Νέα

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ξαναχτύπησε τραμπουκίζοντας γιατρό για φακελάκι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ευτυχως δεν εχουμε γνωρισει κομμουνισμο.
Εσυ νομιζεις οτι με κομμουνισμο θα ησουν τωρα εδω μεσα να τα ξυνεις και να γραφεις αυτα που γραφεις?

Στα ζαχαροκαλαμα θα σε ειχανε.

Με κομμουνισμό θα είχε ψοφήσει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.511
Πόντοι
5.506
Σκάσε ρε παπάρα, προσπαθώ να τον στριμώξω.
τι να στριμωξεις ρε...σας γλενταει ο νικολας...σε 5 νηματα καθε βραδυ εδω και μηνες βριζετε τον νικολακι που σας κανει πλακα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
τι να στριμωξεις ρε...σας γλενταει ο νικολας...σε 5 νηματα καθε βραδυ εδω και μηνες βριζετε τον νικολακι που σας κανει πλακα

Τρουμπακη ασταυτα και πεζμου! Θα παιξει αυριο ο φουρειρας;;
Γιατι πονταρα 10€ στο πρωτο γκολ του και βλεπω να τα βαζω στο κωλο μου...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ευτυχως δεν εχουμε γνωρισει κομμουνισμο.
Εσυ νομιζεις οτι με κομμουνισμο θα ησουν τωρα εδω μεσα να τα ξυνεις και να γραφεις αυτα που γραφεις?

Στα ζαχαροκαλαμα θα σε ειχανε.

εσένα που θα σε είχανε???

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Νικολα μαυτα και μαυτα σ εχει ψηφισει ολο το σαη για μιστερ μαλακα μπουρδελα 2017!

:S

shadowman78

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
παίξε και Σισε any time scorer γιατί ο Ολυμπιακός μόνο με στημένη φάση θα βάλει γκολ

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.274
Πόντοι
5.595
Απο πού κι ως που πρεπει για το τι θα κανω εγω στη ζωη μου, να αποφασιζει το σωματειο, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΚΕΕΡΦΑ και ο Ρουβικωνας?

Πας καλα ρε φασιστα?

Το σωματειο κηρυσσει μια απεργια, μπραβο του. Δεν θελω να συμμετασχω. Ποιος εισαι εσυ που θα μου το επιβαλλεις?

Εγώ λέω άλλο : να μην συμμετέχεις σε απεργία, μιας και είσαι δεξιός. ωραία.Αν όμως κερδηθεί κάποιο εργατικό δικαίωμα,να μην ισχύσει για σένα.Ωραιο δε θα ήταν;
Δηλαδή , από τη μια υπάρχουν όσοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, κι από την άλλη υπάρχουν οι ατομιστές και οι απεργοσπάστες. Δεν θα ήταν σωστό λοιπόν τα εργατικά δικαιώματα να μην ισχύουν για τους απεργοσπάστες;τι λες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω άλλο : να μην συμμετέχεις σε απεργία, μιας και είσαι δεξιός. ωραία.Αν όμως κερδηθεί κάποιο εργατικό δικαίωμα,να μην ισχύσει για σένα.Ωραιο δε θα ήταν;
Δηλαδή , από τη μια υπάρχουν όσοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, κι από την άλλη υπάρχουν οι ατομιστές και οι απεργοσπάστες. Δεν θα ήταν σωστό λοιπόν τα εργατικά δικαιώματα να μην ισχύουν για τους απεργοσπάστες;τι λες;
Λεω οτι ο πιο μεγαλος αστικος μυθος ειναι οτι τα "εργατικα δικαιωματα" κερδιζονται με απεργιες και πορειες.
Αυτα ειναι παραμυθια των επαγγελματιων του συνδικαλισμου για να συντηρουν και να δικαιολογουν την υπαρξη τους.
Τα "δικαιωματα" κερδιζονται με διαλογο, με την εξελιξη, με την αναπτυξη.
Οσες απεργιες και πορειες κι αν κανεις, ο μισθος δεν θα παει 1.000 ευρω. Δεν ειδα να ανεβει κανενας μισθος ή να κερδηθηκε κανενα "δικαιωμα" με επτα χρονια απεργιες και πορειες και μπαχαλα.
Αντιθετως. Αν υπαρχει ηρεμια και σταθεροτητα ερχονται επενδυσεις, αναπτυξη και ανεβαινουν και η απασχοληση και οι μισθοι.

Εγω λοιπον θα αντιπροτεινα, ολα οσα εχουν κερδισει οι εργαζομενοι μεσω της σταθεροτητας και των σωστων πολιτικων να μην τα δικαιουνται αυτοι που μπαχαλευουν μια ζωη με επαναστατικες γυμναστικές. Τι λες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω άλλο : να μην συμμετέχεις σε απεργία, μιας και είσαι δεξιός.
Τι σχεση εχει το αν ειμαι δεξιος με το αν θελω να συμμετασχω σε μια απεργια?
Δηλαδη το 95% των δημοσιων υπαλληλων που δεν συμμετεχουν στις απεργιες της ΑΔΕΔΥ ειναι δεξιοι? Το ακουσαμε κι αυτο.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Λεω οτι ο πιο μεγαλος αστικος μυθος ειναι οτι τα "εργατικα δικαιωματα" κερδιζονται με απεργιες και πορειες.
Αυτα ειναι παραμυθια των επαγγελματιων του συνδικαλισμου για να συντηρουν και να δικαιολογουν την υπαρξη τους.
Τα "δικαιωματα" κερδιζονται με διαλογο, με την εξελιξη, με την αναπτυξη.
Οσες απεργιες και πορειες κι αν κανεις, ο μισθος δεν θα παει 1.000 ευρω. Δεν ειδα να ανεβει κανενας μισθος ή να κερδηθηκε κανενα "δικαιωμα" με επτα χρονια απεργιες και πορειες και μπαχαλα.
Αντιθετως. Αν υπαρχει ηρεμια και σταθεροτητα ερχονται επενδυσεις, αναπτυξη και ανεβαινουν και η απασχοληση και οι μισθοι.

Εγω λοιπον θα αντιπροτεινα, ολα οσα εχουν κερδισει οι εργαζομενοι μεσω της σταθεροτητας και των σωστων πολιτικων να μην τα δικαιουνται αυτοι που μπαχαλευουν μια ζωη με επαναστατικες γυμναστικές. Τι λες?

δηλαδή δεν είχαμε success story με σαμαρά? μείωσε καθόλου την ανεργία με τόσους εργασιακούς νόμου που πέρασε????
επίσης όταν θα δουλεύεις για 100€ το μήνα να μην απεργείς
κάτσε και ζήσε με 10€ το μήνα αύριο
σήμερα θες να δοκιμάσεις να ζήσεις 1 χρόνο με βασικό μισθό να δούμε αν θα τα καταφέρεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
δηλαδή δεν είχαμε success story με σαμαρά? μείωσε καθόλου την ανεργία με τόσους εργασιακούς νόμου που πέρασε????
επίσης όταν θα δουλεύεις για 100€ το μήνα να μην απεργείς
κάτσε και ζήσε με 10€ το μήνα αύριο
σήμερα θες να δοκιμάσεις να ζήσεις 1 χρόνο με βασικό μισθό να δούμε αν θα τα καταφέρεις?
Ειδα με τις απεργιες ποσο ανεβηκαν οι μισθοι.

Υ.Γ. Σου εχω ξαναπει, ΧΕΣΤΗΚΑ για τον βασικο και ποσος ειναι. Απο μικρος φροντισα να εχω αυτα τα εφοδια και αυτες τις ικανοτητες, ωστε να μην εξαρτωμαι απο κανεναν βασικο και κανεναν αγωνα του ΚΩΛΟΥ για να τον αυξησω.
Πονταρω μονο στις ικανοτητες και την αξια μου.
Εσεις στις απεργιες και τις πορειες.
Χαρισμα σας.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ειδα με τις απεργιες ποσο ανεβηκαν οι μισθοι.

Υ.Γ. Σου εχω ξαναπει, ΧΕΣΤΗΚΑ για τον βασικο και ποσος ειναι. Απο μικρος φροντισα να εχω αυτα τα εφοδια και αυτες τις ικανοτητες, ωστε να μην εξαρτωμαι απο κανεναν βασικο και κανεναν αγωνα του ΚΩΛΟΥ για να τον αυξησω.
Πονταρω μονο στις ικανοτητες και την αξια μου.
Εσεις στις απεργιες και τις πορειες.
Χαρισμα σας.

1 στους 3 δηλαδή δεν φρόντισαν να έχουν εφόδια?αλήθεια μέχρι να τα αποκτήσεις τα εφόδια ποιος πλήρωνε? ποιος σε συντηρούσε?

[size=20pt]Ένας στους τρεις Έλληνες εργάζεται με μισθό 394,13 ευρώ το μήνα
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία από τον ΕΦΚΑ
[/size]

Με καθεστώς μερικής απασχόλησης και μισθό 394,13 ευρώ το μήνα εργάζεται σχεδόν ένας στους τρεις μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, που προέρχονται από τις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις (ΑΠΔ) που υποβλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017, είναι αποκαλυπτικά.

Οι 554.679 εργαζόμενοι από το συνολικά 1.751.949 που δηλώθηκαν από τους εργοδότες, ήτοι το 31,66% των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, εργάζονται με μερική απασχόληση. Και λαμβάνουν μέσο μισθό 394,13 ευρώ, με το μέσο ημερομίσθιο να διαμορφώνεται μόλις στα 23,74 ευρώ. Για τους υπόλοιπους που απασχολούνται πλήρως, το μέσο ημερομίσθιο εκτιμάται σε 51,47 ευρώ και ο μέσος μισθός στα 1.203,98 ευρώ.

Συνολικά, υποβλήθηκαν ΑΠΔ από 223.683 επιχειρήσεις και 7.212 οικοδομοτεχνικά έργα για 1.751.949 εργαζομένους, αριθμός που, σε σχέση με ένα μήνα νωρίτερα, δείχνει ότι οι ασφαλισμένοι μειώθηκαν κατά 5,14% στο σύνολο των επιχειρήσεων.

Από το σύνολο των ασφαλισμένων, το 23,14% απασχολείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, το 14,33% στις μεταποιητικές βιομηχανίες και το 13,37% στα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Από όσους έχουν ελληνική υπηκοότητα, το 23,6% απασχολείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο. Από όσους έχουν υπηκοότητα άλλης χώρας της Ε.Ε., το 23,15% απασχολείται στα ξενοδοχεία και εστιατόρια.

πηγή 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
1 στους 3 δηλαδή δεν φρόντισαν να έχουν εφόδια?αλήθεια μέχρι να τα αποκτήσεις τα εφόδια ποιος πλήρωνε? ποιος σε συντηρούσε?

[size=20pt]Ένας στους τρεις Έλληνες εργάζεται με μισθό 394,13 ευρώ το μήνα
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία από τον ΕΦΚΑ
[/size]

Με καθεστώς μερικής απασχόλησης και μισθό 394,13 ευρώ το μήνα εργάζεται σχεδόν ένας στους τρεις μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Τα στοιχεία του ΕΦΚΑ, που προέρχονται από τις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις (ΑΠΔ) που υποβλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017, είναι αποκαλυπτικά.

Οι 554.679 εργαζόμενοι από το συνολικά 1.751.949 που δηλώθηκαν από τους εργοδότες, ήτοι το 31,66% των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, εργάζονται με μερική απασχόληση. Και λαμβάνουν μέσο μισθό 394,13 ευρώ, με το μέσο ημερομίσθιο να διαμορφώνεται μόλις στα 23,74 ευρώ. Για τους υπόλοιπους που απασχολούνται πλήρως, το μέσο ημερομίσθιο εκτιμάται σε 51,47 ευρώ και ο μέσος μισθός στα 1.203,98 ευρώ.

Συνολικά, υποβλήθηκαν ΑΠΔ από 223.683 επιχειρήσεις και 7.212 οικοδομοτεχνικά έργα για 1.751.949 εργαζομένους, αριθμός που, σε σχέση με ένα μήνα νωρίτερα, δείχνει ότι οι ασφαλισμένοι μειώθηκαν κατά 5,14% στο σύνολο των επιχειρήσεων.

Από το σύνολο των ασφαλισμένων, το 23,14% απασχολείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, το 14,33% στις μεταποιητικές βιομηχανίες και το 13,37% στα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Από όσους έχουν ελληνική υπηκοότητα, το 23,6% απασχολείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο. Από όσους έχουν υπηκοότητα άλλης χώρας της Ε.Ε., το 23,15% απασχολείται στα ξενοδοχεία και εστιατόρια.

πηγή 
Τι μου παραθετεις νουμερα? Μου ειναι αδιαφορα. Εσυ εισαι αυτος που πρεπει να καταλαβει οτι στραβα αρμενιζει. Αν δεν σου αρεσει ο βασικος, ας φροντιζες να κανεις κατι να μην τον εχεις αναγκη. Αλλα εδω εσυ ουτε καν επιμορφωνεσαι και σπαταλιεσαι σε μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom