Νέα

Hackintosh - MAC OS X σε PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stronzo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Δε ξέρω πόσοι από εσας ασχολείστε με το θέμα ή αν έχετε ασχοληθει...

αποφάσισα πριν κανα χρόνο να φτιάξω ενα hackintosh γιατι πάντα μου άρεσε το Mac OS X αλλά δε παίζαν φράγκα για Mac...

βάσει αυτου του οδηγου χρησιμοποιόντας το συγκεκριμενο hardware αλλα με άλλη καρτα γραφικων και σκληρό δίσκο και με συνολικό κόστος 360€ κατάφερα να αποκτήσω το λειτουργικό που ονειρευόμουν.

ΔΕΝ είναι Mac δεν τρέχει όπως ενας Mac αλλά σίγουρα τρέχει καλύτερα από ενα Mac Mini που το κόστος του αγγιζει τα 700€

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο καλύτερο μηχανημα από εναν iMac ή και Mac Pro θα μπορούσε (μάλλον) να είναι (όσον αφορά τη σχέση απόδοση/τιμή) αν του φόραγα πχ ενα Core 2 Quad Q9550 και 4GB RAM και μια καλύτερη VGA όπως πχ 9800GT (αναφέρομαι στα δεδομενα της αγορας πριν 1 χρόνο) ή αν στηναμε τωρα ενα hackintosh με i5, i7 6-8GB RAM και δε συμμαζεύεται

Φυσικά δε κραζω τους Apple Mac αλλά μιλάω πάντα για τη σχέση ΠΟΙΟΤΗΑ/ΑΠΟΔΟΣΗ/ΤΙΜΗ

Το κακό ήταν ότι δε λειτουργούσε σωστα το Time Machine που ειναι ενα καταπληκτικό εργαλειο του Leopard

Αυτό διορθώθηκε μόλις βγήκε το Snow Leopard και βγήκαν οι πρώτοι οδηγοι εγκατάστασης Hackintosh αλλά τυπου Retail και όχι κάποιας διανομής του OSx86 όπως το iAtkos v7

Ακολουθόντας λοιπόν αυτόν τον οδηγό με λίγο ζόρι βεβαια για να φτιάξω το δικό μου dsdt μιας και ειχα αλλη VGA καταφερα να τρέξω Mac OS X 10.6 και με διαφορα tricks που θελουν ελαχιστο ψαξιμο αλλά και γνωση στο θεμα του Hackintosh αυτή τη στιγμή τρέχω 10.6.4 απροβλημάτιστα

Είναι κανενας εδω που να έχει ασχοληθει με το αθλημα..?

σας παραπεμπω σε καποια ωραια site και forum που μπορειτε να βρειτε πληροφορίες...

John12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ. Αν κι εχω Mac εχω στησει μερικά Hackintosh.

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Έχω φίλο που το εγκατέστησε σε φορητό με dual boot, windows και leopard. ήταν κολώφαρδος και λειτούργησε με τη μία χωρίς πολλές αλχημείες, ο φορητός του είναι φρέσκος έχει κανα τετράμηνο που τον αγόρασε toshiba, αλλά δε θυμάμαι μοντέλο.

Κάπου στο Pirate bay, υπάρχει μια έκδοση του leopard hackarισμένη για intel (και AMD!!!), ορίστε το link
[URL unfurl="true"]http://thepiratebay.org/torrent/4122511/Kalyway_Leopard_10.5.2_DVD_Intel_Amd[/url]

Αυτήν έβαλε ο φίλος στο φορητό και έχω ακούσει καλά λόγια για την συγκεκριμένη έκδοση, βασικά διάβασε τα σχόλια που υπάρχουν στο torrent.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom