Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19.091
παιδια περισσότερο δεν έχω σοκαριστεί στη ζωή μου!! και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να κανω κάτι να το αλλαξω αυτο! Και πρωτα απ ολα φταίνε οι γονεις,μα πώς άφησαν τα παιδιά τους οπου να ναι; Και αν έμενα εγω στη γειτονιά,θα ειδοποιούσα επιτοπου την αστυνομία,να μπαίνανε μέσα με μπαλτά να σπάσουνε την πόρτα. Να μου την εδιναν δεμένη χειροπόδαρα σε καρεκλα ,να την περιποιούμουν καταλλήλως.Ντροπή στην ανθρωπότητα που την αφησαν εξω ελεύθερη,ενω επρεπε να την ειχαν κάνει να φτυσει το γαλα της μανας της. Αν ήσασταν εσεις οι γονείς των κοριτσιων,άγαλμα θα σας εκανα αμα της σπάγατε τα κοκκαλα
α τα βλεπεις κ εσυ αυτα??? τα βλεπει κ η γυναικα μου κ μου τα εχει πρηξει...παιδια περισσότερο δεν έχω σοκαριστεί στη ζωή μου!! και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να κανω κάτι να το αλλαξω αυτο! Και πρωτα απ ολα φταίνε οι γονεις,μα πώς άφησαν τα παιδιά τους οπου να ναι; Και αν έμενα εγω στη γειτονιά,θα ειδοποιούσα επιτοπου την αστυνομία,να μπαίνανε μέσα με μπαλτά να σπάσουνε την πόρτα. Να μου την εδιναν δεμένη χειροπόδαρα σε καρεκλα ,να την περιποιούμουν καταλλήλως.Ντροπή στην ανθρωπότητα που την αφησαν εξω ελεύθερη,ενω επρεπε να την ειχαν κάνει να φτυσει το γαλα της μανας της. Αν ήσασταν εσεις οι γονείς των κοριτσιων,άγαλμα θα σας εκανα αμα της σπάγατε τα κοκκαλα
Καλησπέρα Αγγελικη, ειμαι ο Αλεξανδροςπαιδια περισσότερο δεν έχω σοκαριστεί στη ζωή μου!! και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να κανω κάτι να το αλλαξω αυτο! Και πρωτα απ ολα φταίνε οι γονεις,μα πώς άφησαν τα παιδιά τους οπου να ναι; Και αν έμενα εγω στη γειτονιά,θα ειδοποιούσα επιτοπου την αστυνομία,να μπαίνανε μέσα με μπαλτά να σπάσουνε την πόρτα. Να μου την εδιναν δεμένη χειροπόδαρα σε καρεκλα ,να την περιποιούμουν καταλλήλως.Ντροπή στην ανθρωπότητα που την αφησαν εξω ελεύθερη,ενω επρεπε να την ειχαν κάνει να φτυσει το γαλα της μανας της. Αν ήσασταν εσεις οι γονείς των κοριτσιων,άγαλμα θα σας εκανα αμα της σπάγατε τα κοκκαλα
ναι αλλά δεν παύει να παθαίνεις την πλάκα σουμωρη γκαβλα Αγγελικη,που το ξετρυπωσες αυτο;Πριν 60 χρονια εγινε
τα εμφανίζει στο youtube,περνάει η ωραα τα βλεπεις κ εσυ αυτα??? τα βλεπει κ η γυναικα μου κ μου τα εχει πρηξει...
οχι απλή εκτέλεση,γιατι θα ψοφαγε και τέλος,απλα μεσαιωνικά βασανιστήρια και να παρακάλαγε να πεθάνειΕίναι απίστευτο πόσα τέρατα κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Εκτέλεση με σφαίρα στο κεφάλι και τα έξοδα χρέωση στην οικογένεια/συγγενείς.
Καλημέρα Alejandro είμαι η κολομπιανα σουΚαλησπέρα Αγγελικη, ειμαι ο Αλεξανδρος
Nooo amorcito....por favor....Καλημέρα Alejandro είμαι η κολομπιανα σου
δυστυχως το εχω διαβάσει,δεν ξέρω εγω ποια να πω χειροτερηΤο χειρότερο που έχω διαβάσει είναι η δολοφονία της Junko Furuta,αν δεν θέλετε να χαλάσετε το ΣΚ σας μην το διαβάσετε....
True Crime | Το κορίτσι που υπέστη ένα μαρτύριο άνευ προηγουμένου, για 44 ολόκληρες μέρες - Μικροπράγματα
Ο μαρτυρικός θάνατος της θεωρείται η πιο ανατριχιαστική υπόθεση του 20ου αιώναmikropragmata.lifo.gr