Νέα

hdmi συνδεση λαπτοπ-tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romantikos poytaniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρεται.Εχω ενα λαπτοπ acer και μιας και βρεθηκε στα χερια μου ενα καλωδιακι τυπου Hdmi ειπα να μετατρεψω την τιμια schaub lorenz τηλεοραση μου σε εναλλακτικη οθονη του υπολογιστη.Το προβλημα προκυπτει στο γεγονος οτι η εικονα που εμφανιζεται στην Tv ειναι φαγωμενη.Μου εχει κλεψει ολο το taskbar και αντιστοιχα τοσες ιντσες και απο την πανω πλευρα.Εκανα αλλαγη  προς καθε πιθανη αναλυση αλλα το αποτελεσμα στην τηλεοραση παρεμεινε το ιδιο.Επιπλεον Πηγα και στο μενου της nvidia και παλι δεν μπορεσα να βρω καποια ρυθμιση.Γνωριζει καποιος πως θα εμφανιστει ολοκληρο το desktop ?
εχω windows vista

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Χαιρεται.Εχω ενα λαπτοπ acer και μιας και βρεθηκε στα χερια μου ενα καλωδιακι τυπου Hdmi ειπα να μετατρεψω την τιμια schaub lorenz τηλεοραση μου σε εναλλακτικη οθονη του υπολογιστη.Το προβλημα προκυπτει στο γεγονος οτι η εικονα που εμφανιζεται στην Tv ειναι φαγωμενη.Μου εχει κλεψει ολο το taskbar και αντιστοιχα τοσες ιντσες και απο την πανω πλευρα.Εκανα αλλαγη  προς καθε πιθανη αναλυση αλλα το αποτελεσμα στην τηλεοραση παρεμεινε το ιδιο.Επιπλεον Πηγα και στο μενου της nvidia και παλι δεν μπορεσα να βρω καποια ρυθμιση.Γνωριζει καποιος πως θα εμφανιστει ολοκληρο το desktop ?
εχω windows vista

δοκίμασες να παίξεις με ρομαντισμό.. με τις ρυθμίσεις της TV boy???

OP
OP
romantikos poytaniaris
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οι ρυθμισεις της τηλεορασης ελεγχθηκαν επισης.Δηλαδη αλλαξα αναλυση.(π.χ 4:3,16:9 κτλ)Οσο μικρη και αν γινοταν η οθονη παλι το ιδιο λειψο desktop μου φανερωνοταν :/

boulonis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ειχα το ιδιο θεμα ακριβως hdmi - schaub lorenz - γραμμη εργαλειων.
διορθώνεται απο μενου τηλεόρασης. ψαξτο καλυτερα.  :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δοκιμασε δεξι κλικ στο desktop -> personalize -> οθονη(κατω αριστερα) -> αλλαγη ρυθμισεων οθονης (πανω αριστερα)

μετα κανε δοκιμες

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
φιλε ειχα το ιδιο θεμα ακριβως hdmi - schaub lorenz - γραμμη εργαλειων.
διορθώνεται απο μενου τηλεόρασης. ψαξτο καλυτερα.  :rockon:

Το ιδιο εγω με panasonic. Eιναι μια λειτουργια που λεγεται overscan και ρυθμιζεται απο το μενου της τιβι.

Τσεκαρε στο google, μοντελο tv και ovescan :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
εχω windows vista
σβηστα και βαλε τα 7 θα δεις μεγαλη διαφορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom