Νέα

How to..... hack !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Λεεεεεπον έχουμε και λέμε.

ένα θέμα για παρανομόίες... εντός βέβαια των νομικών πλαισίουν που διέπουν αυτή την χώρα και το εν λόγο site.

νομίζω ότι ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εσείς-εγώ κρυφό καμάρι.  εεε όχι.... αυτά που πρέπει να λέγονται θα βρίσκονται σε αυτό το θρεντ... και για του λόγου το αληθές θα παραθέσω πιο κάτω έναν τρόπο για να κατεβάζεται απο servers όπως το rapidshare όσες τσόντες ταινίες games και γενικώς οτι σας υπαγορεύσει ο Ψολιάς σας.

Rapidshare:
έχουμε και λέμε::::>>>

Windows μόνο  :headbang:
1. πρέπει να έχουμε το .NET Framework version 2.0 και άνω . στο παρακάτω link βρίσκεται η 3.5. Ιδού www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displayLang=en#]http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6&displayLang=en#[/url]

2. κατεβάζουμε το θαυματουργό πλιν τίμιο προγραμμα Cryptload από το παρακάτω link και ιδού [URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/98056784/CryptLoad_1.0.4.rar[/url]

3. το αποσυμπιέζουμε με ένα αντίστοιχο πρόγραμμα. επίσης όποιος δεν έχει πρόγραμμα για .rar μπορεί να προμηθευτεί ένα freeware εδώ www.7-zip.org/download.html]http://www.7-zip.org/download.html[/url] διαλέγοντας το λειτουργικό του και το κατεβάζει.

4. εκτελούμαι το αρχείο CryptLoad.exe που βρίσκεται στον φάκελο που μόλις αποσυμπιέσαμαι

5. ακολουθούμαι τα βήματα που μας δείχνει το παρακάτω video [youtube=425,350]l9iIKj9HJ0k[/youtube]

Note:
υπάρχουν κάποιες παράμετροι που πρέπει να ρυθμιστούν ανάλογα με το ρουτερ του καθενός. μόλις βγάλω άκρη με το δικό μου θα ποστάρο και άλλες πηγές για διάφορα ρουτερ. :headbang: επίσης χρειάζεται και 2 αρχεία 1 .bat και ένα .exe για τα οποία υπάρχουν info στα βίντεο που βρίσκονται στο παρακάτω ink www.youtube.com/user/Cocacolalover]http://www.youtube.com/user/Cocacolalover[/url[/video]] λόγω ώρας και αυπνίας θα τα κοιτάξω ξανά αύριο και θα ειδοποιήσω κατάλληλα.
αν κάποιος καταφέρει και τα βρει ας κάνει μια προσπάθεια να τα βάλει και εδώ.καλημέρα.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Χρησιμοποιώ το  υπέροχο cryptload εδω και λίγο καιρό και είναι πραγματικά απίθανο. Εξυπνο, λογικό και απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε πιθήκους οπως τα αμερικάνικα. Εχει σχεδόν άμεσο support με email. Ειναι το μόνο πρόγραμμα που με έχει φέρει τόσο κοντά στο να πατήσω το κουμπί donate (LOL)
Λίγα λόγια για την εγκατάσταση.
Αφού βάλετε το .NET Framework version 2.0 κατόπιν βάζετε το cryptload
και απο το options διαλέγετε το router σας. Εαν δεν υπάρχει έχει  κουμπί router recorder που το βρίσκει μόνο του. Δεν το έψαξα αυτό πολύ γιατι το δικό μου ήταν στη λίστα.Ενα χρήσιμο link για δύσκολες περιπτώσεις είναι

Ενα πρόγραμμα που ανοίγει την "πίσω πόρτα" :dancing: :dancing: :dancing:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
πολυ καλες πληροφοριες
να ξερουμε τι παιζετε
δωστε γνωση μοιραστε την διαδοστε την................

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
αν δεν κανω λάθος δεν λειτουργει τον τελευταίο μήνα λόγω αλλαγής των captcha codes του rapidshare.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Χρησιμοποιώ το  υπέροχο cryptload εδω και λίγο καιρό και είναι πραγματικά απίθανο. Εξυπνο, λογικό και απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε πιθήκους οπως τα αμερικάνικα. Εχει σχεδόν άμεσο support με email. Ειναι το μόνο πρόγραμμα που με έχει φέρει τόσο κοντά στο να πατήσω το κουμπί donate (LOL)
Λίγα λόγια για την εγκατάσταση.
Αφού βάλετε το .NET Framework version 2.0 κατόπιν βάζετε το cryptload
και απο το options διαλέγετε το router σας. Εαν δεν υπάρχει έχει  κουμπί router recorder που το βρίσκει μόνο του. Δεν το έψαξα αυτό πολύ γιατι το δικό μου ήταν στη λίστα.Ενα χρήσιμο link για δύσκολες περιπτώσεις είναι

Ενα πρόγραμμα που ανοίγει την "πίσω πόρτα" :dancing: :dancing: :dancing:

Μόλις το δοκίμασα. Πολύ καλό, από το παραπάνω link όμως.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αν δεν κανω λάθος δεν λειτουργει τον τελευταίο μήνα λόγω αλλαγής των captcha codes του rapidshare.
επειδη δεν εχω βρει χρονο καθολου να κατεβασω τα plug-ins που θελει... αφησα τον υπολογιστή ένα βράδυ ανοιχτό και το πρωί που γύρισα σπίτι είχαν κατεβεί όλα. παρόλο που άλλαξαν τα captcha. εμένα δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αυτο λεγεται crack οχι hack... ;)

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αυτο λεγεται crack οχι hack... ;)
σωστά το τοποθέτησες και έχεις δίκιο γιατί σπας την προστασία ενός προγράμματος. δεν θα ασχοληθώ περεταίρω γιατί κάμποση ώρα μου πήρε και αυτά που μάζεψα να τα βάλω σε μια τάξη(επειδή δεν είναι copy-paste από αλλού). σαν ποιο ειδικός εσύ συνέχισε το θρεντ και πες μας how to hack.

εδώ πάει η φράση: του χάρισαν γάιδαρο και αυτός τον κοίταγε στα δόντια(κάπως έτσι τελος πάντων)
Πι.Ες. για φτιάξε και ένα θρεντ για cracks γιατί εδώ δεν κολάνε τα cracks πως να το κάνουμε.  :jerking:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απο πεντε λεξεις εβγαλες ολοκληρο αποφθεγμα.

Ειδες να σχολιαζω τον κοπο σου καπου ?

Καλα εκανες ο,τι εκανες, και ακομα καλυτερα που το μοιραστηκες γιατι ισως καποιοι το χρειαζονται.

Οι λεξεις crack και hack συγχεονται απο τον περισσοτερο κοσμο, αν σε ενδιαφερει να μαθεις τον λογο διαχωρισμου τους ( εαν δεν τον ξερεις ηδη δηλαδη )δεν εχεις παρα να ψαξεις.

Δεν θελω να βγαλω το θεμα εντελως off topic καθως περιεχει χρησιμες πληροφοριες, και ειναι καλο που υπαρχει. :)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ακούστε την παπαριά της Vodafone.

Εγώ συνδέομαι στο Ιντερνετ μέσο ασύρματης σύνδεσης με το μοντεμάκι της Vodafone. Αυτή η παπαριά δουλεύει ως εξής: Εγώ και όλοι οι συνδρομητές της ίδιας υπηρεσίας συνδεόμαστε μέσω 3G δικτύου σε ένα κεντρικό υπολογιστή της Vodafone, αυτός ο υπολογιστής μπαίνει στο ιντερνετ με μία IP address και εμείς όλοι οι συνδρομητές παραλαμβάνουμε ασύρματα τα δεδομένα στο υπολογιστή μας.

Που είναι το πρόβλημα; 
Στο ότι όλοι οι συνδρομητές μοιραζόμαστε την ίδια IP address του κεντρικού υπολογιστή της Vodafone !
Αποτέλεσμα ;  Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Rapidshare διότι όλο και κάποιος άλλος συνδρομητής κατεβάζει με την ίδια IP, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το εω λόγω πρόγραμμα που προτείνετε, και δεν μπορώ να συνδεθώ στο mIRC διότι μου λέει ότι είμαι band διότι κάποιος άλλος με την ίδια IP κάτι έκανε ή έχει ιό.

Και για να πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο και για λόγους ασφαλείας.

Απλά ενημερώνω για κάποιον που ενδεχομένως να σκέφτεται να αγοράσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Thanx Nearxe, σκεφτόμουν να την ενεργοποιήσω, αλλά τώρα που κάνει τέτοιες παπαριές, πάω για ΟΤΕ.

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαλιστα.αρα αλλαζω εταιρια.ευχαριστω.

Stories