Νέα

Η Έλενα "Εκπαιδεύει" τον Φίλο Της / Κεράτωμα/Cuckolding

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Η Γωνιά Των Αναγνωστών :
/p/blog-page_10.html

Η Γωνιά Των Αναγνωστών : Η Έλενα «Εκπαιδεύει» Τον Φίλο Της
/2012/01/blog-post_28.html

Η Έλενα μας περιγράφει πώς απέκτησε έναν νταβραντισμένο εραστή και έναν υποτακτικό σκλάβο ....

Με λένε Έλενα και είμαι 24 . Εδώ και ένα περίπου χρόνο έχω σχέση με τον Κώστα που είναι συνομήλικός μου . Είχαμε μια κανονική ζωή , μέχρι που μια μέρα σε ένα κλαμπάκι που είχαμε βρεθεί , ξαναείδα τον Γιάννη , ένα παλιό μου γκόμενο .
Ο Γιάννης , σε αντίθεση με τον Κώστα , είναι πολύ πιο μπρουτάλ και έκανε φανταστικό και πρόστυχο σέξ μαζί μου , ενώ ο Κώστας είναι πιο τρυφερός στο κρεβάτι .
Ο Κώστας ήταν ευγενικός μαζί του αλλά ο Γιάννης τον περιφρονούσε σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας προφανώς θεωρώντας τον κατώτερο του .
Για να μην τα πολυλογώ αναζοπυρώθηκε το παλιό αίσθημα και την επόμενη μέρα βρέθηκα με τον Γιάννη στο κρεβάτι κάνοντας ένα μαραθώνιο σέξ .

Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια σε διπλό ταμπλό και είπα στον Κώστα να χωρίσουμε .
Έπεσε στα πόδια μου , παρακαλούσε και ικέτευε να μην τον διώξω και ότι θα δεχόταν να πηγαίνω και με τον Γιάννη αρκεί να με «υπηρετούσε»
Έπεσα απο τα σύνεφα . Τι εννοούσε ;
Ξεκίνησε λοιπόν ένα ταξίδι στο ίντερνετ και μου έδειξε σάιτ όπως και το μπλόγκ σας που η Γυναίκα είναι αφέντρα και κυριαρχεί σε άλλους αδύναμους άντρες . Καύλωσα πολύ διαβάζοντάς τα και μάλιστα τον πήδηξα και με το στραπον .
Σήμερα , αρκετές εβδομάδες μετά , κάνω σέξ με τον Γιάννη και έρχομαι σπίτι στον Κώστα που τον έχω εκπαιδεύσει να με περιμένει σαν καλό και υπάκουο σκυλί .
Έχω προμηθευτεί μαστίγια και στραπον και ομολογώ ότι ο νέος μου ρόλος μου αρέσει πολύ. Μάλιστα διάβασα και τα άρθρα σας και σκέπτομαι να ντύσω τον Κώστα γυναικεία και να φέρω τον Γιάννη να τον γαμήσει και αυτόν .

Απάντηση :
Έλενα , είσαι μια πραγματική Αφέντρα . Είσαι όμως και τυχερή που έχεις έναν υποτακτικό όπως τον Κώστα , ο οποίος σε έβαλε στο  κόσμο του  s/m.
Αν υποτάξετε με τον εραστή σου τον Κώστα θα περιμένω ιστορία έτσι ;

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας – Slut Training
/2012/01/slut-training.html
Υπηρετώντας Την Αφέντρα Και Τον Εραστή Της Cuckolding
/2011/11/cuckolding.html
Αλλαγή Ρόλων , Παιχνίδια με στραπον – Strapon Play , Dildo Training
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Η Απόλυτη Υποταγή Στην Αφέντρα - Forced Feminization/Sissyfication
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Άρνηση Οργασμού , Ζώνες Αγνότητας,Μασάζ Προστάτη  – Orgasm Denial & Chastity Devices, Prostate Massage
/2011/11/orgasm-denial-massage.html

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
H ιδεα του Cuckolding ειναι πολυ ιδιαιτερεη και ειναι περα απο το γεγονος οτι καποιος προκειμενου να μην χασει την Ελενη η την οποια Ελενη γινεται υποτακτικος και ικανοποιει ετσι με μια καλη δικαιολογια την υποτακτικη φυση του! Η ιδεα του Cuckolding εχει να κανει με το οτι καποιος γουσταρει να βλεπει την γυναικα του με αλλους συνηθως ποιο δυναμικους ανδρες στο κρεβατι!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δηλαδή πως είναι ο μπρούταλ στο κρεβάτι?
και εφόσον τον ήθελε πιο μπρούταλ γιατί δεν του έλεγε τι ήθελε? άρα δεν είχαν επικοινώνια. και αυτή το έπαιζε μιξοπαρθένα αλλά το μουνάκι έσταζε μέλι για τον κάθε κώστα που ήταν μπρούταλ!
Κάταλάβατε γιάτι είμαστε κερατάδες και δε το παίρνουμε χαμπάρι.
τι παλιό πουτάνα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  male tsouli εισαι πολυ τυπος  :2funny: :2funny: :2funny:  :S

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο male tsouli  προσφέρει στον ιστότοπο στον τομέα  Fetish/BDSM με τ' άρθρα του.
Εχει και έξι κριτικές με  73.49% θετικές ψήφους.
Δε νομίζω ότι είναι σωστό να χλευάζεται και ιδιαιτέρως από μέλη που δεν έχουν καμία συνεισφορά.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο male tsouli  προσφέρει στον ιστότοπο στον τομέα  Fetish/BDSM με τ' άρθρα του.
Εχει και έξι κριτικές με  73.49% θετικές ψήφους.
Δε νομίζω ότι είναι σωστό να χλευάζεται και ιδιαιτέρως από μέλη που δεν έχουν καμία συνεισφορά.
Σε παρακαλω τοτε να σταματησεις να κοροιδευεις τον Νωντα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Τον ξέρω τον Ορέστη. Τον φίλο του δεν μπορώ να θυμηθώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom