπακούεται μιλαμε για νομιμες/δηλωμένες και όχι αδήλωτες.

Στην υπουργική απόφαση είναι ο κωδικός 96091912   "Υπηρεσίες ιερόδουλου", 4 σειρές από το τέλος, πάρτε λινκ

Έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδύκτιο για το πως και αν βοήθησαν τις ιερόδουλες οι "πολιτισμένοι" και οπωσδήποτε πλουσιότεροι της ψωροκώσταινας Ευρωπαίοι, εν μέσω του lockdown λόγω Covid 19.

Η Γερμανία δεν έδωσε τίποτα

Στην Ολλανδία -που είναι και πολύ φιλελευθεροι και ανεκτικοί άνθρωποι- προέβλεψαν εκτακτο επίδομα για τους ιδιοκτήτες των οίκων - όχι όμως και για τις εργαζόμενες σε αυτόυς.

Στην Ιταλία, νιεντε, ωστόσο ο Πάπας ανταποκρίθηκε στην έκκληση βοήθειας κάποιων εκπορνευόμενων τρανσέξουαλ -όχι όλων- πατριωτάκια του από την Λατινική Αμερική. Άλα! έβγαλε γούστα ο ποντίφικας!

Στην Ισπανία, ναντα

Στην Αγγλία ακολούθησαν το παράδειγμα της Ολλανδίας, βοήθημα στους ιδιοκτήτες, για τις εργαζόμενες τίποτα.

Στη Γαλλία ζα μανφου

Απ΄ όσο έψαξα μόνο στην Ιαπωνία δώσανε έκτακτο επίδομα 900$ και όχι αμέσως αλλά μετά από αντιδράσεις

Μερικές φορές -και από το πουθενά μάλιστα!- αυτή η χώρα με κάνει περήφανο.

Γεια σου ρε Ελλαδίτσα!

Συνημμένα

• greece-flag.gif
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 60

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Εεεεεετσι μαζι σου κ εγω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λοιπόν ανοιγω αυτό το θεματάκι γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση πρέπει να ομολογήσω.
Οι ιερόδουλες στην Ελλάδα πήραν το επίδομα των 800 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΑ όπως όλοι οι εργαζόμενοι - εξυπακούεται μιλαμε για νομιμες/δηλωμένες και όχι αδήλωτες.

Στην υπουργική απόφαση είναι ο κωδικός 96091912  "Υπηρεσίες ιερόδουλου", 4 σειρές από το τέλος, πάρτε λινκ

Έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδύκτιο για το πως και αν βοήθησαν τις ιερόδουλες οι "πολιτισμένοι" και οπωσδήποτε πλουσιότεροι της ψωροκώσταινας Ευρωπαίοι, εν μέσω του lockdown λόγω Covid 19.

Στην Ολλανδία -που είναι και πολύ φιλελευθεροι και ανεκτικοί άνθρωποι- προέβλεψαν εκτακτο επίδομα για τους ιδιοκτήτες των οίκων - όχι όμως και για τις εργαζόμενες σε αυτόυς.

Στην Ιταλία, νιεντε, ωστόσο ο Πάπας ανταποκρίθηκε στην έκκληση βοήθειας κάποιων εκπορνευόμενων τρανσέξουαλ -όχι όλων- πατριωτάκια του από την Λατινική Αμερική. Άλα! έβγαλε γούστα ο ποντίφικας!

Στην Ισπανία, ναντα

Στην Αγγλία ακολούθησαν το παράδειγμα της Ολλανδίας, βοήθημα στους ιδιοκτήτες, για τις εργαζόμενες τίποτα.

Στη Γαλλία ζα μανφου

Απ΄ όσο έψαξα μόνο στην Ιαπωνία δώσανε έκτακτο επίδομα 900$ και όχι αμέσως αλλά μετά από αντιδράσεις

Μερικές φορές -και από το πουθενά μάλιστα!- αυτή η χώρα με κάνει περήφανο.

Γεια σου ρε Ελλαδίτσα!
δεν τους φτανει το 800αρι ρε φιλε,800 εβγαζαν σε μια αντε 2 μερες δουλειας.
το θεμα είναι ποτε θα ξεκινησουν να εργαζονται.

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
δεν τους φτανει το 800αρι ρε φιλε,800 εβγαζαν σε μια αντε 2 μερες δουλειας.
το θεμα είναι ποτε θα ξεκινησουν να εργαζονται.
Δε ξέρω πόσα βγάζουν και σε πόσες μέρες, το θέμα είναι οτι το κράτος αναγνώρισε ότι οι ιερόδουλες είναι εργαζόμενες, ότι πλήττεται το επάγγελμά τους και τους έδωσε το βοήθημα ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Δες στα λινκ τι γίνεται Ευρώπη μερια.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195

Στην υπουργική απόφαση είναι ο κωδικός 96091912  "Υπηρεσίες ιερόδουλου",
...................
.....................
Στην Ολλανδία -που είναι
..............

φίλε για να κάνουμε σύγκριση πρέπει να ξέρουμε τι έδωσε η Γερμανία στους άλλους και σε ποιούς εργαζομένους (δεν το ξέρω)
αλλιώς δε βγάζει νόημα

foititis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Κριτικές
7
Like
312
Πόντοι
280
Γελάω μαζί σου !! Ρε υπάρχει άνθρωπος που έχει πάρει απόδειξη από πουτάνα ? Ακόμα και εδώ φένεται πόσο πίσω είμαστε !

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Καλα ποσες ειναι δηλωμενες το 1%? Επίσης γιατι να παρουν επίδομα αφου δε φορολογουνται, ολα μαυρα στη τσέπη πανε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μαλακία άρθρο αφού όλες είναι αδήλωτες.
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα γιατί πραγματικά οι ιερόδουλες είναι τα θύματα του ελληνικού συστήματος.
Αυτές μένουν αδήλωτες για να τα παίρνουν όλοι μπάτσοι, δικηγόροι και λοιποί νταβατζήδες και να τι γίνεται σε περίοδους κρίσεις.
Δεν λέω να τα δηλώσουν όλα, αλλά τουλάχιστον κάτι να δηλώσουν για να προστατευτούν.
Αλλά σιγά μη τους αφήσει το ελληνικό σύστημα.
Που ούτως οι άλλως δε θέλουν, γιατί δε τους κόβει, αλλά και να θέλαν  :wanker:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Αρχιδια παίρνουν οι μπατσοι και δικηγόροι, βγαζει αρκετά η πλειοψηφια ιεροδουλων που δεν έχει ανάγκη το 800ρι.. Δηλαδη δε βαζουν κανα ευρω στην ακρη τα ξοδευουν ολα?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αρχιδια παίρνουν οι μπατσοι και δικηγόροι, βγαζει αρκετά η πλειοψηφια ιεροδουλων που δεν έχει ανάγκη το 800ρι.. Δηλαδη δε βαζουν κανα ευρω στην ακρη τα ξοδευουν ολα?

Τι εννοείς αρχίδια; Εγώ που έχω μιλήσει με πάμπολλες ιερόδουλες όλες μου έχουν πει ότι οι μπάτσοι παίρνουν κανονικά μηνιάτικο από τα μαγαζιά.
Όσο για τους δικηγόρους δεν είναι λίγες φορές που ιερόδουλες καταλήγουν στο τμήμα και ο δικηγόρος τσιμπάει ενα 400αρι απλά για να πάει να τις βγάλει.
Όσο γιαυτά που βγάζουν οι ιερόδουλες... Πρώτον δεν είναι τόσο πολλά όσο νομίζουν πολλοί εδώ μέσα. Τα μαγαζιά κρατάνε και τα πρώτα ραντεβού και τα μισά από ότι βγάλει. Και δεν έχουν και τόσο κόσμο όσο νομίζουν οι περισσότερο. Το 90% αυτών που βλέπεις για τσάρκα πάνε για μάτι μόνο και δε περνάνε.
Κιαυτά που μένουν τα περισσότερα πάνε σε νταβάδες, οικογένεια, ναρκωτικά ή ότι άλλο βίτσιο έχει η καθεμία. Οπότε στην ουσία αρχίδια μένουν.

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Τι εννοείς αρχίδια; Εγώ που έχω μιλήσει με πάμπολλες ιερόδουλες όλες μου έχουν πει ότι οι μπάτσοι παίρνουν κανονικά μηνιάτικο από τα μαγαζιά.
Όσο για τους δικηγόρους δεν είναι λίγες φορές που ιερόδουλες καταλήγουν στο τμήμα και ο δικηγόρος τσιμπάει ενα 400αρι απλά για να πάει να τις βγάλει.
Όσο γιαυτά που βγάζουν οι ιερόδουλες... Πρώτον δεν είναι τόσο πολλά όσο νομίζουν πολλοί εδώ μέσα. Τα μαγαζιά κρατάνε και τα πρώτα ραντεβού και τα μισά από ότι βγάλει. Και δεν έχουν και τόσο κόσμο όσο νομίζουν οι περισσότερο. Το 90% αυτών που βλέπεις για τσάρκα πάνε για μάτι μόνο και δε περνάνε.
Κιαυτά που μένουν τα περισσότερα πάνε σε νταβάδες, οικογένεια, ναρκωτικά ή ότι άλλο βίτσιο έχει η καθεμία. Οπότε στην ουσία αρχίδια μένουν.
Δε ξέρω τι κάνει η όποια εργαζόμενη σε οίκους/στουντιο, δε ξέρω πόσα λεφτα βγάζει, πόσα αποταμιευει, που τα δίνει, που τα τρώει κτλ

Άνοιξα αυτό το νήμα γιατί ενώ στη Ελλάδα ΑΜΕΣΩΣ συμπεριελήφθηκαν ιερόδουλες στην απόφαση για οικονομική ενισχυση εργαζομένων λόγω covid 19, στην Ευρώπη -ακόμα και σε χώρες που η πορνεία είναι νομιμη- δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ πρόνοια.

Το πόσες είναι αδήλωτες και πόσες δηλωμένες ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ξέρω όμως από στούντιο που πάω τόσα χρόνια ότι είναι δηλωμένες και περνάνε γιατρούς.
Μου έτυχε μάλιστα μια φορά -στους Γερμανούς το λέω, γιατί όχι- κάτι δεν κατάλαβε η τσα2 σε μια ερώτηση μου (ξένη ήταν) και μου έφερε χαρτιά εξετάσεων και ένα βιβλιαράκι.
Σε όσες είναι αδήλωτες -by the way- πως θα δώσει επίδομα το κράτος; Γενικότερα σε όποιον εργαζόμενο δουλεύει "μαύρα" πως θα δωθεί επιδομα εργαζόμενου ενω αυτός φαίνεται άνεργος/μη εργαζόμενος;

Αυτά

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Σωστός!!

Ελλάδα λόγω της χωριατοσύνης και του κόμπλεξ υπάρχει ακολούθως και η ξενολαγνεία. Οι βορειο/δυτικοι Ευρωπαίοι έχουν ένα καλό επίπεδο ζωής μεν αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζεται ακριβώς στον πολιτισμό και στους τρόπους τους. Γενικά υποκρίνονται ώστε να ακολουθούν τους κοινωνικούς κανόνες που έχουν θεσπίσει αλλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία, τους ξεχνούν εύκολα.

Σε εμάς λόγω μακροχρόνιου πολιτισμού πηγάζει με φυσικό τρόπο.
Βέβαια υπάρχει κ μεγάλη μερίδα Ελληνόφωνων που είτε δεν είναι Έλληνες είτε έχουν υιοθετήσει ανατολίτικη νοοτροπία (κοινώς τουρκόσποροι) που κρατούν γερά τα σκήπτρα ενώ από το '80 σήκωσαν και κεφάλι.

Όσο γιαυτά που βγάζουν οι ιερόδουλες... Πρώτον δεν είναι τόσο πολλά όσο νομίζουν πολλοί εδώ μέσα.

Πολύ σωστός! Μην ξεχνάμε και την ιστορία με τις Μολδαβές που από ό,τι ανακοινώθηκε τους έδιναν το πολύ 1000 ενώ οι από πίσω έβγαζαν 150,000 τον μήνα (ή κάτι παρόμοιο).

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Σωστός!!

Ελλάδα λόγω της χωριατοσύνης και του κόμπλεξ υπάρχει ακολούθως και η ξενολαγνεία. Οι βορειο/δυτικοι Ευρωπαίοι έχουν ένα καλό επίπεδο ζωής μεν αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζεται ακριβώς στον πολιτισμό και στους τρόπους τους. Γενικά υποκρίνονται ώστε να ακολουθούν τους κοινωνικούς κανόνες που έχουν θεσπίσει αλλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία, τους ξεχνούν εύκολα.

Σε εμάς λόγω μακροχρόνιου πολιτισμού πηγάζει με φυσικό τρόπο.
Βέβαια υπάρχει κ μεγάλη μερίδα Ελληνόφωνων που είτε δεν είναι Έλληνες είτε έχουν υιοθετήσει ανατολίτικη νοοτροπία (κοινώς τουρκόσποροι) που κρατούν γερά τα σκήπτρα ενώ από το '80 σήκωσαν και κεφάλι.

Πολύ σωστός! Μην ξεχνάμε και την ιστορία με τις Μολδαβές που από ό,τι ανακοινώθηκε τους έδιναν το πολύ 1000 ενώ οι από πίσω έβγαζαν 150,000 τον μήνα (ή κάτι παρόμοιο).
Πρωτίστως  :hi:

Μου έκανε εντύπωση ότι στην Ευρώπη δεν στηριξαν τις ιερόδουλες, ειδικά σε χώρες που η πορνεια είναι νομιμη πχ Γερμανια,ολλανδια κτλ ενω η Ελλαδίτσα χωρίς δευτερη σκεψη εξ αρχης έβαλε τις ιεροδουλες στο επιδομα.
Μπραβο, Ελλαδα :)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα κορίτσια ενισχύθηκαν.
το λέω γιατί δεν είναι απαραίτητο για να δουλέψει κάποια σε οίκο να έχει κάνει έναρξη στην εφορία με ΚΑΔ ιερόδουλης.
θεωρείται οτι εργάζεται νόμιμα εφόσον έχει:

1) Πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό έχει διάρκεια τριών ετών, με δυνατότητα ανανέωσης και χορηγείται σ' όσους πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις
— Ηλικία άνω των 18 ετών, άγαμη ή χήρα ή διαζευγμένη
— Να μην πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή μολυσματικές νόσους
— Να μην έχει διαγνωσθεί με ψυχική νόσο, να μην κάνει χρήση ναρκωτικών
— Να μην έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αποπλάνηση ανηλίκων, διευκόλυνση ακολασίας, μαστροπεία, σωματεμπορία, ληστεία και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών

2) Βιβλιάριο υγείας. Εκδίδεται από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας, όπου δραστηριοποιείται ο ενδιαφερόμενος. Το συγκεκριμένο βιβλιάριο πρέπει να ανανεώνεται κάθε 15 ημέρες.

3)και να μην εργάζεται σε περισσότερα από ένα ιδρύματα

ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι αυτός ο οποίος υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει κάνει έναρξη επιτηδεύματος για ατομική επιχείρηση οίκου ανοχής

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.936
Πόντοι
3.346
θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα κορίτσια ενισχύθηκαν.
το λέω γιατί δεν είναι απαραίτητο για να δουλέψει κάποια σε οίκο να έχει κάνει έναρξη στην εφορία με ΚΑΔ ιερόδουλης.
θεωρείται οτι εργάζεται νόμιμα εφόσον έχει:

1) Πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό έχει διάρκεια τριών ετών, με δυνατότητα ανανέωσης και χορηγείται σ' όσους πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις
— Ηλικία άνω των 18 ετών, άγαμη ή χήρα ή διαζευγμένη
— Να μην πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή μολυσματικές νόσους
— Να μην έχει διαγνωσθεί με ψυχική νόσο, να μην κάνει χρήση ναρκωτικών
— Να μην έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αποπλάνηση ανηλίκων, διευκόλυνση ακολασίας, μαστροπεία, σωματεμπορία, ληστεία και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών

2) Βιβλιάριο υγείας. Εκδίδεται από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της περιφέρειας, όπου δραστηριοποιείται ο ενδιαφερόμενος. Το συγκεκριμένο βιβλιάριο πρέπει να ανανεώνεται κάθε 15 ημέρες.

3)και να μην εργάζεται σε περισσότερα από ένα ιδρύματα

ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι αυτός ο οποίος υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει κάνει έναρξη επιτηδεύματος για ατομική επιχείρηση οίκου ανοχής
Θα βρεις καμια που να εχει ολα τα παραπανω που γραφεις? εγω οταν ζητησα σε στουντιο βιβλιαριο η κοπελα μου το εφερε αλλα δεν εδειχνε το ονομα της.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Θα βρεις καμια που να εχει ολα τα παραπανω που γραφεις? εγω οταν ζητησα σε στουντιο βιβλιαριο η κοπελα μου το εφερε αλλα δεν εδειχνε το ονομα της.

σκέψου τύπε αν δεν υπάρχουν τα "βασικά" προαπαιτούμενα για "νόμιμη" εργασία σε οίκο, πόσο σπάνιο θα είναι να βρεις εκδιδόμενη με έναρξη στην εφορία.
εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ναι μεν αποφάσισαν να ενισχυθούν οι ιερόδουλες, αλλά δεν υπάρχουν κοπέλες με ΚΑΔ ιερόδουλης γιατί πολύ απλά δεν είναι απαραίτητο.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Η Ελλάδα υποστήριξε όσες ιερόδουλες αποτόλμησαν να είναι «λευκές» (όπως κάθε άλλος «νορμάλ» ελεύθερος επαγγελματίας), με τίμημα είτε να τους φορομπήγει είτε να τους κάνει την ζωή νομική κόλαση άνευ λόγου, όταν δεν υπάρχει κορονοιός (όπως κάθε άλλος «νορμάλ» ελεύθερος επαγγελματίας).

Πάμε παρακάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom