Νέα

Honda Civic 2006 - 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε παίδες σκεφτόμουν για αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Επειδή δε γνωρίζω τις εκδόσεις που έχουν βγεί έχω δεί την έκδοση 1.4 με 85 άλογα και με 100.
Αν κάποιος έχει ή είχε κάποιο civic θα ήθελα να μου τη γνώμη του. Για αξιοπιστία το ξέρω. Θα ήθελα να μάθω πιο πολύ για την κατανάλωσή που έχει.
Φαντάζομαι ότι στο γκάζι θα υστερούν γιατί είναι βαρύ αμάξι. Ο κινητήρας 1.4 με τα 100 άλογα βγήκε μετά από τον 85άρι? Έχει διαφορά στο γκάζι? Βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα?

Επίσης έχω δεί φωτογραφίες από αγγελίες που υπάρχουν αρκετές διαφορές στη μάσκα μπροστά στο τζαμάκι που είναι το σήμα. Άλλα είναι έτσι, άλλα είναι αλλιώς. Έχει να κάνει με τις εκδόσεις? Όπως επίσης και στις εξατμίσεις πίσω, αρκετά έχουν τις 2 τριγωνικές εξατμίσεις και κάποια άλλα δεν τις έχουν.

Υπάρχουν καθόλου συμβουλές?
Σε ερώτηση γιατί δεν προτειμώ τον 1.8, είναι καθαρά για κατανάλωση και για τέλη κυκλοφορίας.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Διάβασε και την παρακάτω συζήτηση:

O 100άρης είναι όντως μεταγενέστερος, όπως έγινε η αλλαγή και στο Jazz.

To μασκάκι αν δεν κάνω λάθος άλλαξε στο facelift, αλλά υπήρχαν και εκδόσεις sport με άλλο μασκάκι (δεν ξέρω αν αλλάζαν και οι εξατμίσεις).

Αυτά τα λίγα θυμάμαι.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ναι την έχω διαβάσει αυτή την κουβέντα, ευχαριστώ πάντως. Αλλά επειδή αυτή έγινε το 2009, όπως καταλαβαίνεις κανένας δε συζήταγε τότε για την κατανάλωση...

Σήμερα δυστυχώς είναι κάτι που λέω, "φυλάω τα ρούχα μου να έχω τα μισά". Από τη στιγμή που δε μπορώ να πάρω εύκολα ντίζελ, ας πάω σε κάτι σχετικά οικονομικό, αλλά και οικογενειακό αυτοκίνητο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε παίδες σκεφτόμουν για αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Επειδή δε γνωρίζω τις εκδόσεις που έχουν βγεί έχω δεί την έκδοση 1.4 με 85 άλογα και με 100.
Αν κάποιος έχει ή είχε κάποιο civic θα ήθελα να μου τη γνώμη του. Για αξιοπιστία το ξέρω. Θα ήθελα να μάθω πιο πολύ για την κατανάλωσή που έχει.
Φαντάζομαι ότι στο γκάζι θα υστερούν γιατί είναι βαρύ αμάξι. Ο κινητήρας 1.4 με τα 100 άλογα βγήκε μετά από τον 85άρι? Έχει διαφορά στο γκάζι? Βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα?

Επίσης έχω δεί φωτογραφίες από αγγελίες που υπάρχουν αρκετές διαφορές στη μάσκα μπροστά στο τζαμάκι που είναι το σήμα. Άλλα είναι έτσι, άλλα είναι αλλιώς. Έχει να κάνει με τις εκδόσεις? Όπως επίσης και στις εξατμίσεις πίσω, αρκετά έχουν τις 2 τριγωνικές εξατμίσεις και κάποια άλλα δεν τις έχουν.

Υπάρχουν καθόλου συμβουλές?
Σε ερώτηση γιατί δεν προτειμώ τον 1.8, είναι καθαρά για κατανάλωση και για τέλη κυκλοφορίας.

Τα civic μετά το 2006 είναι βαριά. Γιατί δεν κοιτάς τα μοντέλα γύρω στο 2003 όπως αυτό; Συν τοις άλλοις το sedan του 2003 είναι 100% Ιαπωνία.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν ήμουν ποτέ φαν του σεντάν. Μου φαίνεται πολύ μεγάλο για μένα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ήμουν ποτέ φαν του σεντάν. Μου φαίνεται πολύ μεγάλο για μένα.

Κοίτα...επειδή το οδηγάω ...ναι είναι όντως μεγάλο αμάξι, αλλά είναι γωνιώδες και στο παρκάρισμα δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης εγώ έχω το 1.4 και όχι το VTEC 1.6 και σε πληροφορώ ότι οι μηχανικοί της Honda στην προκειμένη περίπτωση έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στον κινητήρα όσον αφορά την μείωση των τριβών στα μηχανικά μέρη. Ο στρόφαλος είναι κούφιος εσωτερικά και το αμάξι έχει αρκετό γκάζι και ευστροφία. Και αυτό στο λέει άνθρωπος που είχε Toyota 11 χρόνια (που τα θεωρώ κορυφή) :grin: :grin: Αλλά οκ γούστα είναι αυτά. Το μοντέλο που λες (06-2010) πρέπει να είναι καλό σε αξιοπιστία, αλλά πρόσεξε τον κεντρικό πίνακα οργάνων για ηλεκτρολογικά προβλήματα  ;)

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εγώ να το προσέξω? Οι μηχανικοί της honda θα έπρεπε να το έχουν προσέξει.χαχαχα.
Σε ευχαριστώ πάντως για την πλήρη ανάλυση. Φόβος μου να σου πω την αλήθεια επειδή μιλάμε για αγορά μεταχειρισμένου όπως γίνεται αντιληπτό, φοβάμαι λίγο τα γυρισμένα χιλιόμετρα. Και σε μηχανικό να το πάω έχω ακούσει ότι δύσκολα το βλέπεις πια.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε παιδιά που είναι οι οδηγοί των civic? κανένας????

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μάστορα βαρύ αμάξι για 100 άλογα. Φίλος μου έχει με τα 140 αλλά τον γδέρνουν τα τέλη. Κοίτα για άλλο αυτοκίνητο..

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
879
Πόντοι
86
Εχω εγω το 18αρι.Αν δεν εχεις θεμα με τα τελη (300 ευρω) για την καταναλωση μη φοβασαι.Παιζει γυρω στα 8,5-9,5 στην πολη,αναλογα κ πως το πας και αν κινεισαι κεντρο με μποτιλιαρισμα κτλ.Απο προβληματα τιποτα ουσιωδες.Και γκαζακι καλο για τα κιλα του!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Tι να σου πω ρε τυπε, το δικο μου ειναι του 99. Αυτο που λες το βλεπω και ξερναω...
Το δικο μου μια χαρα, αν ομως αποφασιζα να το πουλησω, θα κοιταγα για auris, golf, η A3 (και για το focus εχω ακουσει καλα λογια)

Το προηγουμενο μοντελο (civic 2000-2006) μου αρεσει επισης, πιθανον να το χτυπαγα

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δε σαρέσει το civic 2006-2011 ? Τώρα να μου πείς αυτό είναι υποκειμενικό. Επειδή είναι ιδιόμορφο σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει και άλλοι να πάθουν την πλάκα τους.

Όσων αφορά για το σάιτ με τις καταναλώσεις, έριξα μια ματιά εκεί και στο συγκεκριμένο μοντέλο, απλά θα ήθελα πιο πολύ από πραγματικούς χρήστες που θα μιλήσω μαζί τους. Και όχι ότι κοτσάρει ο κάθε ένας εκεί. Άλλωστε οι αποκλίσεις είναι μεγάλες.

Και επί την ευκαιρία, εμένα το καινούργιο civic που βγάλανε δε μαρέσει. Προτειμώ το παλιό.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δε σαρέσει το civic 2006-2011 ? Τώρα να μου πείς αυτό είναι υποκειμενικό. Επειδή είναι ιδιόμορφο σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει και άλλοι να πάθουν την πλάκα τους.

Όσων αφορά για το σάιτ με τις καταναλώσεις, έριξα μια ματιά εκεί και στο συγκεκριμένο μοντέλο, απλά θα ήθελα πιο πολύ από πραγματικούς χρήστες που θα μιλήσω μαζί τους. Και όχι ότι κοτσάρει ο κάθε ένας εκεί. Άλλωστε οι αποκλίσεις είναι μεγάλες.

Και επί την ευκαιρία, εμένα το καινούργιο civic που βγάλανε δε μαρέσει. Προτειμώ το παλιό.

Εμένα μου αρέσει αλλά κυρίως στο type-r. Πλάκα πλάκα ρε φίλε, εδώ μέσα οι περισσότεροι σου λένε για το 1.8...γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν το type-r να ξεμπερδεύεις?  :sunglasses:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεν μου αρεσει γιατι εχει απομακρυνθει απο τα civic των 90's που ειχαν αλλη οδηγικη συμπεριφορα και στυλ (χαμηλα, ελαφρα, φαρδια, γρηγορα). Απο το 2000-06 το civic "γκολφισε" ενω απο το 06 εγινε αυτη η space αηδια

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
το typer σκέψου ότι είναι 2λίτρο

άρα συνεπάγεται μεγάλο  :zfuck:    :fuck1:  :knockinb:  :s&m_3:  :pipa1:  :kissass2:  :pipa3:  :fuck2:  :pipa2:    :2on1: 

από το κράτος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1.4 οτι και να παρεις θα ναι ταφος αν δεν εχει τουρμπο πανω.
με 9Κ παιρνεις ΕΟΣ 1.4 του 2009 με 160 ιππους τουρμπο-κομπρεσορ.
εχεις πολλες επιλογες,σκεψου τι ζητας και αποφασισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom