geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
Η Ζωητσα κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει
οντως η αναστασια φενεται καλο τουμπανακι αλλα απο οτι το κοβω δεν παιζει τπτ. παντως με 90 € σου κανει μασαζ 2 μιση ωρες. ε δεν θα παιξει και μια φραπεδια???????? +10 τιπ ????Η Αναστασία με τις "ολοκληρωμένες υπηρεσίες" θα άξιζε μια δοκιμή
οντως η αναστασια φενεται καλο τουμπανακι αλλα απο οτι το κοβω δεν παιζει τπτ. παντως με 90 € σου κανει μασαζ 2 μιση ωρες. ε δεν θα παιξει και μια φραπεδια???????? +10 τιπ ????
πιστεύω ότι θα έπαιζε σίγουρη φραπεδιά, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για τόσα πολλά λεφτά
Όταν λέει "ολοκληρωμένες υπηρεσίες" εννοεί τις υπηρεσίες και τα είδη μασάζ που προσφέρουν σαν εταιρεία και όχι τις υπηρεσίες που φανταζόμαστε εμείς.
ΔΕΝ διαθετη και κρεββατι....οποτε σε ξενοδοχειο ειμαστε μια χαρα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΒΛΙΑΡΙΚΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙ! ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
δεν μπορώ να καταλάβω...γαμάς ή όχι σε αυτούς??το έχουν πολύ "φλου"... :SΔΕΝ διαθετη και κρεββατι....οποτε σε ξενοδοχειο ειμαστε μια χαρα...
δεν μπορώ να καταλάβω...γαμάς ή όχι σε αυτούς??το έχουν πολύ "φλου"... :S
λαγε,το χρημα κρυβεται ΜΕΣΑ στο φλου... ;)δεν μπορώ να καταλάβω...γαμάς ή όχι σε αυτούς??το έχουν πολύ "φλου"... :S
ναι αλλά μην παώ και ζητήσω τίποτα "περίεργο" και με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές "δεν κάνουμε εμεις τέτοια"... :Sλαγε,το χρημα κρυβεται ΜΕΣΑ στο φλου... ;)