Αννούλα σήμερα πρέπει και εσύ να απεργήσεις, η καλλίτερα να εργαστείς δωρεάν σε όποιον αγανακτισμένο βρεθεί στο κρεβάτι σου...καλημερα σε απεργους και εργαζομενους ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
xaxaxaxaxaxaxaaxaa ..δε το χα σκεφτει ...να κανω λες κι εγω συμπαρασταση στους απανταχου αγανακτησμενους? μηπως να αλλαξξω ονομα και να ονομαστω Αννα-τροικα ?Αννούλα σήμερα πρέπει και εσύ να απεργήσεις, η καλλίτερα να εργαστείς δωρεάν σε όποιον αγανακτισμένο βρεθεί στο κρεβάτι σου...
χαχαχαχααχααα
kostasucg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με αυτο το ονομα αγαπη μου δε θα συμπαρασταθεις σε εμας τους αγανακτησμενους!!! Με αυτο θα προσφερεις πανακριβο και ασαλιωτο σεξ... (Σε καποιους, παρολα αυτα, μπορει να αρεσει )xaxaxaxaxaxaxaaxaa ..δε το χα σκεφτει ...να κανω λες κι εγω συμπαρασταση στους απανταχου αγανακτησμενους? μηπως να αλλαξξω ονομα και να ονομαστω Αννα-τροικα ?
χαχαχαχααχααα
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
δεν εχεις και αδικο ..θα το κανω ..Αννα - Μερκελ ....χαχαχαχαχαΜε αυτο το ονομα αγαπη μου δε θα συμπαρασταθεις σε εμας τους αγανακτησμενους!!! Με αυτο θα προσφερεις πανακριβο και ασαλιωτο σεξ... (Σε καποιους, παρολα αυτα, μπορει να αρεσει )
πολυ εχω να φαωωωωωωωωωωωωωωω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και δεν το κανεις,εχει να φας μανελα χαμος θα γινηδεν εχεις και αδικο ..θα το κανω ..Αννα - Μερκελ ....χαχαχαχαχα
Γεια σου Αννουλα εξαφανισμενη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
χαχαχα γατουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηΚαι δεν το κανεις,εχει να φας μανελα χαμος θα γινη
Γεια σου Αννουλα εξαφανισμενη
μερκελ θα το κανω ..να το χαρω κι εγω να το χαρειτε και εσεις
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τουλαχιστον εσυ το χαιρεσε ,εμεις τι να κανουμε που θα μας τον βαλουν ασαλιωτο,διαβασε εδωχαχαχα γατουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη
μερκελ θα το κανω ..να το χαρω κι εγω να το χαρειτε και εσεις
kostasucg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με τετοιον κωλο.....ΑΝΕΤΑ!!!δεν εχεις και αδικο ..θα το κανω ..Αννα - Μερκελ ....χαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154