geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 6.515
κλπ γράφω, Καρπενήσι, πλαστηρα, ορεινή Αρκαδία, Κορινθία, ...Έχουν 50 χιλιάδες κλίνες αυτά τα 2 ; συνολικά λέω !
κλπ γράφω, Καρπενήσι, πλαστηρα, ορεινή Αρκαδία, Κορινθία, ...Έχουν 50 χιλιάδες κλίνες αυτά τα 2 ; συνολικά λέω !
Μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει πιστεύω ότι το νομοσχέδιο κινείται προς θετική κατεύθυνσηΚλαψε μονο με καρτα θα πληρωνω καραγκιοζη
Λόγια βγαλμένα από τη (πουτάνα) ζωή που (μας) χρεώσανε.εγκεφαλική ποίηση αθηναίε, καβαφική...
Φέτος δεν είναι καλή χρονιά15Κ θα βγάλει ο @Παραλιώτης κασέρι από το λαδάκι σε 7 μέρες.
Και με τη κατάσταση που υπάρχει δε νομίζω να ανέβει και πολύ τις ημέρες των γιορτώνΕίναι πεσμένη η αγορά όντως, ακόμη και σε δρόμους που κρατούσαν πάντα ψηλά το κασε.
Ο Έλληνας έχει μαζεμένο το χέρι.
Θουρία είχε μόνο.....Φέτος δεν είναι καλή χρονιά
30.000 τόνους Μεσσηνία
30.000 τόνους Τριφυλία
Κάντε τους πολλαπλασιασμούς...
*1 τόνος=1.000 κιλά
Όλοι έχουν τελικά.. η μόνη περιοχή που δεν έχει μείωση είμαστε...Θουρία είχε μόνο.....
Και προς Γαρδίκι...
Κατι κάνουν αυτοί εκει πέρα....
Βουρκόλοι μια ζωή στην κλάψα.....
Τι κάνεις τέτοια ώρα μωρή μούμια?Όλοι έχουν τελικά.. η μόνη περιοχή που δεν έχει μείωση είμαστε...
Θα αναστεναξουν οι πουτανες
Οι δυσκολίες της ζωής.. όποτε έχω ταξίδι ξυπνάω από τα χαράματα...Τι κάνεις τέτοια ώρα μωρή μούμια?
Έλα ρε.....Οι δυσκολίες της ζωής.. όποτε έχω ταξίδι ξυπνάω από τα χαράματα...
Λέω να πάω κ εκεί κάποια στιγμή.. αλλά προς το παρόν Αθήνα .. αφού γαμηθηκε ο καιρός, να ρίξουμε κανέναν της προκοπήςΈλα ρε.....
Εγώ μιλούσα με τα εξωτερικά,την πέφτω τώρα.....
Θεσσαλονίκη πας?
Αμερική πρίν,Καναδά τώρα....Λέω να πάω κ εκεί κάποια στιγμή.. αλλά προς το παρόν Αθήνα .. αφού γαμηθηκε ο καιρός, να ρίξουμε κανέναν της προκοπής
Ωραίος! Αμερική ή Αυστραλία;
Είσαι δυνατός!!Αμερική πρίν,Καναδά τώρα....
Ρε μαλάκα .... ΣΑΓΙΙΟΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ....αμαν ρε μαλεα να πουμε. χαλαρωσε λιγο και αυτοσαρκασου ακομα και δικη σου να ναι. αφου εβαλες φωτο κονσέρβα προχτεσινή, λήψη απο την πλευρα του συνοδηγού με σαγιονάρα. να μην τρολαρουμε δηλαδης με ελαφρια εσανς σκουπιδιασματος και μπαχαλου;
Ποια χοντρομαλακια ρε παπαρα;
Χαμηλομισθος ειμαι τοσα βγαζω οσα ειπες και τοσα πληρωνω οσα ο ταριφας το χρονο
Ο ΕΕ με 15Κ ποσα πληρωνει σε ξαναρωταω μη κανεις τον κινεζο, που για να δηλωσει 15 βγαζει 30 αλλα λεμε τωρα...
Για αυτή την κουράδα, όπου πετυχαίνω συνταξιούχους εκπαιδευτικούς , χρεώσεις Χ 3............
Γειά σου Λάκη φιρφιρή!!Για αυτή την κουράδα, όπου πετυχαίνω συνταξιούχους εκπαιδευτικούς , χρεώσεις Χ 3.
ρετρέ χαλάρωσααμαν ρε μαλεα να πουμε. χαλαρωσε λιγο και αυτοσαρκασου ακομα και δικη σου να ναι. αφου εβαλες φωτο κονσέρβα προχτεσινή, λήψη απο την πλευρα του συνοδηγού με σαγιονάρα. να μην τρολαρουμε δηλαδης με ελαφρια εσανς σκουπιδιασματος και μπαχαλου;
Μικρε ακου να σου πω πως έχει το πράγμα να τελειώνομαι.ρετρέ χαλάρωσα
λοιπόν κοίταξα φώτο (γιατί σιγά μη θυμόμουν)
α. ποιός είπε ότι είναι σαγιονάρα...πέδιλο είναι.
β. ποιος είπε ότι είναι δικό μου...στη θέση του συνοδηγού είναι
γ. @tellystalone6969 , @pablo001 , @Gianis klavdios , ρε παπάρες ουδείς είπε κακομοίρη κάποιον με πόρσε και "σαγιονάρα". από την άλλη ουδείς είδε ποτέ berluti και louboutin σε lada...
είσαι σπίρτο αναμμένο...Μικρε ακου να σου πω πως έχει το πράγμα να τελειώνομαι.
Εχεις καποιο γνωστο συγγενή φιλο με καγιεν,του είπες να κανει αυτο μεντο χαρτάκι καθυστερημενα ο τυπος το εγραψε και το φωτογραφισε το ανεβαζεις εδω πεσα και πανω στη βλακεια σου ανεβαζεις και αλλη φωτογραφια του φιλου γνωστου συγγενη η οποια σε ξεβρακωνει με τη σαγιονάρα το νταλα καλοκαίρι ασε που 5 ωρα ο ηλιος εκαιγε οποτε η φωτο ειναι απο το καλοκαίρι.
Ξερω σιχτιριζεις τον εαυτο σου για το λαθος που εκανες και εγινες ρόμπα αλλα αυτα παθαίνει οποιος λεει ψεματα