Νέα

Help! (Παρθένος)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DeadGuardian7

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ από εμένα.... Λοιπόν το προβλημά μου είναι ότι είμαι ακόμα παρθένος κ έχω κάποιες ερωτίσεις... Με τς παρέες δν νιώ8ω άνετα να το συζατάω μαζί τους... Λοιποόν...
H 1η κ κυριότερι ως τώρα είναι η εξής

Γενικά με το "πετσάκι" τι παίζει ? Γτ έχω ακούσει διάφορα... προσοπικά όταν μ είναι καυλομένη δν μπορώ να βγάλω το πουτσοκέφαλο έξω... αυτο πως 8α γίνει...
8α παρακαλέσω να μην υπάρχουν μαλακίες σχόλια κ αν καποιος έχει όρεξη 8α ηθελα να τ πουμε σε πμ.... thx

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλησπέρα κ από εμένα.... Λοιπόν το προβλημά μου είναι ότι είμαι ακόμα παρθένος κ έχω κάποιες ερωτίσεις... Με τς παρέες δν νιώ8ω άνετα να το συζατάω μαζί τους... Λοιποόν...
H 1η κ κυριότερι ως τώρα είναι η εξής

Γενικά με το "πετσάκι" τι παίζει ? Γτ έχω ακούσει διάφορα... προσοπικά όταν μ είναι καυλομένη δν μπορώ να βγάλω το πουτσοκέφαλο έξω... αυτο πως 8α γίνει...
8α παρακαλέσω να μην υπάρχουν μαλακίες σχόλια κ αν καποιος έχει όρεξη 8α ηθελα να τ πουμε σε πμ.... thx
ηλικια???

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Έχεις τραβήξει μαλακία ποτέ σου ? άμα όλα αυτά είναι OK και επειδή το πετσάκι σου δεν είναι ελαστικό ίσως θα πρέπει να πας σε γιατρό να σου κάνει τομή στο πετσάκι για να μην υπάρξει στο μέλλον κανένας τραυματισμός του σημείου .

OP
OP
D

DeadGuardian7

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
dn ntrepomai se giatro stn parea ntrepomai...
apla rwtisa edw mesa gia na 3erw an einai kati asimanto h prepei na paw se giatro...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
dn ntrepomai se giatro stn parea ntrepomai...
apla rwtisa edw mesa gia na 3erw an einai kati asimanto h prepei na paw se giatro...
1ον να γράψεις με ελληνικά γιατί θα στο σβήσουν 2ον θα πρέπει να πας στον γιατρό να κάνεις τομή άμα σε ενοχλεί δεν είναι τίποτα μην φοβάσαι . απλά να ξέρεις πως στο μέλλον άμα δεν την κάνεις την τομή θα υπαρχουν τραυματισμούς σε εκείνο το σημείο .

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
και γενικα σταματα να εχεις τετοιες ντροπες και αν με την παρεα σου η εστω μενα κολητο δεν μπορεις να συζητας και τετοια θεματα τοτε βρες καλητερους φιλους

OP
OP
D

DeadGuardian7

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1ον να γράψεις με ελληνικά γιατί θα στο σβήσουν 2ον θα πρέπει να πας στον γιατρό να κάνεις τομή άμα σε ενοχλεί δεν είναι τίποτα μην φοβάσαι . απλά να ξέρεις πως στο μέλλον άμα δεν την κάνεις την τομή θα υπαρχουν τραυματισμούς σε εκείνο το σημείο .

ok σορρυ... βσκ πως να τ εξηγησω... οτι βγενει βγενει αλλα οχι ολο... 8α υπαρξει προβλημα?
αν ναι να ξερω να παω να τ δω...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ok σορρυ... βσκ πως να τ εξηγησω... οτι βγενει βγενει αλλα οχι ολο... 8α υπαρξει προβλημα?
είπαμε να πας σε γιατρό να στο δει τι φοβάσαι μην σου φάει το πουλί σου ? και πήγαινε και σε γυναίκα γιατρό να στο παίξει και λίγο .

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
και μετα πες μου ποια ηταν να παω και εγω ολο και κατι θα εχει το πουλι μου

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκαιο.... Πας σε έναν γιατρό ακόμα και αν χρειαστεί να κάνει μικρή τομή στο πετσάκι ο πόνος είναι μικρός και παροδικός (μερικές μέρες).... Επιπλέον να ξέρεις ότι μετά απολαμβάνεις το σεξ περισσότερο!!!!!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
κοιτα αν ειναι να βρω γυναικα γιατρο να μου την παιζει το κανω και αυτο :2funny:
ξέρεις τι πουλιά θα έχει αυτοί δει στην ζωή της θα καβλώνει μονο και μόνο που θα τον ακουμπάει με τα δυο ξυλάκια .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.701
Πόντοι
22.785

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το κεφαλι του φισφιρικου πρεπει να ειναι καπως ετσι

194656_small.jpg

Επισης αυτο το βιδεον δειχνει πως περιπου πρεπει να ξεπροβαλει το κεφαλι και (επειδη δεν εχω την τιμη να μας τον πλενει η κυρια)να τον πλένουμε

OP
OP
D

DeadGuardian7

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
tο ιδιο προβλημα το εχει κ ο αδερφος μου πρεπει να παει κ αυτος για τομη?
σορρυ για τα greeklish πριν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom