Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εάν στα 18-22 σου είσαι τόσο συμβιβασμένος, παρτάκιας, δειλός και χωρίς πίστη στις δυνατότητές σου, στα 30-35 τί θα κάνεις; Τον Αρτέμη- το αφεντικό είναι φίλος μας- Μάτσα του εργασιακού σου χώρου;
Και όχι, δεν είναι ρεαλισμός αυτό που έχεις επιλέξει, σαπίλα και οκνηρία είναι...

Υπάρχει και άλλη εκδοχή: Να κραυγάζει στα αμφιθέατρα στα 18-22 για το κεκτημένο δικαίωμα στην ασυδοσία, την αλητεία και το φοιτητικό κοπροσκυλιό και στα 30-35 να προκύψει αριστερίζων προοδευτικός, προβεβλημένο στέλεχος κάποιας από τις απειράριθμες "τάσεις" της σύγχρονης ελληνικής ανανεωτικής αριστεράς, με μόνιμη θέση στον Δημόσιο τομέα - και δικαιολογημένη ισόβια απουσία από αυτή λόγω συνδικαλιστικής δράσης στην πρωτοπορία των διεκδικήσεων και των ταξικών αγώνων.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπάρχει και άλλη εκδοχή: Να κραυγάζει στα αμφιθέατρα στα 18-22 για το κεκτημένο δικαίωμα στην ασυδοσία, την αλητεία και το φοιτητικό κοπροσκυλιό και στα 30-35 να προκύψει αριστερίζων προοδευτικός, προβεβλημένο στέλεχος κάποιας από τις απειράριθμες "τάσεις" της σύγχρονης ελληνικής ανανεωτικής αριστεράς, με μόνιμη θέση στον Δημόσιο τομέα - και δικαιολογημένη ισόβια απουσία από αυτή λόγω συνδικαλιστικής δράσης στην πρωτοπορία των διεκδικήσεων και των ταξικών αγώνων.

Δεν διαφωνούμε...Οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος που λέγεται κομματικοδίαιτος φοιτητικός συνδικαλισμός...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μην ανησυχεις ηδη ειμαστε 8 χρονων κομμα και αριθμουμε 100 τοπικες που ειτε το θελετε ειτε οχι αυξανουν σε μαζικοτητα..περιμενετε μεχρι να δυναμωσουμε....ιδιωνυμο ξανα για του ΚουΚουεδες!

Μόλις παραδέχτηκες οτι εισαι υπάλληλος

Θα πεις στο κόμμα να δωσει και σε μας κανα φραγκο που κανουμε τζερτζελέ;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μόλις παραδέχτηκες οτι εισαι υπάλληλος

Θα πεις στο κόμμα να δωσει και σε μας κανα φραγκο που κανουμε τζερτζελέ;

Εγω παραδεχτηκα οτι ψηφιζω ΛΑ.Ο.Σ τωρα οσοι ψηφιζουν ενα κομμα ειναι υπαλληλοι ειναι δικια σου συλλογιστικη αλλωστε εσυ εχεις παραδεχτει οτι εισαι υπαλληλος του Κ.Κ.Ε διοτι δεν εξηγητε πως βρισκεις τον ενδιαμεσο ιστοχωρο μιας αναρτησης μου 5 λεπτα μετα το ανοιγμα ενος θρεντ εκ μερους μου. Εξηγειται μονο εαν εχεις ενα επιτελειο ανθρωπων να δουλευει υπο τας διαταγας σου......

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Ο τρελοΠάγκαλος τους ταπε χύμα. ΔΕΝ έχει πατήσει ΠΟΤΕ η εφορία στον Περισσό! Πού τα πάτε τα λεφτά του κοσμάκη ψευτοεργατοπατέρες? Πόσα δις φάγατε από την πρώην ΕΣΣΔ? Ποιός τα πλήρωσε όταν το 90 μετά την κατάρρευση μας τα ζήτησαν πίσω? Πώς συντηρούνται οι βουλευτές σας όταν στις φορολογικές δηλώσεις λένε ότι τα δίνουν όλα στο κόμμα? Πού πάνε τα λεφτά από τα κουπόνια, το Ρίζο, την κρατική ενίσχυση, και τις μπίζνες που κάνετε (τυπογραφεία και εταιρείες??). Κολλάτε ένσημα σ αυτούς που εργάζονται στις επιχειρήσεις σας? Ή τους απολύετε σα σκυλιά όταν διαφωνούν με το κόμμα?? Εργατοπατέρες του γλυκού νερού....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω παραδεχτηκα οτι ψηφιζω ΛΑ.Ο.Σ

Καλα εκανες

Αλλα δε σε ρωτάω τι ψηφιζεις. Στα παπαρια μου

Σε ρωτάω αν παιρνεις φράγκα για να κανεις αυτό που κανεις ή εισαι απλά ενας προβληματικός φανατικός

εσυ εχεις παραδεχτει οτι εισαι υπαλληλος του Κ.Κ.Ε διοτι δεν εξηγητε πως βρισκεις τον ενδιαμεσο ιστοχωρο μιας αναρτησης μου 5 λεπτα μετα το ανοιγμα ενος θρεντ εκ μερους μου. Εξηγειται μονο εαν εχεις ενα επιτελειο ανθρωπων να δουλευει υπο τας διαταγας σου......

ερασιτεχνική προσπάθεια λάσπης. Ποτέ δεν εχω παραδεχτεί κατι τέτοιο. Δεν ειμαι καν ΚΚΕ. Ειμαι πολύ πιο αριστερά και πολύ πιο δεξια απο όσο εσυ μπορεις να καταλάβεις με το περιορισμένων δυνατοτήτων μυαλό συ

Οσο για τα άλλα που λες, έχεις μια τάση στη συνομωσιολογία. Ισως ειναι το καταφύγιό σου σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσεις καταστάσεις που σε ξεπερνουν

Τελικά εισαι υπάλληλος ή γραφικός φανατικός;

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Φοιτώ στο πανεπιστήμιο Πειραιά και θα μπορούσα να στο αποδείξω αλλα δε θα το κάνω.

Δεν θα γίνω κακός και δεν θα κρινω το πανεπιστήμιο σου...Απλά θα μπορούσες να μου πείς σε τι διαφωνείς απο όσα είχα γράψει πρίν??Γιατί πέταξες την μ@λ@κια σου και δεν αιτιολόγησες και το γιατί!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Ο τρελοΠάγκαλος τους ταπε χύμα. ΔΕΝ έχει πατήσει ΠΟΤΕ η εφορία στον Περισσό! Πού τα πάτε τα λεφτά του κοσμάκη ψευτοεργατοπατέρες? Πόσα δις φάγατε από την πρώην ΕΣΣΔ? Ποιός τα πλήρωσε όταν το 90 μετά την κατάρρευση μας τα ζήτησαν πίσω? Πώς συντηρούνται οι βουλευτές σας όταν στις φορολογικές δηλώσεις λένε ότι τα δίνουν όλα στο κόμμα? Πού πάνε τα λεφτά από τα κουπόνια, το Ρίζο, την κρατική ενίσχυση, και τις μπίζνες που κάνετε (τυπογραφεία και εταιρείες??). Κολλάτε ένσημα σ αυτούς που εργάζονται στις επιχειρήσεις σας? Ή τους απολύετε σα σκυλιά όταν διαφωνούν με το κόμμα?? Εργατοπατέρες του γλυκού νερού....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :ak: :ak: :ak: :ak: :thumbsup: :headbang2:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Σε ρωτάω αν παιρνεις φράγκα για να κανεις αυτό που κανεις ή εισαι απλά ενας προβληματικός φανατικός
Τελικά εισαι υπάλληλος ή γραφικός φανατικός;

Δηλαδή όποιος ασχολειται με 1 κόμμα είναι ένα απο τα 2?Επειδή δεν το κάνεις εσύ δεν σημαίνει οτι δεν είναι σωστό!Και τουλάχιστον το παιδί παραδέχτηκε οτι ανήκει κάπου!Εσυ γιατί κρύβεσαι και δεν αναφέρεις σε ποιόν χώρο ανήκεις?Όχι πως με ενδιαφέρει,απλά γιατι είναι άδικο να κατηγορείς κάποιον επειδή ανήκει κάπου και εσύ να κρύβεσαι...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δηλαδή όποιος ασχολειται με 1 κόμμα είναι ένα απο τα 2?Επειδή δεν το κάνεις εσύ δεν σημαίνει οτι δεν είναι σωστό!Και τουλάχιστον το παιδί παραδέχτηκε οτι ανήκει κάπου!Εσυ γιατί κρύβεσαι και δεν αναφέρεις σε ποιόν χώρο ανήκεις?Όχι πως με ενδιαφέρει,απλά γιατι είναι άδικο να κατηγορείς κάποιον επειδή ανήκει κάπου και εσύ να κρύβεσαι...

Κοιτα, κακως μπλέκεσαι με κάτι που δε σε αφορά

Η γνώμη σου δε με ενδιαφέρει

Ετσι, οι ερωτήσεις σου θα μεινουν αναπάντητες

Μια παρατήρηση μόνο - οταν εγω ρωτάω κάποιον αν ειναι υπάλληλος, η απάντηση "ψηφίζω λαος" είναι άσχετη

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6

Καλά ασχολείσαι ακόμα με το ΚΚΕ?Αυτό το κόμμα έχει μείνει χρόνια πίσω!Και όσο ασχολείσαι του δίνεις και αξία!Κατακρίνει τις επιχειρήσεις και την κερδοφορία και ταυτόχρονα κατέχει μια απο τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις!!Και μιλάω για την "τυποεκδοτική Α.Ε."!!Κατακρίνει τα ιδιωτικά κολλέγια και τις Η.Π.Α. και η κόρη της Παπαρήγα φοίτησε στο deree που είναι ιδιωτικό αμερικάνικο κολλέγιο!!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6

Μια παρατήρηση μόνο - οταν εγω ρωτάω κάποιον αν ειναι υπάλληλος, η απάντηση "ψηφίζω λαος" είναι άσχετη

Φυσικά δεν περίμενα να μου πείς που ανήκεις!Απλά όπως κάποιοι κρίνεις τους άλλους επειδή έχουν το θάρρος να πουν σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκουν!Και κανένας δεν μπορεί να κρίνει τον δικό σου χώρο επειδή πολύ απλά κρύβεσαι!Αποδεκτό!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και κανένας δεν μπορεί να κρίνει τον δικό σου χώρο επειδή πολύ απλά κρύβεσαι!Αποδεκτό!

Αν ειχες κανει τον κοπο να διαβάσεις την απάντηση στον υπάλληλο πριν πεταχτεις, θα εβλεπες οτι η λέξη "χωρος" δε με αφορά

Τελος το φροντιστήριο

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Καθε φορα μου λες την ιδια παπαρια και εγω πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας καθε φορα. Ακομα να μας πεις εσυ που ανηκεις....κρυβεσαι πισω απο τι?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
νέοι τρόποι πολιτικού μάρκετινγκ.. στην εποχή μου υπήρχε η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (του πάλαι ποτέ ΚΚΕ εσωτερικού από την μετεξέλιξη του οποίου προήλθε ο Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ) ... αυτός είχε αναγάγει το πολιτικό μάρκετινγ σε επιστήμη.. είχε στις θετικές σχολές (που ήταν γεμάτες από μπαζόλες) τις καλύτερες γκόμενες για καθοδηγήτριες  ;) ;) ;) ;) ;)

Μήπως τα παραλές λίγο;;
Τις καλλίτερες γκόμενες;;;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Μήπως τα παραλές λίγο;;
Τις καλλίτερες γκόμενες;;;

Ενας πρωην εκανε μια δηλωση ας απαντησει η αριστερα του Κεφαλαιου και της Τυποεκδοτικης!!Τι εκανε για να αποτρεψει ενα σκανδαλο...γιατι δεν ανεδειξαν η εκπροσωποι της το θεμα αυτο? Γιατι αφησαν το δημοσιο να χασει χρηματα που θα πηγαιναν στην φτωχολογια να πανε στους πλουσιους?

<<Σημειώνεται ότι το διάστημα 2002-2004, όπου αφορά εν μέρει η εξέταση, Υπουργός Μεταφορών ήταν ο κ.Βερελής, ο οποίος και παραιτήθηκε πριν από λίγο. Ο ίδιος δήλωσε πάντως πως όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν διακομματικά, υπενθυμίζοντας ότι στην επιτροπή που αποφάσισε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. ''Ξέρουν όλοι όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ,'' τόνισε, μεταξύ άλλων, στην παραίτησή του.>>

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καθε φορα μου λες την ιδια παπαρια και εγω πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας καθε φορα. Ακομα να μας πεις εσυ που ανηκεις....κρυβεσαι πισω απο τι?

Ακόμα δεν απάντησες εαν εισαι υπάλληλος

Και περιμένεις απάντηση;

Να σου πω που ανήκω; Νομίζεις οτι ειμαι σαν εσένα να "ανήκω" κάπου;

Εχω ήδη απαντήσει, απλα δεν έχεις λάβει το μήνυμα

Αστοχη η χρήση του ρήματος "κρύβομαι". Ερασιτεχνισμός.

Το ποστ αυτό, και τα προηγούμενα αποτελούν ευγενική προσφορά

Για να υπάρξει επόμενο θα πρέπει να συζητήσουμε το οικονομικό

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Ειμαι αποφοιτος του Παπει και νυν μεταπτυχιακος του φοιτητης.Εργαζομουν τα 2 απο τα 4 χρονια που φοιτησα σαν προπτυχιακος και δουλευω και τωρα.Ο φιλος που λεει για τεμπεληδες κτλ μαλλον μιλα απο ιδιαν πειρα.
Οι φοιτητικες παραταξεις ειναι μια απο τις χειροτερες και πιο αηδιαστικες εκφανσεις της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης.Οι δυο μεγαλυτερες παραταξεις(Δαπ και Πασπ) στηριζουν τη δυναμη τους στο ιδιοτυπο αλισβερησι που εχουν αναπτυξει με τους φοιτητες,προσφεροντας τους σημειωσεις,βαθμους και ωραια παρτι.Η Πκσ αποτελει ενα,εξισου αηδιαστικο,φερεφωνο του ΚΚΕ ενω τα ΕΑΑΚ ειναι μια μαλλον αδιαφορη παραταξη χωρις αρχη μεση και τελος.
Κατα βαση ο ελληνας φοιτητης ειναι ενας απαιδευτος νεος ο οποιος αποκτωντας τις εξειδικευμενες γνωσεις που του προσφερονται νομιζει οτι καθισταται αυτοματως μορφωμενος και ανωτερος απο τους αλλους συνομηλικους του,ενω στην ουσια το μονο που αποκτα ειναι ενα επιπλεον εφοδιο στη μελλοντικη του αναζητηση για μια καλα αμειβωμενη δουλεια.
Η παραπανω παραγραφος μπορει να φανταζει ασχετη αλλα ειναι μια βασικη αιτια του προβληματος.
Τωρα οσον αναφορα το ΦΟΣ και τα δικαιωματα του.Προσωπικα οταν προκειται για ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ τη χεζω τη δημοκρατια.
Τ'οτι γουσταρω τους ξενους δε σημαινει επ ουδενι οτι δε γουσταρω ή μισω τους ελληνες και την ελλαδα.
Πραγματικα οι Δαπιτισες ειναι οι πιο ωραιες γκομενες και κατα βαση ειναι κυριλε!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ενας πρωην εκανε μια δηλωση ας απαντησει η αριστερα του Κεφαλαιου και της Τυποεκδοτικης!!Τι εκανε για να αποτρεψει ενα σκανδαλο...γιατι δεν ανεδειξαν η εκπροσωποι της το θεμα αυτο? Γιατι αφησαν το δημοσιο να χασει χρηματα που θα πηγαιναν στην φτωχολογια να πανε στους πλουσιους?

<<Σημειώνεται ότι το διάστημα 2002-2004, όπου αφορά εν μέρει η εξέταση, Υπουργός Μεταφορών ήταν ο κ.Βερελής, ο οποίος και παραιτήθηκε πριν από λίγο. Ο ίδιος δήλωσε πάντως πως όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν διακομματικά, υπενθυμίζοντας ότι στην επιτροπή που αποφάσισε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. ''Ξέρουν όλοι όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ,'' τόνισε, μεταξύ άλλων, στην παραίτησή του.>>

Εεεεε και;;;;

Ούτε η ΝΔ συμμετείχε στην διακομματική των προμηθειών.

Να σου συστήσω κανέναν ψυχίατρο;
Δαφνί ή Δρομοκαΐτειο ή Αιγινήτειο προτιμάς;

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ακόμα δεν απάντησες εαν εισαι υπάλληλος

Και περιμένεις απάντηση;

Να σου πω που ανήκω; Νομίζεις οτι ειμαι σαν εσένα να "ανήκω" κάπου;

Εχω ήδη απαντήσει, απλα δεν έχεις λάβει το μήνυμα

Αστοχη η χρήση του ρήματος "κρύβομαι". Ερασιτεχνισμός.

Το ποστ αυτό, και τα προηγούμενα αποτελούν ευγενική προσφορά

Για να υπάρξει επόμενο θα πρέπει να συζητήσουμε το οικονομικό

Και καλά τώρα εσύ το παίζεις μάγκας πετώντας 2-3 παπαριές?Εάν δεν ανήκεις κάπου άσε ήσυχους όσους ανήκουν!Και όταν λες οτι έχεις απαντήσει και απλά δεν το έχουμε καταλάβει καταλαβαίνει κάποιος οτι απλά προτιμάς να κρύβεσαι!Και επειδή δεν είμαστε όσο έξυπνοι όσο εσύ για ξαναπές μας την απάντησή σου!Όσο για την "ευγενικά προσφορά" σου...στα @@ μας την γράφουμε απλά!Και στην τελική ο καθένας θα μπορούσε να κρίνει τα πάντα ενώ αποκρύπτει όσα αφορούν τον εαυτό του!Και επειδή με ανθρώπους υποκριτές,άσχετους,με τάση να κατηγορούν όσους δεν συμφωνούν με τις δικές του ιδέες δεν γουστάρω να συνομιλώ σταματάω την συζήτηση εδώ!Όταν μας απαντήσεις σε ποιόν ΧΩΡΟ ανήκεις τότε κάποιος θα μπορέσει να συζητήσει σοβαρά μαζί σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom