Νέα

Η δολοφονία της Σύλβια Λάικενς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αγγελική
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.091
παιδια περισσότερο δεν έχω σοκαριστεί στη ζωή μου!! και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να κανω κάτι να το αλλαξω αυτο! Και πρωτα απ ολα φταίνε οι γονεις,μα πώς άφησαν τα παιδιά τους οπου να ναι; Και αν έμενα εγω στη γειτονιά,θα ειδοποιούσα επιτοπου την αστυνομία,να μπαίνανε μέσα με μπαλτά να σπάσουνε την πόρτα. Να μου την εδιναν δεμένη χειροπόδαρα σε καρεκλα ,να την περιποιούμουν καταλλήλως.Ντροπή στην ανθρωπότητα που την αφησαν εξω ελεύθερη,ενω επρεπε να την ειχαν κάνει να φτυσει το γαλα της μανας της. Αν ήσασταν εσεις οι γονείς των κοριτσιων,άγαλμα θα σας εκανα αμα της σπάγατε τα κοκκαλα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
παιδια περισσότερο δεν έχω σοκαριστεί στη ζωή μου!! και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να κανω κάτι να το αλλαξω αυτο! Και πρωτα απ ολα φταίνε οι γονεις,μα πώς άφησαν τα παιδιά τους οπου να ναι; Και αν έμενα εγω στη γειτονιά,θα ειδοποιούσα επιτοπου την αστυνομία,να μπαίνανε μέσα με μπαλτά να σπάσουνε την πόρτα. Να μου την εδιναν δεμένη χειροπόδαρα σε καρεκλα ,να την περιποιούμουν καταλλήλως.Ντροπή στην ανθρωπότητα που την αφησαν εξω ελεύθερη,ενω επρεπε να την ειχαν κάνει να φτυσει το γαλα της μανας της. Αν ήσασταν εσεις οι γονείς των κοριτσιων,άγαλμα θα σας εκανα αμα της σπάγατε τα κοκκαλα

Μυστισα δε θέλω να στη χαλάσω αλλά εδώ είμαστε πεζοί. Τα αρχιδια μας θέλουμε να αδειάσουμε , άπαξ και το καταφέρουμε περνάμε και σε πιο σοβαρά θεματα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
α τα βλεπεις κ εσυ αυτα??? τα βλεπει κ η γυναικα μου κ μου τα εχει πρηξει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλησπέρα Αγγελικη, ειμαι ο Αλεξανδρος

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
μωρη γκαβλα Αγγελικη,που το ξετρυπωσες αυτο;Πριν 60 χρονια εγινε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.707
Πόντοι
6.946
Είναι απίστευτο πόσα τέρατα κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Εκτέλεση με σφαίρα στο κεφάλι και τα έξοδα χρέωση στην οικογένεια/συγγενείς.

OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.091
α τα βλεπεις κ εσυ αυτα??? τα βλεπει κ η γυναικα μου κ μου τα εχει πρηξει...
τα εμφανίζει στο youtube,περνάει η ωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι απίστευτο πόσα τέρατα κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Εκτέλεση με σφαίρα στο κεφάλι και τα έξοδα χρέωση στην οικογένεια/συγγενείς.
οχι απλή εκτέλεση,γιατι θα ψοφαγε και τέλος,απλα μεσαιωνικά βασανιστήρια και να παρακάλαγε να πεθάνει

Enter_Analman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Like
1.187
Πόντοι
201
Το χειρότερο που έχω διαβάσει είναι η δολοφονία της Junko Furuta,αν δεν θέλετε να χαλάσετε το ΣΚ σας μην το διαβάσετε....

Συνημμένα

• Screenshot_2024-04-06-11-00-15-919-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-06-11-00-15-919-edit_com.android.chrome.jpg
    465,2 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
Αγγελική

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.091
Το χειρότερο που έχω διαβάσει είναι η δολοφονία της Junko Furuta,αν δεν θέλετε να χαλάσετε το ΣΚ σας μην το διαβάσετε....
δυστυχως το εχω διαβάσει,δεν ξέρω εγω ποια να πω χειροτερη

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.070
Πόντοι
7.865
Κυκλοφορουν ανάμεσα μας τέρατα και ένας Θεός ξέρει τι δεν ξέρουμε και πόσοι εξαφανισμένοι έχουν περάσει τα ίδια και χειρότερα. Δυστυχώς πάμε κατα διαόλου σαν ανθρωπότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom