Kiler777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2018
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Αλλη ειναι.Η Μαργκω εχει ακομα αγγελια κ παιρνει(ζηταει τουλαχιστον) 200 ευρω παρακαλω
Όχι φίλε μου 99% μάλλον δεν κανό λάθος αυτή είναι έχει της ίδιες φώτο και στης δύο αγγελίες
Αλλη ειναι.Η Μαργκω εχει ακομα αγγελια κ παιρνει(ζηταει τουλαχιστον) 200 ευρω παρακαλω
Διαφορετικα τηλεφωνα ομως στις αγγελιες...jimy παρε ρε συ να δουμεΌχι φίλε μου 99% μάλλον δεν κανό λάθος αυτή είναι έχει της ίδιες φώτο και στης δύο αγγελίες
Διαφορετικα τηλεφωνα ομως στις αγγελιες...jimy παρε ρε συ να δουμε
εγινε καταδρομική και έχουμε και λέμε... Στο εν τω μεταξύ είχε διπλό κλείσει ραντεβού και τον άνθρωπο τον έβαλε να περιμένει σε ένα καφενείο που έχει διπλα μέχρι να τελειώσω. Μάπα το καρπούζι
εγινε καταδρομική και έχουμε και λέμε... Χοντρή Βουλγάρα προς το gilf. Τιμή 30 ευρώ. Χώρος στα Σεπόλια. Μπήκα μέσα εδωσε πετσέτα ασφράγιστη καθαρή. Η δουλειά γίνεται σε μονό κρεβάτι, ενώ είπε ότι κάνει ελεύθερο στοματικό πήγε να μου βάλει προφυλακτικό. Αφού είδε ότι δεν σηκώνω πολλά συνέχισε με ελεύθερο στοματικό το οποίο το κάνει καλά. Πολύ κρέμα και μουνι πηγάδι και δεν κατάλαβα τίποτα. Στο εν τω μεταξύ είχε διπλό κλείσει ραντεβού και τον άνθρωπο τον έβαλε να περιμένει σε ένα καφενείο που έχει διπλα μέχρι να τελειώσω. Μάπα το καρπούζι
Τα έχουμε ξαναπεί.. είναι τρελήειχα μιλησει μαζι της και whatsup/viber/τηλ κανονισαμε να βρεθουμε και οταν ευτασα φιξ με ειχε κανει μπλοκ παντου, δεν ειναι επαγγελματιας λεει, κανει ανακαινιση καποιο σπιτι και κατι τετοια λεει
ρωτα εδω καλυτερα στο σωστο νημα ...Ξέρει κανεις κατι?φαινεται καινουρια.μου ειπε πως ερχεται συχνα και αθηνα
ηλικια?Συναγωνιστές γνωριζει κάποιος ανεξαρτητη, ψηλή με πλούσιο στήθος;
Καλησπέρα μάγκες γνωρίζει κάποιος κάτι για την κοπέλα Στο site δεν γράφει ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτα έχει δοκιμάσει κανείς;
ως 35 κατά προτίμησηηλικια?