Νέα

help backup σε xp με 4 λογαριασμους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PSYXOLOGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 703
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
kαλησπερα χρειαζεται να κανω σε εναν υπολογιστη που εχει 4 λογαριασμους χρηστων format και θελω να μαθω πως μπορω να κρατισω σε backup ολες τις ρυθμισεις και τα προγραμματα που εχει ο καθε χρηστης. ο καθενας εχει δικα του προγραμματα και αρχεια και τα χρειαζονται. βλεπεται ο υπολογιστης ειναι σχολεικος και το δουλευουν 4 καθηγητες αλλα καποιος εξυπνος εβαλε μη-γνησια xp πανω και τωρα ζηταει ενεργοποιηση αλλα δεν υπαρχει ο 25-ψηφιος κωδικος οποτε την μοναδικη λυση που γνωριζω ειναι format. πως λοιπον θα κρατησω σε backup ολουσ τουσ λογαριασμους?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υπάρχει επιλογή στο install των windows που διορθώνει τα windows που ήδη υπάρχουν.
ουσιαστικά αντιγράφει μόνο τα αρχεία συστήματος και όλα τα άλλα μένουν ανέπαφα.

edit: τουλάχιστον τώρα καν'το με cd που ξέρεις αν είναι αυθεντικό ή αν έχεις crack

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
δηλαδη to repair του cd μου λες? επιδιωθωση συστηματος? και αυτο θα με αφησει να βαλω καινουργιο serial η crack?

Killer

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη to repair του cd μου λες? επιδιωθωση συστηματος? και αυτο θα με αφησει να βαλω καινουργιο serial η crack?
Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα (Windows Genuine Advantage Validation v1.9.9.1) από το internet. Το πρόγραμμα αύτο κανεί τα Windows αυθευντίκα.

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα (Windows Genuine Advantage Validation v1.9.9.1) από το internet. Το πρόγραμμα αύτο κανεί τα Windows αυθευντίκα.
το εκανα αυτο αλλα τιποτα μου ζηταει το 25-ψηφιο κωδικο ενεργοποιησης ΟΕΜ :(

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το repair στα αρχεία συστήματος... πάντως ένα cd με το installation των windows αλλάζει μητρώα κωδικούς ενεργοποίησης, αρχεία συστήματος και τον κωδικό του αυθεντικού προιόντος που σου δίνει η micro$oft, και αφήνει όλα τα υπόλοιπα ανέπαφα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
kαλησπερα χρειαζεται να κανω σε εναν υπολογιστη που εχει 4 λογαριασμους χρηστων format και θελω να μαθω πως μπορω να κρατισω σε backup ολες τις ρυθμισεις και τα προγραμματα που εχει ο καθε χρηστης. ο καθενας εχει δικα του προγραμματα και αρχεια και τα χρειαζονται. βλεπεται ο υπολογιστης ειναι σχολεικος και το δουλευουν 4 καθηγητες αλλα καποιος εξυπνος εβαλε μη-γνησια xp πανω και τωρα ζηταει ενεργοποιηση αλλα δεν υπαρχει ο 25-ψηφιος κωδικος οποτε την μοναδικη λυση που γνωριζω ειναι format. πως λοιπον θα κρατησω σε backup ολουσ τουσ λογαριασμους?
Αν κατέβασες κάποια πρόσφατη αναβάθμιση φίλε μου αυτό σου κάνει.
Πήγαινε στην αρχή και πάτα προηγούμενη κατάσταση.
Θα επαναφέρει το σύστημα στην προηγούμενη κατάσταση πριν την αναβάθμιση

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
μπορω να τα κανω αυτα απο safe mode? γιατι δεν μπορω να μπω σε κανεναν λογαριασμο

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Μπορεις απο εναρξη>προγραμματα> βοηθηματα>εργαλεια συστηματος> Επαναφορά Συστήματος.

Δοκιμασε αλλα δε νομιζω να κανεις τιποτα..

Αν δεν κανεις δουλεια με την επαναφορα κατεβασε το Windows Xp  LIVE CD σωσε τα αρχεια σε ενα usb stick  και κανε φορματ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Το ιδιο ειναι μωρε.. με καθε live cd γινεται.. του προτεινω το XP λογω εξοικειωσης με το λειτουργικο.  ;)

Για ασφαλεια, στη 1 ωρα που θα χρειαστει το backup δε νομιζω να χει προβλημα.

OP
OP
P

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
καταρχην ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια αλλα τελικα τα πραγματα ηταν πολλη ποιο απλα, με το που ανοιγω τον υπολογιστη παταω f8 και την επιλογη : επαναφορα στις πιο προσφατες ρυθμισεις που λειτουργουσαν :)αυτο ηταν, ολα καλα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Αφου εκανες δουλεια σου και ετσι παλι καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom