Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
μιση ωρα 120 1 ωρα 200 + χοτελ 230Καλησπέρα, έρχεται στα μέρη μου και σκέφτομαι να δοκιμάσω, αξίζει όσο φαίνεται
μιση ωρα 120 1 ωρα 200 + χοτελ 230Καλησπέρα, έρχεται στα μέρη μου και σκέφτομαι να δοκιμάσω, αξίζει όσο φαίνεται
στις φωτός φαίνεται μουνος! Όχι ότι δεν είναι αλλά υπολογισε ότι είναι παλιές. Εσυ πες ότι θες μισάωρο με δυνατοτητα μιας ωρας αν υπάρχει εκατερωθεν διάθεση. Στη τελική πας κ αν σου κάνει κλικ μένεις,αν όχι χαιρετάς ευγενικά κ φεύγεις. Καλύτερα να σε πει αυτή μαλακα παρά εσυ να κλαις τα λεφτά σουΚαλησπέρα, έρχεται στα μέρη μου και σκέφτομαι να δοκιμάσω, αξίζει όσο φαίνεται
η μονικα σερβα ειναιστις φωτός φαίνεται μουνος! Όχι ότι δεν είναι αλλά υπολογισε ότι είναι παλιές. Εσυ πες ότι θες μισάωρο με δυνατοτητα μιας ωρας αν υπάρχει εκατερωθεν διάθεση. Στη τελική πας κ αν σου κάνει κλικ μένεις,αν όχι χαιρετάς ευγενικά κ φεύγεις. Καλύτερα να σε πει αυτή μαλακα παρά εσυ να κλαις τα λεφτά σου
το ξερωη μονικα σερβα ειναι
δεν εχει απλα θεματακια.....εχει θεματαρες....σοβαρα εχει αναγκη απο γιατρο.....χωρια οτι μιλαει σαν νταλικιερης.....συν το γεγονος οτι δεν εχει καμμια σχεση με προπονιτικη...απλα εχει παει πολυ γυμναστηριο και η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ σφιχτη για την ηληκια της....απο κει και περα μια χαρα κανει σεξ και στο αμαξι και σε ξενοδοχειο.....τιποτα το συνταρακτικο......για να φυγουν τα πολλα ειναι μια λυση...ουτε καλη ουτε κακη......προσοχη μην πιασετε την κουβεντα γιατι θα σας πει την νεοτερη ελληνικη ιστορια και για το πως καταντησε κορη στρατιωτικου να αναγκαζεται να κανει αυτο το πραγμα.....παρα μα παρα πολλα ψυχολογικαΤο ιδιο πραγμα κανει καθε φορα,βαζει αγγελια και με το που γραφει κανεις εδω η αγγελια εξαφανιζεται Θελει ψυχολογο η κυρια γιατι τα εχει τα θεματακια της χαχα
Στο ίδιο τηλ. παίζει κι αυτή σε ξανθό...Λοιπόν πηρα τηλ για να μαθω καποιες πληροφορίες,ειναι στα 70 ευρω για μια ωρα εκτος anal που δεν κανει,δεν με πολυνοιαζει αυτο.Μου ειπε πως αν δεν ειναι αυτη στις φωτο φευγει,Λεω λοιπον να δοκιμασω αμεσα και θα επανελθω με κριτικη
Κι εδώ ζητάει 70€ η Έλενα...80 μια ώρα χωρίς κωλαρακι μου είπε
Στο ίδιο τηλ. παίζει κι αυτή σε ξανθό...
οτι να ναιΚι εδώ ζητάει 70€ η Έλενα...
δοκιμή επιτυχημένη.συναντηση πριν λίγες ώρες,στις φωτό είναι όντος η ίδια και όταν την ρώτησα για τις άλλες φωτογραφίες με άλλο όνομα μου είπες πως ήταν μια φίλη της που δούλευαν μαζί με το ίδιο νούμερο.λοιπον το κορίτσι είναι γύρω στο 1,70 με ωραίο 2αρι βυζακι που ανταποκρίνεται μετά από λίγη περιποίηση.δινει φιλιά χωρίς δυσκολία μάλλον τις αρέσει κιολας,υγραινεται εύκολα και γενικά είναι ότι πρέπει για αγαπουληδες σαν και εμένα.στα 70€ για 2 γύρους την θεωρώ τίμια και κάποια στιγμή θα την ξανασυναντησω.Λοιπόν πηρα τηλ για να μαθω καποιες πληροφορίες,ειναι στα 70 ευρω για μια ωρα εκτος anal που δεν κανει,δεν με πολυνοιαζει αυτο.Μου ειπε πως αν δεν ειναι αυτη στις φωτο φευγει,Λεω λοιπον να δοκιμασω αμεσα και θα επανελθω με κριτικη
στις φωτός φαίνεται μουνος! Όχι ότι δεν είναι αλλά υπολογισε ότι είναι παλιές. Εσυ πες ότι θες μισάωρο με δυνατοτητα μιας ωρας αν υπάρχει εκατερωθεν διάθεση. Στη τελική πας κ αν σου κάνει κλικ μένεις,αν όχι χαιρετάς ευγενικά κ φεύγεις. Καλύτερα να σε πει αυτή μαλακα παρά εσυ να κλαις τα λεφτά σου
εσκορτ με 60 70 μαλλον για μισαωρο θα εννοειςΞέρετε κανένα εσκορτ με 60-70 ευρώ ανα ώρα που να αξίζει;
Πολύ σωστά. Οι περισσότερες κινούνται γύρω στα 100 ανα ώρα. Με 60 και 70 δύσκολα θα βρεις κάτι αξιόλογο. Στα γραφεία να φανταστείς θέλουν 90 ευρώ το μισάωρο . Οπότε κοίτα στις ανεξάρτητες ποιες έχουν καλές κριτικές και διάλεξε αλλά να ξέρεις γύρω στα 100 θα πάει , εκτός και αν βρεις καποια για μισή ώραεσκορτ με 60 70 μαλλον για μισαωρο θα εννοεις
Καλησπέρα ξέρουμε τίποτα γι αυτή την περίπτωσ...σπανια τα γραφεια βαζουν αληθινες φωτογραψιεςΚαλησπέρα ξέρουμε τίποτα γι αυτή την περίπτωση?
εχεις να προτεινεις καποια παρομοια?Εγω φιλε,πολυ καλη κ οντως οπως στης φωτο,λιγο δυσκολα να την βρεις ελευθερη αλλα αξιζει
..σου ειπε? δεν την εχεις συναντησει δηλαδη?80 μια ώρα χωρίς κωλαρακι μου είπε