Νέα

hackers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
απο την αρχη δηλωνω οτι δεν εχω γνωσεις hacking.
μια απλη ερωτηση να κανω? ( απανταω μονος μου ναι)
αφου μπορουν να κανουν hacking στα παντα γιατι δεν μπαινει κανεις στις εφοριες να μας σβησει τα χρεη να τελειωνουμε?

Επισκέπτης
Δεν ειναι ολα τοσο ευκολα φιλε!...Ασε που θελουν και το ρισκο!

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο , αλλιως δεν θα τους λεγαμε hackers  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αφου μπορουν να κανουν hacking στα παντα γιατι δεν μπαινει κανεις στις εφοριες να μας σβησει τα χρεη να τελειωνουμε?

λες οι πληροφορίες να βρίσκονται σε ένα μόνο μέρος??? λές να μην έχουν backup όλων των πληροφοριών ?? ακόμηκαι στο μπουρδέλο το δημόσιο έχουν..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
λες οι πληροφορίες να βρίσκονται σε ένα μόνο μέρος??? λές να μην έχουν backup όλων των πληροφοριών ?? ακόμηκαι στο μπουρδέλο το δημόσιο έχουν..
εκτός αν στην Χ εφορία τα τελευταία κονδύλια που προορίζονταν για την αγορά επιπλέον σκληρών δίσκων τα έφαγε ο διευθυντής στις πουτάνες...γενικά αξίζει το ρίσκο αν το θέμα είναι μόνο τα backup, τέτοιο μπουρδέλο που είναι το δημόσιο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εκτός αν στην Χ εφορία τα τελευταία κονδύλια που προορίζονταν για την αγορά επιπλέον σκληρών δίσκων τα έφαγε ο διευθυντής στις πουτάνες...γενικά αξίζει το ρίσκο αν το θέμα είναι μόνο τα backup, τέτοιο μπουρδέλο που είναι το δημόσιο..

οι πληροφορίες είναι τοπικά και κεντρικά  ;)

δεν είναι μόνο στις εφορίες .. αλλα και στις κεντρικές υπηρεσίες  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οι πληροφορίες είναι τοπικά και κεντρικά  ;)

δεν είναι μόνο στις εφορίες .. αλλα και στις κεντρικές υπηρεσίες  ;)
προφανώς θα έχουν λάβει προληπτικά μέτρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τους έβαζε σε μπελάδες αν κάποιος έσβηνε τα αρχεία έστω και από μία μόνο εφορία

επίσης προφανές ότι είναι δύσκολο και επικίνδυνο αλλιώς θα είχε ήδη συμβεί

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν ειχες δει την εκπομπη του Θεωδωρακη πριν 2-3 βδομαδες δεν θα ειχες αυτην την απορια.. Ολα ειναι στο γραμενα χερι μεσα σε τομους σε ατελειωτα ραφια στις αποθηκες των Δ.Ο.Υ...Ενα χαος δηλαδη ...Εκει μονο real life hackers θα μπορουσαν να κανου δουλεια..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προφανώς θα έχουν λάβει προληπτικά μέτρα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τους έβαζε σε μπελάδες αν κάποιος έσβηνε τα αρχεία έστω και από μία μόνο εφορία

επίσης προφανές ότι είναι δύσκολο και επικίνδυνο αλλιώς θα είχε ήδη συμβεί

στον χώρο της ηλεκτρονικής διαχείρισης πληροφοριών (ακα πληροφορικής) τίποτε δεν είναι αδύνατο...

αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εφικτό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν ειχες δει την εκπομπη του Θεωδωρακη πριν 2-3 βδομαδες δεν θα ειχες αυτην την απορια.. Ολα ειναι στο γραμενα χερι μεσα σε τομους σε ατελειωτα ραφια στις αποθηκες των Δ.Ο.Υ...Ενα χαος δηλαδη ...Εκει μονο real life hackers θα μπορουσαν να κανου δουλεια..

ο Θεοδωράκης έλεγε για τα αρχεία των τοπικών ΔΟΥ.. τα οποία παρόλο που είναι περασμένα (μέχρι κάποιο έτος αν θυμάμαι καλά το 1995) σε βάσεις δεδομένων το πρόβλημα είναι καθαρά διαχειριστικό..

το κέντρο πληροφορικής είτε για λόγους έλλειψης προσωπικού, είτε για λόγους ανικανότητας είτε για λόγους τεμπελιάς είτε ακόμη για λόγους σαμποτάζ δεν παραδίδει συγκριτικά στοιχεία.. και δυστυχώς οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί (βλέπε taxis) είναι πρωτόγονες ειδικά στο κομμάτι του data retrieval, data connection & reporting...

για παράδειγμα πρίν από 5-6 χρόνια γνωστός μου που αντικαθιστούσε τον συνταξιοδοτηθέντα προιστάμενο ΔΟΥ σε μία επαρχιακή πόλη (αρκετά μεγάλη όμως) ζήτησε να του στέλνου κάθε μήνα τις εξής πληροφορίες

(1) κατάλογο όλων των ΑΦΜ που δεν υπέβαλλαν περιοδική δήλωση ΦΠΑ ενώ είχαν υποχρέωση..
(2) κατάλογο όλων των ΑΦΜ που υπέβαλλαν περιοδική δήλωση ΦΠΑ αλλά ο ΦΠΑ ήταν μικρότερος από τον ΦΠΑ του ιδίου μηνος του προηγούμενου έτους κατά 10%

ακόμη τις περιμένει...

ο άνθρωπος ήθελε να λειτουργήσει proactive και να το ψάξει λίγο παραπάνω για να δεί τι ακριβώς συμβαίνει με αυτούς... ένα τηλέφωνο βρε αδελφέ να δεί αν ζούνε ή πεθάνανε οι άνθρωποι..

παπάρια...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.153
Πόντοι
1.686
Ξεχασες να πεις οτι ενα μεγαλο ποσοστό εφοριακων δωροδοκειται .

"τηλεφωνιέται " και τακτοποιεί υπόθεση ,εξυπηρετεί παρανομα φίλους

και συγγενείς και κομματικά ισχυρούς κτλ .

Και εκτός από hacking υπάρχει και χασκειν ,

χασκουν πολλοι εφοριακοί ,και δεν εφαρμόζουν τους νόμους .

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο , αλλιως δεν θα τους λεγαμε hackers  :birdman:
Την ώρα της ψήφισης του Μνημονίου 2 από τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου και ενώ παράλληλα ιστορικά κτίρια της Αθήνας παραδίνονται στις φλόγες, διαδικτυακές επιθέσεις λαμβάνουν χώρα από την ομάδας των online ακτιβιστών Anonymous σε ιστοχώρους κυβερνητικών υπηρεσιών, βουλευτών, υπουργών αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι ιστοσελίδες που έχουν χτυπηθεί και πέσει μέχρι στιγμής είναι

η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού     της Ελληνικής Αστυνομίας     του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη     η προσωπική ιστoσελίδα του Υπουργού Οικονομίας Ευάγγελου Βενιζέλου     η σελίδα του Υπουργείου Οικονομικών     του Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης     του Υπουργείο Αιγαίου     του Υπουργείο Άμυνας     του Νέα Δημοκρατίας     του Πασοκ Πηγή: Greek-Blog | Mycampus.gr

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχουν γινει και τετοια παντως γεγονοτα με εφοριες κλπ

Επισκέπτης

Συνημμένα

• fuckyou.jpg
    fuckyou.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 48

Επισκέπτης
Εγω είμαι hacker , αλλα δεν σβηνω  τίποτα για να πληρώσουν μερικά λαμόγια , μήπως και πάρω μια μέρα σύνταξη
:dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom